Vannacht is het af en toe droog geweest.. denk ik, in de ochtend spettert het gewoon door. Rond 08:00u haal ik weer verse broodjes bij de receptie, dan kunnen we straks met een volle buik aan de volgende etappe beginnen. Na het ontbijten en douchen gaan we op weg naar Campingplatz Zugspitz Resort in Ehrwald, Oostenrijk. Het is een rit van 130km welke we op het gemak doen, we kunnen immers pas vanaf 12:00u inchecken.

IMG 4971b De regen blijft ons wel achtervolgen deze rit en de weatherbug-app laat zien dat het ook op de bestemming een zonloze dag wordt. We rijden over de S16 en rijden door de Arlbergtunnel aan het einde van de krappe 14km lange tunnel betalen we 11,- euro tol en rijden weer verder.

DSC 0290b De rit gaat te voorspoedig en zo komen we al om 11:00u aan dus nemen we pauze met een bakkie.

DSC 0285b Een druilerig uitzicht is wat overblijft… na het bakkie rijden we weer verder met aankomsttijd kwart voor 12. Wanneer we aankomen is het droog maar overwegend bewolkt, Mandy en ik mogen direct op de plek (1137), hij is vrij..

DSC 0296b Het is een hele ruime plek, zetten de stoeltjes buiten en overleggen wat te doen. Het is geen weer om met de kabelbaan naar boven te gaan.

IMG 2655b We besluiten hier op het resort te eten, daarna lekker te gaan zwemmen op het resort en af en toe gebruik te maken van de sauna en stoomcabine. Dus boekje, hoofdtelefoon, handdoeken mee en naar het zwembad, dat 2 minuten lopen is 🙂 De zalm is hier trouwens echt lekker!

IMG 2668b We lopen langs de receptie en dan naar het overdekte zwembad.

IMG 2665b We pakken twee ligbedjes en zien hier en daar ligbedjes met een handdoek, echter sommige “nog” zonder eigenaren…

IMG 2664b Een lekker relaxed zwembad, het is verwarmd zowel binnen als buiten, je kan dus van binnen naar buiten zwemmen. Zo kun je ook naar de sauna en het stoombad even onder de douche en weer het zwembad in springen. Zo hebben we een onverwachte spa middag, maar wel heel lekker en ontspannen.

DSC 0297b Tegen 16:30 houden we het voor gezien en kunnen dan nog van een beetje avondzon gebruik maken… In de avond kijken we de laatste twee afleveringen van het laatste seizoen Ozark.. Dan gaat het licht uit, hopelijk morgen wel naar boven met de kabelbaan en wandelen naar de Seebensee.

We hoeven niet heel vroeg op weg, dus haal ik eerst wat verse broodjes bij de receptie, wat een camping is dit zeg. De douches, alles is zo netjes en vriendelijke mensen, een echte aanrader buiten de top locatie. Na het eten maken we ons klaar voor vertrek naar de…
We zijn rond 07:00u wakker, we besluiten naar het ontbijt te gaan op het resort... Eerst even opfrissen en na het aankleden lopen we naar het restaurant.. Wat een fraai resort is dit, hier kun je wel weken verblijven... het ontbijt is in buffet-style, alles is zo lekker. Beiden nemen…