We worden tegen een uur of 7:00 wakker, weer een uurtje later als gisteren. Starten met een bakkie lezen de reacties, altijd leuk !! (vragen beantwoord ik van de week even..) Dan gaan we op weg naar Busch Gardens, wanneer we bij Busch Gardens het terrein op rijden zien we een witte Traverse, daarin zit iemand driftig te zwaaien.. het zijn Pieter en Petra! We parkeren de auto’s en besluiten met ons vieren het park te doen net zo gezellig.. Pieter is minstens zo gek op het fotograferen van dieren als ik zei de gek, hartstikke leuk dus.. Het is niet echt druk, wel lekker warm ..

P9283970-2
We lopen op ons gemak langs alles wat leeft, een eenzame Zebra, hoewel er ook groepjes zijn heeft deze zich een beetje teruggetrokken.

P9283987-2
De zon komt flink door, de temperatuur loopt langzaam op tot zo,n 92 – 94 F.. veel beter als regen ;-0

P9284094
Als we langs de Flamingo’s lopen zie ik er eentje staand slapen, wanneer mijn camera klikt gaat alleen zijn oogje open.. meer niet.

P9284225-2
Een Oerang Oetang houd zich nog maar even stevig vast je kan nooit weten..

P9284294
In Lori Landing doet een Lorikeet er alles aan om de aandacht te trekken, hetgeen uiteindelijk lukt.

P9284202-2
Een veel beter idee is om met dit warme weer gewoon in het water te gaan..

P9284167
De Witte Tijger heeft zich ook in het water geïnstalleerd, goed bezig, en leuk voor de camera!!

P9284488
De een ligt lekker onderuit, met haar jong!!

P9284444
De ander wil vertroeteld worden door Mandy..

P9284153
Met deze temperaturen moet je goed drinken…

We hebben het heel leuk gehad met ons vieren, wanneer we bij de uitgang komen splitsen we ons op. Wij rijden eerst naar de publix voor wat eten, we hebben geen zin meer om de deur uit te gaan. Wanneer we bij de villa komen, trekken we onze badpakken aan en springen nog lekker in de pool. Dit houden we vol tot een uur of zeven. Dan gaan we eten.. de rest van de avond doen we relaxed, ik rommel wat met de foto’s, Mandy kijkt The Voice of Holland..

Tot morgen !!

Allereerst het is heel erg leuk s'morgens de reacties te lezen waarvoor dank !!! We komen langzaam in het ritme, even na 6:00u worden we wakker, lijkt op uitslapen... Zal vanaf nu wel steeds wat beter gaan.. Mandy zet koffie, hiervan gaan we genieten op het terras, langzaam komt de…
Vandaag worden we rond de klok van acht uur wakker.. dat is lekker zeg. We zijn wel in het ritme, Mandy zet een bakkie koffie we lezen wat op internet, lezen de reacties op het blog !! DANK !! Het is weekend, we hebben geen haast blijven lekker bij het…