Yeah 22:00u naar bed en 5:30u wakker lijkt op uitslapen, dat gaat de goede kant op. Na het maken van een ontbijtje gaan we lekker naar het pooldeck en de hottub.. Lekkere start van de dag zo, Mandy had gelezen dat de Apopka Wildlife Drive weer geopend was na Hurricane Ian.. Dus combineren we de drive met de Orlando Farmer’s Market bij Lake Eola. Het is tegen 8:30u wanneer we richting Apopka rijden, het is nog mistig… maar die zou snel wegtrekken.

DSC 0008b Wanneer we op de Wild Drive aankomen prikt de zon langzaam door de mistige ochtend, de witte reiger is begonnen aan zijn dagelijkse taak.

DSC 0021b Opperste concentratie is nodig, wachtend op het juiste moment.

DSC 0057b Een Alligator zwemt op zijn gemak voorbij…

DSC 0086b Een Anhinga heeft gevist en laat de vleugels drogen in de zon, met de lange bek kan deze zijn eigen rug krabben. Das handig :-)

DSC 0114b Een Osprey vliegt gracieus voorbij, ohw zo mooi.

DSC 0115b Het is een prachtige jager!!

DSC 0098b Een vrouwtjes Anhinga staat balancerend op een boomstronk zichzelf te drogen.

DSC 0145b Op deze wild drive heb je geen gebrek aan hele grote Alligators.

DSC 0124b De kuif van de Little Blue Heron is ook leuk om te zien,en … krabben kan blijkbaar ook gemakkelijk wanneer je twee poten hebt.

DSC 0185b We rijden over mooi aangelegde onverharde wegen…

DSC 0208b Af en toe stappen we uit als we wat zien, het is weer een fraaie dag met veel wildlife.

DSC 0151b Soms een nieuwsgierige bezoeker naast ons in het water…

DSC 0291b Vaak rijden we met een oneindig uitzicht over de wetlands van Lake Apopka.

DSC 0246b De Durango doet het er prima, mag wel een wasbeurt gebruiken, zowel binnen als buiten :-)

DSC 0281b Op het onverharde pad zien we een slang liggen, daar wil ik niet overheen rijden. Dat is zielig.

DSC 0282b Het is een prachtig beest, kijkt me voorzichtig aan beweegt dan langzaam naar het gras, dat is beter.

DSC 0244b Daarna rijden we weer verder door de fraaie wetlands.

DSC 0300b Er ligt een grote Alligator op te gaan in de zanderige omgeving, die gaat vandaag zonnen. We rijden wild drive af, het einde is eigenlijk iets lang, maar wat hebben we een mooie ochtend zeg. Dan stellen we de koers op Lake Eola.

DSC 0303b Het vinden van een parkeerplaats is gelukt, daarna lopen Mandy en ik naar de Farmers Market.

DSC 0315b Natuurlijk combineren we dit eerst met een rondje om Lake Eola, het is heel leuk om hier weer rond te lopen. Een van de weinige plekken zonder veranderingen hier.

DSC 0340b Mandy en ik vinden de combinatie van Lake Eola Park en de Farmers Market op zondag altijd leuk om een keer te doen in de vakantie.

DSC 0378b Eenmaal weer bij de Farmers Market lopen we langs de kraampjes.

DSC 0379b Het is er altijd gezellig en gemoedelijk… Na de Farmers Market rijden we naar Panera Bread bij de Champions Gate. Daar nemen we beiden een French Union Soup, pff ook nog steeds zo lekker. Daarna lonkt het pooldeck en de pool…

IMG 0689b Tegen 16:00u zetten we de Ipad aan en kijken we naar de 14e overwinning van Max dit jaar.. Wow. Zo houden we het lekker vol op het pooldeck. Rond 19:00 rijden we naar Cracker Barrel, oho Meat Loaf, Fried Apple en Cole Slaw…

IMG 0711B De rest van de avond brengen we door onder lanai met een drankje, ik maak de blog, ondersteund met een vlammetje ;-)  Mandy kijkt wat via Videoland. Tegen 22:00u gaat langzaam  aan het licht uit… Weer een top dag.

Yeah we hebben 'uitgeslapen' tot 5:30u, we gaan eruit, ik zet de hottub aan. Daarna ontbijten we eerst wat en daarna springen we in de opgewarmde tub. We kunnen eraan wennen ... denk ik. Na de hottub met koffie en thee gaan we douchen en daarna rijden we tegen kwart…
Omdat we vroeg in bed lagen waren we ook weer rond 06:30u wakker, lekker op ons gemak de hottub aangezet. Deze moet toch even opwarmen. Wat gegeten en daarna met de opkomende zon, kopje koffie/thee genieten van weer een Florida-ochtend. Het blijft met geen andere vakantie te vergelijken. Tegen 09;00u…