2013-05-09T21:54:01+00:00zaterdag 1 oktober 2011|

Dag 5: Geen Epcot.. wel Premium Outlets…

We worden rond 07:00 u wakker, zetten koffie en gaan over in het dagelijkse ritueel, Laptop aan en lekker op internet, Mandy leest op de aan haar hand gekleefde Ipad, en we hebben s’morgens veel lol om de reacties. Vandaag staat op de agenda, Epcot..   echter tussen mijn binnenkomende mails staat er ook één van Best Buy, mijn bestelde Garmin Nuvi is binnen en die wil ik eigenlijk wel ophalen.

We schuiven Epcot  door naar Dinsdag, en besluiten dan tot een uur of 13:00 thuis te blijven genieten van de zon en water, dan de Garmin ophalen bij Best Buy bij de Millenia Mall, late lunch bij Crave, en dan shoppen bij de Premium Outlets vlakbij de Festival Bay Mall. Crave had al eerder mijn aandacht getrokken door het artikel in de Orlando Sentinel.. ‘Best Burger’, ‘Best Sushi’, ook voor zakenrelaties  “Best Restaurant to take Clients’  …’Best Brunch’,  en een derde plaats bij ‘Happy Hour..’.

Tijdens de ochtend doen we niet veel meer dan zwemmen en zonnen… heerlijk lui.
OLYMPUS DIGITAL CAMERAHet huis ligt aan ronding van de straat, de achterzijde heeft de hele tijd de zon, en achter het huis is een groot veld.

Boven dat veld vliegen af en toe reuzen van vogels, de afgelopen dagen wilde ik er één fotograferen maar telkens wanneer ik de camera pakte waren ze verdwenen.
Nu had ik de camera alvast onder de Lanai gelegd…hopende dat de grote vogels zich weer melden…

Tijdens het zwemmen zag ik er weer één maar telkens te ver weg, en eigenlijk zijn nooit echt lekker dichtbij gekomen, toch probeer ik er eentje vast te leggen…

OLYMPUS DIGITAL CAMERANou in ieder geval hij staat erop, dichterbij lukte niet…

Tegen de middag na het douchen, gaan we richting de Mall at Millenia om de Garmin op te halen bij Best Buy..

Het is lekker rustig op de weg, eind September bevalt alvast goed, ook het weer is perfect, wij hebben nog geen middag regen gehad..

Best Buy blijkt vlakbij de Mall te zitten, en wat blijkt Crave en Best Buy zitten naast elkaar, komt dat even goed uit…

CIMG2788
Voor onderweg heb ik meestal een Casio zaktoestel mee, daarmee schiet ik foto’s van van alles. Later kijk ik wel wat leuk is of niet..

CIMG2789 Bij de Best Buy kreeg ik ook 10% korting op de accessoires, dus met de Garmin, hoesje en  ‘Vent Mount ‘  had ik een leuke deal. Daarna door Crave, gewoon een gezellig restaurant met een  groot terras, compleet met parasols.. ziet er goed uit.
We gaan naar binnen worden vlot geholpen, en we vragen of er een booth vrij is, we worden naar een heel gezellig rond zitje gebracht .. wanneer we beiden naar het toilet zijn gegaan (voor de duidelijkheid ik bij de mannen en Mandy bij de vrouwen…) zien we dat dit best een net restaurant is.

CIMG2791

We kiezen de Best burger, willen dit wel proberen, en het drinken staat vrij vlot op tafel, en na wat wachten komen de hamburgers.. Nou ik moet zeggen, prima hamburger, je proeft weinig saus, met malse burger, hij is aan te raden, hij smaakt echt heel goed, en is te groot om met je handen te eten, je slacht deze met mes en vork.
We willen hier zeker nog terug komen om de ‘best Sushi ‘te proberen..

CIMG2800Dan gaan we naar de Premium outlets, we gaan shoppen, we moeten even bij de Nike winkel langs.. Dankzij Alfons ben ik in het bezit van een flinke kortings kaart … gewoon 25 Dollar korting. Die gaan we gebruiken…

Een parkeer plaats is snel gevonden, en we halen de VIP boekjes, de Platinum en de gewone.
Dan gaan we lekker door de outlet, Mandy gaat de Esprit winkel in, maar kan hier niets vinden..

Waar we wel super slagen is de Nike outlet, ik struikel over 4 mooie polo’s, een paar korte broeken, en Mandy een lekker jogging pak voor de winterdagen op de bank, dat vond ik wat tegenstrijdig maar goed, daar ga ik dan weer niet over..

CIMG2804-1 Bij de kassa is het druk, we moeten zelfs net als bij de attracties, in een aanvoer lijn naar de kassa..

Er zijn 8 mensen voor ons, maar het gaat lekker vlot.

Wanneer we aan de beurt zijn .. haal ik de kortingskaart uit mijn zak, en van de al afgeprijsde artikelen, gaat gewoon nog 25,- dollar af, de totale schade was nu maar 178, dollar

Fam. Hofman, bedankt weer, en ook namens Nike, en Fam Sunshine…
Daarna gaan we naar de Adidas winkel, daar vind Mandy nog een leuke polo en korte broek. We zijn goed bezig, als klap op de vuurpijl koopt ze een paar stellen ondergoed, we drinken wat bij het foodcourt, honger hebben we nog niet.. en het is toch al 18:00 uur.

CIMG2810CIMG2815

Zal wel door de mega burger komen, we maken ons rondje af, bij de Hilfiger, koopt Mandy nog badkleding, dan zijn we het wel zat. We lopen rustig naar de auto…

CIMG2813CIMG2818
De tassen gaan achterin, en we rijden naar huis, wanneer we thuiskomen zetten we een lekkere bak koffie, honger hebben we niet echt, we maken wat makkelijks klaar..
Ik pak de Garmin uit en hang hem aan de oplader, dan kan ik hem morgen gebruiken.
Nu even relaxen op de bank, en dan lekker naar bed.

Tot morgen..

Vandaag hebben we voor het eerst uitgeslapen, het is even  voor 8:00uur eer we wakker worden, dat is ook eens lekker. Langzaam aan starten we op, lezen de reacties op het blog, en internetten wat onder het genot van een bakkie koffie. We hoeven de deur niet uit, we hebben…
We komen langzaam in het ritme, rond de klok van 7:00 worden we wakker, lekker een bakkie koffie, de laptop aan … rustig aan opstarten. We lezen de reacties… leuk! Tegen een uur of 8 gaan we naar de Publix,  Mandy rijd, ze vind het ook een fijne auto,  we…

19 Comments

 1. Gerrit & Joke 1 oktober 2011 van 06:12 - Antwoorden

  Rick&Mandy
  Jullie zijn weer ouderwets bezig hou dit ritme vol
  We zien elkaar 5 October

 2. Alex 1 oktober 2011 van 07:18 - Antwoorden

  Zo, jullie hebben lekker lopen shoppen vandaag. En dan ook nog nieuwe onderbroeken gekocht. Je kunt de gebruikte ook gewoon wassen hoor 🙂 het vakantieritme zit er duidelijk in. Benieuwd wat de dag van morgen gaat brengen.

 3. Ronald 1 oktober 2011 van 07:55 - Antwoorden

  En hoe werkt de Garmin. Wij hebben de laatste vakantie ook een Garmin met lifetime kaart update’s gekocht voor net $100 bij de Best Buy. Werkt perfect.

  En ik voorzie met dit tempo dat er straks ruimte te kort is in de koffer, als dat maar goed gaat.

  En die burger “tent” heb ik nog nooit vangehoord laat staan geweest. Ziet er wel leuk uit.

  En wat die vogels betreft, gieren, dat zijn de vaste bewoners. Soms zitten ze op straat naast de vuilnisbakken en soms vliegen ze waanzinnig hoog. Maar echt dichtbij kan je nooit komen om een foto te maken.

  Veel plezier.

  Gr. Ronald

 4. de brabertjes 1 oktober 2011 van 07:58 - Antwoorden

  jullie zitten al lekker in het florida ritme
  alles mag niets hoeft.
  lekker shoppen om de koffers te vullen.
  geniet ervan wie weet vandaag wel naar epcot.

 5. Jackie 1 oktober 2011 van 08:18 - Antwoorden

  Hop..shop..dat gaat al als vanzelf he….maar jullie zijn dan ook al wel geroutineerde Florida-gang(st)ers ;-))…
  Veel plezier met je nieuwe garmin…

  xx jacky

 6. Alfons, Mirijam en Manon 1 oktober 2011 van 08:33 - Antwoorden

  Big Bird, das toch Pino?? De scorecard is in ieder geval goed gebruikt, veel plezier met de aankopen.

 7. Michel en Cariene 1 oktober 2011 van 08:42 - Antwoorden

  Lekker hoor korting op korting.Keep up the good work 😉

 8. Yvonne en Rob 1 oktober 2011 van 09:00 - Antwoorden

  Crave, klinkt goed, zal hem onthouden voor volgend jaar, moeten wij ook maar eens uitproberen. Hebben jullie nog wel genoeg plek in je koffer straks? 😉
  Lots of fun!

 9. Sonja 1 oktober 2011 van 09:03 - Antwoorden

  Leuk om eens een restaurant uit te proberen wat helemaal niet bekend is. En zeker als het dan goed bevalt. En wat hebben jullie weer lekker geshopt zeg. En het is nog maar jullie eerste week.
  Benieuwd of jullie vandaag wel naar Epcot gaan of dat de plannen toch weer wijzigen. Maar hee…..daar is vakantie voor, niets moet en alles mag.

 10. Jan Judy 1 oktober 2011 van 09:16 - Antwoorden

  Vanuit een zonnig Boldward,goeie morgen’Mandy en Rick;wat een feest iedere ochtend jullie blog te lezen en de foto’s zijn weer geweldig.
  Nou jullie zijn flink aan het shoppen zeg maar ja met al die korting is het ook moeilijk om het te laten hangen,we staan versteld van Mandy meestal loopt ze met haar handen vol kleding om het daarna weer terug te hangen,maar geloof dat ze nu de smaak te pakken heeft.
  Ben hier ook aan het pakken,Joeri gaat maandag op school kamp en hij moet nogal wat mee;ze gaan naar de eilanden erg spannend voor hem.
  Nou lieverds geniet er lekker van dan genieten wij ook,knuffels van ons viertjes.

 11. Saskia 1 oktober 2011 van 09:32 - Antwoorden

  Heerlijk zo’n shop dag met korting op korting, nog even en je krijgt geld uitbetaald!!
  Wij hebben Crave al na je tip op het forum op de lijst gezet. Leuk om te lezen dat het lekker is en het ziet er ook nog eens super leuk uit.
  Have Fun!!
  Saskia

 12. 2theUSA 1 oktober 2011 van 10:10 - Antwoorden

  Weer een nieuw eetadres voor op het lijstje, altijd goed!
  Een heerlijk shopdagje met een goede score.
  prachtige foto van de roofvogel, toch nog “gevangen”.

  Groet Christa

 13. Marja 1 oktober 2011 van 10:36 - Antwoorden

  Zo, jullie hebben de Amerikaanse staatskas weer goed gespekt!
  Gelukkig hebben jullie op de terugweg 4 koffers om te vullen, dus ga lekker zo door!;-)

  Je moet niet steeds van die heerlijke hamburger tenten ontdekken hoor…

 14. Tiana 1 oktober 2011 van 10:37 - Antwoorden

  Jullie hebben het er maar druk mee, eten en shoppen! Heerlijk……..vooral zo blijven genieten, dan genieten wij met jullie mee!

 15. SasEs 1 oktober 2011 van 11:08 - Antwoorden

  Lekker relaxe en genieten, niets moet alles mag.
  Wij genieten van jullie mooie foto’s, en krijgen heimwee.
  Vooral Natasja als ze over het winkelen leest
  Blijf genieten, wij volgen mee

 16. Anita 1 oktober 2011 van 12:59 - Antwoorden

  Heerlijk toch dat niets hoeft en je “gewoon” later Epcot in kan plannen.
  Leuk om te horen dat jullie Crave ook goed vinden. Het is inderdaad wel wat “chiquer” en niet echt goedkoop maar het eten is er erg goed. Je ziet er ook nog niet veel toeristen.
  Super hoor al die tasjes in de auto, ga zo door!
  Groetjes
  Anita

 17. derrobbie 1 oktober 2011 van 14:43 - Antwoorden

  Heerlijk relax dagje vandaag,lekker shoppen :-). Mooie foto`s heb je weer genomen.Benieuwd wat jullie morgen gaan doen.Wij genieten met jullie mee.

  Groetjes Robert en Angelique

 18. Martin, Richard en Linda 1 oktober 2011 van 16:24 - Antwoorden

  Hoi Rick&Mandy,
  Heerlijk dat julle zo volop genieten.
  Bij de villa blijven is zeer zeker geen straf, daar weten wij ook alles van, krijgen gewoon heimwee bij het zien van de bekende plekjes.
  Weer heerlijk geshopt en zijn benieuwd of de best burger bij Crave nog lekkerder is dan dien bij Five Guys?
  Hopen dat het wat beter gaat met de blauwe plekken van Mandy.
  Geniet ze verder, groetjes uit zonnig en warm Amsterdam.

 19. monique 2 oktober 2011 van 13:33 - Antwoorden

  best sushi????? nou Man dn moeten we volgende keer maart aar afspreken…. 🙂

Reageer

Volg ons blog
Ontvang elke nieuwe berichten op deze blog geleverd aan uw Postvak IN
Abonneer je op onze blog
Powered By WPFruits.com