We zijn vroeg wakker, zo vaak krijgen we kans niet om de zonsopkomst mee te maken bij de Grand Canyon.. Mandy en ik wassen ons even snel en gaan daarna op de fiets naar de Canyon. Het is niet druk, het is nog schemer maar de zon zal zich rond 06:14u laten zien.. Vol spanning wachten we af hoe de zon de Canyon van goud licht gaat voorzien..


We worden verwend, het is een mooie ochtend, helder weer…en de zon die fraai begint, de zon verschijnt boven de rand…
Een wow moment, geen wolkje ervoor prachtig !!


De zonnegloed speelt over de Grand Canyon, ademloos kijken we toe… het is ook niet te bevatten hoe groot het hier is, het is ook zo mooi. Wat een prachtige start van de dag, je wordt er echt wel door geraakt!!


We wandelen een eind van de mensen weg en zoeken een plek om te zitten en te genieten, woorden schieten tekort!!
Best wel een fisherman’s friend momentje!!


Rond zevenuur is het mooiste licht weg en fietsen we terug naar de camper, daar ontbijten we op ons gemak. Maken de boel klaar voor vertrek naar Page. We zullen nog vele stops maken langs de Grand Canyon op weg naar Page!


De route langs de Grand canyon is ook mooi, af en toe stop!


We stoppen af en toe om een stuk te wandelen, vaak zijn we dan helemaal alleen en de omgeving zo gaaf, de diepte van de Canyon is met de foto niet te zien.


Ik had er een beetje een voorstelling van, maar het overtreft alles!!


De grootsheid is een beetje te zien als we er zelf opstaan, leuk voor later.


Mandy is aan het genieten !!!


Het is zo moeilijk om de grootsheid van de Grand Canyon op een foto uit te laten komen!! Als je er bent is elke plek, elke hoek, alles zo onwerkelijk, en zo mooi!


We zijn echt geluksvogels, hier hebben we een hele tijd gezeten, helemaal in ons uppie, zo fijn!!


Het is zo mooi wat er hier is ontstaan, geen woorden voor!


We stoppen ook bij de meeste uitzicht punten en lopen dan een stuk, de beloningen zijn er ook naar!!


De laatste stop is de Dessert View..


Het uitzicht blijft de Grand Canyon maar het is steeds anders!!


In de diepte zie je de colorado river door de canyon heen slingeren …


De weg naar Page is er één met vele gezichten, dit is er één van, maar alle views waren super mooi!


Vlak voor Page stoppen we bij Horseshoe Bend, we parkeren de camper en wandelen er op ons gemak naar toe. We gaan ook hier weer een tijdje zitten, hier zijn we helaas niet alleen, maar het uitzicht is top!


Daarna rijden we naar de Waheap Campground, we zitten rond 17:00u lekker voor de Camper, ik luister een muziekje.. Even deze dag een plek proberen te geven. In die paar dagen dag we onderweg zijn al zoveel moois gezien, gelukkig schrijf ik het van me af in de blog en kunnen we de dagen altijd terug lezen. In de avond eten we spaghetti, daarna worden we vanaf onze plek weer verwend met een afsluiter van de dag.

Het is best wel indrukwekkend allemaal, het is zo erg mooi, ik kan het helaas niet zo goed beschrijven, maar genieten doen we volop!

We hebben een redelijke nacht gemaakt, zijn alleen heel vroeg wakker, zo tegen 05:00u gaan we uit bed. Maken een ontbijtje, wassen ons en daarna kijken we beiden naar de zonsopkomst vanaf de onze plek. We staan tussen de rotsen en hebben een geweldig uitzicht. De zon komt prachtig op, wat…
Het is rond half zes dat we wakker zijn, das al weer wat later. Vandaag gaan we een Kayak Trip naar Antelope Canyon doen, eerst lekker ontbijten bij een Denny's en dan op. Terwijl we wakker worden komt de zon er alweer aan. De zon komt vlot boven de bergen,…