Allereerst het is heel erg leuk s’morgens de reacties te lezen waarvoor dank !!! We komen langzaam in het ritme, even na 6:00u worden we wakker, lijkt op uitslapen… Zal vanaf nu wel steeds wat beter gaan.. Mandy zet koffie, hiervan gaan we genieten op het terras, langzaam komt de zon op..

Image Hosted by ImageShack.us

Er hangt wat mist, gaandeweg verdwijnt de mist als sneeuw voor de zon.

Dan rijden we even naar de publix voor brood en opsnit, en hup weer naar huis.. Het ontbijt smaakt ons goed!! De rest van de dag hangen we in en rond het zwembad, het is echt heel lekker weer.

Image Hosted by ImageShack.us

Het is echt een stralende zon, terwijl Mandy wegdroomt, maak ik voor ons beiden een ijscoupe een flinke bol Banana Royal van Blue Bell, en een bol Breyers Blasts gevuld met stukjes Snickers.

Image Hosted by ImageShack.us

Het is genieten, ohw dit is best uit te houden met een lekker ijsje, af en toe een plons. Hier hebben we naar uitgekeken… Tegen een uur of drie rijden naar de Florida Mall, daar heb ik een ogen meting laten doen en een nieuwe bril aanschaft, deze is over 1 a 2 weken klaar.. We kopen beiden nog wat leuke T-shirts .

We eten chinees op het foodcourt, Orange & Bourbon Chicken, goed te doen. Daarna rijden we naar de Premium Outlet – int Drive, we kopen hier nog helemaal niets, slenteren door de Tommy, Niks enz.. Tegen een uur of negen worden we wat moe en verlangen we naar de bank en wat lummelen, we rijden we terug naar Tuscan Hills..

Image Hosted by ImageShack.us

We hebben niet heel veel gedaan, dus een kort blogje, en weinig foto’s… Morgen hopelijk veel fotomomenten we gaan naar Bush Gardens..

Tot morgen !! Rick & Mandy

Vandaag zijn we weer vroeg op, beginnen de dag met zwemmen.. Tegen een uur of negen gaan we douchen en richting Brevard Zoo.. Camera mee .. Collage Het is een doordeweekse dag, het is lekker stil in de zoo, we lopen als eerste langs de Macaw, en daarna gaan we…
We worden tegen een uur of 7:00 wakker, weer een uurtje later als gisteren. Starten met een bakkie lezen de reacties, altijd leuk !! (vragen beantwoord ik van de week even..) Dan gaan we op weg naar Busch Gardens, wanneer we bij Busch Gardens het terrein op rijden zien we…