We komen lekker in het ritme, ach als je veel uit je dag wilt halen is het geen probleem..Het is  6 uur dat we wakker worden, dan maar een bakkie koffie zetten, en genieten we extra lang van Florida.. Dit zijn gewoon bonus uren die normaal slapend verloren gaan, we halen er alles uit.

Ik denk dat ik tijdens het boeken van de villa op iets met ‘extra dieren’ heb aangevinkt, want als ik naar buiten kijk is er een eekhoorn druk in de weer met nootjes te verstoppen.

Hij neemt de tijd om zich te laten fotograferen, en de Olympus hoor je echt wel met afdrukken, hij heeft er niks van … en laat mij rustig de camera hanteren terwijl hij voor mannequin speelt.

PA301420

Dat is de dag leuk beginnen zeg,  er ook komen nog eens Luchtballonen over helemaal leuk .

PA301463PA301464

We zijn maar geluksvogels, hier worden we vrolijk van, wanneer we later in het zwembad liggen komt meneer de eekhoorn nog vlakbij ons. Hij loopt gewoon op het gaas van de kooi en springt zo in de boom, en verstopt weer wat eten. Dit ritueel herhaalt hij een paar keer. De camera ligt helaas binnen, jullie moeten het plaatje er zelf maar bij verzinnen,  het is de moeite waard, want het was erg leuk om te volgen.

Dan eten we onze zelf gemaakt croissants ( lees opgewarmd ) en die smaken weer heerlijk. We springen onder de douche, en als we helemaal klaar zijn, en .. aangekleed, rijden we naar de Prime outlet. De rit er heen is weer mega rustig, en eenmaal op de parkeer plaats, kunnen we kiezen, er is heeel veel plek.

Mandy heeft een coupon voor een couponboek, en even later komt ze naar buiten en kunnen we overall mega kortingen krijgen 😉 We lopen de Prime in aan de kant van de Guest Relations, en dan kom je heel snel langs de Uggs winkel.

We gaan er naar binnen, en Mandy ziet een paar hele leuke Uggs, maar legt ze weer terug… We gaan de winkel uit, buiten zegt ze, dat ze de Uggs wel erg leuk vind, hmmm typisch Mandy. We gaan dus de winkel weer in, en ze past de laarzen, wat trouwens erg gek staat onder een zomers jurkje. CIMG2420

Ze heeft er lak aan en even later lopen we buiten met een tas met de Uggs, en roept Mandy dat ze er erg blij mee is. Gelukkig maar, denk ik dan, stel je voor….
😉

We lopen op ons gemak langs en soms in de winkels. Bij Esprit slaagt Mandy na een aantal jassen te hebben gepast, voor een leuke winterjas. Ja die hebben ze hier ook, navraag leert dat ze deze echt hebben voor de toeristen.. Er gaat maar liefst 40% korting van de jas af, en voor $ 89 heeft ze een hele goede deal….

Ik pas ook nog een jas bij de Esprit mannen zijde,

CIMG2444
Maar hang hem toch terug, wellicht haal ik hem later deze week nog op.
We gaan de aankomende week nog een keer terug naar de Prime, omdat we iemand een kleinigheidje willen geven, deze werkt in deTommy Hilfiger store.

We wandelen lekker verder, en als we bij de Food Court aankomen, besluiten we wat te gaan eten. Ik neem op het Food Court een Philly Cheese Steak, en Mandy Bourbon en Sesame Chicken met rijst… Heerlijk.. Daarna struinen we verder door de Prime outlet.

CIMG2417CIMG2432

Het is ook vandaag weer een heerlijke temperatuur, tegen half 2 besluiten we dan ook om nog even langs de Wal Mart te rijden en dan terug naar huis..
Bij de Wal Mart halen we eten drinken voor morgen,  O ja ?…  Ja ….morgen gaan we namelijk zwemmen met Manatees bij Crystal River…. een kleine 2 uur rijden..  In de Villa van Lee is al een koelbox aanwezig, dat is makkelijk.

Als we alle boodschappen hebben gaan we snel naar huis, en trekken onze zwemkleding weer aan.. Zo brengen we de middag weer door op het pooldeck, en af een toe een lekkere duik. Met dit weer is het heerlijk om te zonnen en te zwemmen… er zijn nauwelijks wolken en het zwemwater is ruim 32 graden..

PA301483PA301489

We vermaken ons meer dan goed, en tegen een uur of zes houden we het pas voor gezien.. De zon zakt langzaam weg en we krijgen ook wel weer trek.
We douchen beiden, en als we aangekleed zijn, stel ik voor om ook nog te tanken voor de lange rit morgenochtend, en na het tanken aan te schuiven bij Cracker Barrel… Mandy is het met me eens Cracker wordt het… We nemen de Cracker aan de 27, en bestellen de  Grilled CHICKEN Tenderloin, met Fried Apples en Cole Slaw.. Het is eten is hier erg lekker en kost bijna niets. De rekening ex tip is 22 dollar… We ook weer uitstekend bediend dus de tip is 5 dollar.

Dan rijden we weer terug naar huis, en ik maak het weblog af..
Bedankt voor de reacties we lezen ze graag.

Tot morgen..

We worden weer heel vroeg wakker, het is tegen zes uur als we uit bed stappen. We zetten koffie, en starten de laptops op, we lezen onder het genot van de koffie de leuke reacties op het blog…Dan gaan we lekker in het zwembad dobberen, het is nog echt donker,…
We worden voor de wekker gaat wakker, deze hadden we gevraagd ons tegen 7uur wakker te maken.. We springen soepel uit ons bed, en maken koffie en zetten wat brood met opsnit op tafel. Tijdens het eten kunnen we het eerlijk gezegd niet, laten de reacties op het weblog te…