CIMG2783 We komen langzaam in het ritme, rond de klok van 7:00 worden we wakker, lekker een bakkie koffie, de laptop aan … rustig aan opstarten.

We lezen de reacties… leuk!

Tegen een uur of 8 gaan we naar de Publix,  Mandy rijd, ze vind het ook een fijne auto,  we halen vers brood, en wat lekkers erop.  Daarna rijden we weer terug naar de villa, we hebben vandaag een relax dag, gewoon een beetje leuteren, alles mag niets moet .

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

We blijven tot een uur of twee thuis, genieten van het mooie weer rond het zwembad. Het is fantastisch weer, met een boek, een plons, en een muziekje is dit ontspannend.

Tegen een uur of 12:00 vul ik twee kommetjes met ijs, Mandy krijgt die van haar terwijl ze lekker in het water dobbert..  even helemaal niets..

Twee uurtjes later gaan we  richting SeaWorld, we willen alleen wat shows zien, OLYMPUS DIGITAL CAMERA
we hebben een jaarkaart, dus is zo’n half dagje prima..

One Ocean hebben we nog niet gezien, en we willen even naar Clyde en Seamor..   dit voor mime speler..

En natuurlijk gewoon lekker rond wandelen, ik wil wat foto’s schieten van de zeeleeuwen en  vogels die daar zitten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
De bootjes bij binnen komst..

We wandelen op ons gemak naar de Zeeleeuwen, het valt me op dat het best wel warm is zeg, daar had ik bij zwembad niet zo’n erg in. Van mij mag het, ik heb dit liever dan regen..  Wanneer we bij de zeeleeuwen aankomen zien we ze bedelen..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Zo pakken ze mensen in… ze vragen de aandacht..

Het zijn dankbare fotomodellen, alleen ze luisteren voor geen meter, je moet dus een leuk foto moment zoeken, ze wachten echt niet op je..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ook de brigadier wil op de foto, hoewel hij er zwaar de pest in had.. vermoed ik.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Wie weet blijft er nog wel een vissie over….bij de les blijven dus..

De  Clyde and Seamore show gaat zo beginnen, we willen er zitten voordat de Mime speler er is. Stiekem vind ik hem het allerleukste ..
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
Vandaag was hij doldriest.. hij springt bij iemand op zijn electrisch karretje en neemt het stuur over.. hilariteit alom..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Maar dat hij iemand in water wil parkeren .. had ik nog niet eerder gezien.
De Show zelf is leuk, schip strand, schat wordt gevonden eind goed ….

Dan gaan we naar de vernieuwde show met de Orca’s, er zijn wat meer sprongen en een oude bekende doet ook weer wat actiever mee…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Indrukwekkend zoals hij daar ligt, het is veruit de grootste orca in Seaworld…
De show is best goed, het zal niet snel meer het niveau halen van voorheen met de trainers in het water. Maar we hebben er wel van genoten!!
Veel sprongen,  ik ben benieuwd naar de avondshow, dat kan vandaag niet, het park sluit al om 18:00 uur direct na de laatste One Ocean show. Voor de avondshow komen we deze vakantie nog terug.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Veel spektakel begeleid met mooie muziek, ook kleine orca’s worden groot..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Rond draaiende orca… publiek reageert hier altijd op…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Drie op rij, en mooi tegelijk, prachtig, ik denk altijd bij dit soort shows.. hoe leren ze die beesten al die kunsten.. Ook bij de Clyde and Seamore show … dat zit ook zo mooi in elkaar. Daar doe ik dan even mijn petje voor af..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Wanneer de show is afgelopen, sluit het park, we moeten dus naar de uitgang.
Op de terug weg, neem ik nog foto’s van deze bootjes, ik had bijna een Tarpon Springs gevoel.. Mooi hoe SeaWorld de sfeer aanbrengt in het park.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Het is niet zo druk op de parkeerplaats, we rijden best vlot van het terrein af, en landen bij TGI op een steenworp afstand van SeaWorld.
We nemen allebei Jack Daniels Spareribs, en wat waren ze weer lekker, tegen een uur 8 zijn we weer thuis, ik zoek wat foto’s uit, Mandy ligt languit op de bank met der Ipad, te lezen.. Zo is er weer een zeer geslaagde vakantie dag voorbij..

Tot morgen..  dat wordt  een bezoek aan Epcot.

We worden weer vroeg wakker, het ritme is nog niet gevonden, tegen 5:00 u zitten we aan de koffie. De laptop gaat aan en lezen de reacties op het blog, zo leuk om de dag te beginnen.. waarvoor dank. Uiteindelijk kruipt het tegen 7:00  en ga ik als 2e douchen, dat…
We worden rond 07:00 u wakker, zetten koffie en gaan over in het dagelijkse ritueel, Laptop aan en lekker op internet, Mandy leest op de aan haar hand gekleefde Ipad, en we hebben s’morgens veel lol om de reacties. Vandaag staat op de agenda, Epcot..   echter tussen mijn binnenkomende mails…