We worden rond 07:00 u wakker, zetten koffie en gaan over in het dagelijkse ritueel, Laptop aan en lekker op internet, Mandy leest op de aan haar hand gekleefde Ipad, en we hebben s’morgens veel lol om de reacties. Vandaag staat op de agenda, Epcot..   echter tussen mijn binnenkomende mails staat er ook één van Best Buy, mijn bestelde Garmin Nuvi is binnen en die wil ik eigenlijk wel ophalen.

We schuiven Epcot  door naar Dinsdag, en besluiten dan tot een uur of 13:00 thuis te blijven genieten van de zon en water, dan de Garmin ophalen bij Best Buy bij de Millenia Mall, late lunch bij Crave, en dan shoppen bij de Premium Outlets vlakbij de Festival Bay Mall. Crave had al eerder mijn aandacht getrokken door het artikel in de Orlando Sentinel.. ‘Best Burger’, ‘Best Sushi’, ook voor zakenrelaties  “Best Restaurant to take Clients’  …’Best Brunch’,  en een derde plaats bij ‘Happy Hour..’.

Tijdens de ochtend doen we niet veel meer dan zwemmen en zonnen… heerlijk lui.
OLYMPUS DIGITAL CAMERAHet huis ligt aan ronding van de straat, de achterzijde heeft de hele tijd de zon, en achter het huis is een groot veld.

Boven dat veld vliegen af en toe reuzen van vogels, de afgelopen dagen wilde ik er één fotograferen maar telkens wanneer ik de camera pakte waren ze verdwenen.
Nu had ik de camera alvast onder de Lanai gelegd…hopende dat de grote vogels zich weer melden…

Tijdens het zwemmen zag ik er weer één maar telkens te ver weg, en eigenlijk zijn nooit echt lekker dichtbij gekomen, toch probeer ik er eentje vast te leggen…

OLYMPUS DIGITAL CAMERANou in ieder geval hij staat erop, dichterbij lukte niet…

Tegen de middag na het douchen, gaan we richting de Mall at Millenia om de Garmin op te halen bij Best Buy..

Het is lekker rustig op de weg, eind September bevalt alvast goed, ook het weer is perfect, wij hebben nog geen middag regen gehad..

Best Buy blijkt vlakbij de Mall te zitten, en wat blijkt Crave en Best Buy zitten naast elkaar, komt dat even goed uit…

CIMG2788
Voor onderweg heb ik meestal een Casio zaktoestel mee, daarmee schiet ik foto’s van van alles. Later kijk ik wel wat leuk is of niet..

CIMG2789 Bij de Best Buy kreeg ik ook 10% korting op de accessoires, dus met de Garmin, hoesje en  ‘Vent Mount ‘  had ik een leuke deal. Daarna door Crave, gewoon een gezellig restaurant met een  groot terras, compleet met parasols.. ziet er goed uit.
We gaan naar binnen worden vlot geholpen, en we vragen of er een booth vrij is, we worden naar een heel gezellig rond zitje gebracht .. wanneer we beiden naar het toilet zijn gegaan (voor de duidelijkheid ik bij de mannen en Mandy bij de vrouwen…) zien we dat dit best een net restaurant is.

CIMG2791

We kiezen de Best burger, willen dit wel proberen, en het drinken staat vrij vlot op tafel, en na wat wachten komen de hamburgers.. Nou ik moet zeggen, prima hamburger, je proeft weinig saus, met malse burger, hij is aan te raden, hij smaakt echt heel goed, en is te groot om met je handen te eten, je slacht deze met mes en vork.
We willen hier zeker nog terug komen om de ‘best Sushi ‘te proberen..

CIMG2800Dan gaan we naar de Premium outlets, we gaan shoppen, we moeten even bij de Nike winkel langs.. Dankzij Alfons ben ik in het bezit van een flinke kortings kaart … gewoon 25 Dollar korting. Die gaan we gebruiken…

Een parkeer plaats is snel gevonden, en we halen de VIP boekjes, de Platinum en de gewone.
Dan gaan we lekker door de outlet, Mandy gaat de Esprit winkel in, maar kan hier niets vinden..

Waar we wel super slagen is de Nike outlet, ik struikel over 4 mooie polo’s, een paar korte broeken, en Mandy een lekker jogging pak voor de winterdagen op de bank, dat vond ik wat tegenstrijdig maar goed, daar ga ik dan weer niet over..

CIMG2804-1 Bij de kassa is het druk, we moeten zelfs net als bij de attracties, in een aanvoer lijn naar de kassa..

Er zijn 8 mensen voor ons, maar het gaat lekker vlot.

Wanneer we aan de beurt zijn .. haal ik de kortingskaart uit mijn zak, en van de al afgeprijsde artikelen, gaat gewoon nog 25,- dollar af, de totale schade was nu maar 178, dollar

Fam. Hofman, bedankt weer, en ook namens Nike, en Fam Sunshine…
Daarna gaan we naar de Adidas winkel, daar vind Mandy nog een leuke polo en korte broek. We zijn goed bezig, als klap op de vuurpijl koopt ze een paar stellen ondergoed, we drinken wat bij het foodcourt, honger hebben we nog niet.. en het is toch al 18:00 uur.

CIMG2810CIMG2815

Zal wel door de mega burger komen, we maken ons rondje af, bij de Hilfiger, koopt Mandy nog badkleding, dan zijn we het wel zat. We lopen rustig naar de auto…

CIMG2813CIMG2818
De tassen gaan achterin, en we rijden naar huis, wanneer we thuiskomen zetten we een lekkere bak koffie, honger hebben we niet echt, we maken wat makkelijks klaar..
Ik pak de Garmin uit en hang hem aan de oplader, dan kan ik hem morgen gebruiken.
Nu even relaxen op de bank, en dan lekker naar bed.

Tot morgen..

We komen langzaam in het ritme, rond de klok van 7:00 worden we wakker, lekker een bakkie koffie, de laptop aan … rustig aan opstarten. We lezen de reacties… leuk! Tegen een uur of 8 gaan we naar de Publix,  Mandy rijd, ze vind het ook een fijne auto,  we…
Vandaag hebben we voor het eerst uitgeslapen, het is even  voor 8:00uur eer we wakker worden, dat is ook eens lekker. Langzaam aan starten we op, lezen de reacties op het blog, en internetten wat onder het genot van een bakkie koffie. We hoeven de deur niet uit, we hebben…