We hebben een aardige nacht gemaakt, rond half tien waren we zo moe dat we naar bed zijn gegaan. Tegen 06:00u zijn we wakker en uit bed gegaan, doel was vandaag om lekker te relaxen aan de pool. Helaas deed de poolheat en hottub het niet. Ik app Chelsea, ze zal er zorg voor dragen. Mandy en ik besluiten om naar Clearwater Beach toe te rijden. We zijn toch lekker vroeg, na het douchen vullen we de koelbox trekken alvast zwemkleding aan en gaan op weg.

De rit gaat voorspoedig, alleen bij Tampa wat file, eenmaal bij Clearwater Beach parkeren we bij Pier 60. Het is gezellig druk met leuke kraampjes vanwege het Pier 60 Sugar Sand Festival.

Bij de kraampjes verkopen ze voornamelijk handwerk, Mandy koopt een leuk armbandje.

We lopen de pier helemaal tot het einde, een visser geeft zijn gevangen visje aan een bedelende witte Reiger.

Wanneer de boef de buit heeft opgegeten vliegt hij weg.

Pelikanen en Florida horen bij elkaar, en dan zijn ze ook nog zo leuk! Daarna lopen we op ons gemak met onze blote voeten door het water.

We hebben het nog nooit zo druk gezien aan het strand hier, maar het is wel leuk om te zien.

We lopen helemaal tot het piertje met de stenen, daar gaan we lekker zitten en genieten van het strand. Dit houden we een uurtje vol, goed ingesmeerd, maar we moeten het ook niet direct overdrijven. We moeten het stuk ook nog terug lopen in het zonnetje, gelukkig staat er een briesje waardoor het supergoed te doen is. Vlakbij de parkeerplaats kun je jezelf even afspoelen, dat scheelt weer een hoop zand meenemen 🙂 We vonden Clearwater Beach weer heel erg leuk om te doen, de kraampjes op de Pier waren een leuke bonus.

We stappen de auto in en zetten koers naar John’s Pass Madeira Beach, de rit is een half uurtje.We parkeren de auto en lopen via de gezellige village naar de Boardwalk.

Het sfeertje op John’s Pass Boardwalk is alleen al leuk… eettentjes, terrasjes, vermaak op het water, het is hier allemaal.

Wij lopen helemaal naar het einde en terug, het is heel leuk om dit te combineren met Pier 60 zeg maar.

We lopen naar boven richting Bubba Gump Shrimp Co, dan heb je een mooi uitzicht over de Boardwalk. Daarna gaan we eten bij Bubba Gump Shrimp Co, beiden bestellen we een gerecht met zalm… Die is hier ook zo lekker,…. Na het eten rijden we langzaam aan richting huis, thuisgekomen doet de poolheat en hottub het weer. In de avond maken we nog lekker gebruik van de hottub. Weer een super leuke dag.

We zijn rond half zeven wakker, dan hebben we een redelijk goede nacht gemaakt. Ik kijk altijd even op het pooldeck en zie de zon mooi op komen. Dus pak ik de camera en loop naar de voorkant van het huis. De zon komt prachtig op, daarna ga ik met…
Voor vandaag wordt er flinke regen verwacht tegen 13;00u, dus besluiten we in de ochtend naar de Premium Outlet toe te gaan. Eerst beginnen we lekker in hottub, we zijn immers toch vroeg wakker. Na het douchen rijden we eerst naar een tankstation. Voor een kleine $3,50 per gallon, je…