We zijn weer vroeg wakker, maken een lekker ontbijtje en rommelen wat aan tot half tien. Dan gaan we douchen en verzamelen de spullen die we vandaag nodig hebben. Wat nette kleding voor in de avond bij de Musical, en korte kleding voor het bezoek aan Busch Gardens.. Tegen half elf staan Pieter en Petra voor de deur, we leggen onze spullen achterin en gaan op weg. De rit naar Busch Gardens gaat in zucht, het is rustig op de weg.. ruim een uur later staan we in Busch.

Busch Gardens Tampa
Als eerste willen de meiden de Walibi’s voeren, nu hebben ze nog trek..

Busch Gardens Tampa
Daarna lopen we op ons gemak naar Lori Landing, rond deze tijd zijn de Lorikeets nog actief..

Busch Gardens Tampa
Wanneer we even wachten heeft Mandy weer allemaal vriendjes… totdat de nektar op is natuurlijk …

Busch Gardens Tampa
We doen het allemaal op een relaxed tempo, het is best warm dus af en toe de voetjes laten rusten, we hebben vakantie en doen het voor de lol!!

Busch Gardens Tampa
Het is een gezellige boel vandaag, prachtig weer en hier en daar entertainment..

Busch Gardens Tampa
Zelfs de otters zijn actief vandaag, meestal als we hier aankomen moet je de otters echt zoeken..

Busch Gardens Tampa
Er loopt een verzorger met een Rainbow Macaw, het brave beest eet uit zijn hand, en kijkt rustig om zich heen. We mogen niet met onze handen naar hem toe!! De verzorger verteld dat de Macaw is opgevangen en nog steeds bang is voor handen, daar schrikt ie van.. waarschijnlijk bij de vorige eigenaars gebeurd. Het voeren uit de hand moet het vertrouwen langzaam herstellen..

Busch Gardens Tampa
Busch Gardens is niet alleen een prachtige dierentuin maar heeft ook zeer veel Roller Coasters, wij doen er vandaag geen enkele, ik neem ze wel op de foto…. Yeah.

Busch Gardens Tampa
We komen bij de stokstaartjes, één van Jasper’s favorieten, speciaal voor hem neem ik deze foto van een op wacht staand stokstaartje.

Busch Gardens Tampa
Een Goriila is lekker aan het eten, onderwijl mijmert hij over lang vervlogen tijden..

Busch Gardens Tampa
Het is best een warme dag, wat kun je dan het beste doen… verkoeling zoeken moet de witte tijger hebben gedacht!!

Busch Gardens Tampa
Zo lief, je zou ze wel kunnen knuffelen, hoewel dit sterk af te raden is …

Busch Gardens Tampa
Knuffelen, verkoelen, wachten op het eten, het is een prachtige plek om even rond te hangen !!

Busch Gardens Tampa
Een witte tijger heeft een verkoelende plek bij de waterval gevonden.. het is zo warm dat ik er wel bij wilde zitten. Tegen vijf uur lopen we naar de uitgang, we krijgen zowaar een regenbui-tje… voor het stof, langer als vijf minuten duurt het niet. Daarna zoeken we de auto op, en rijden naar de dichtstbijzijnde Oliver Garden, daar nemen Mandy en Pieter de Mixed Grill, Petra en ik de Tour of Italy.. Het was weer heerlijk, overigens was deze Olive Garden net verbouwd naar de nieuwe stijl, zag er goed uit.

Priscilla Queen of the Desert
Daarna rijden we naar Down Town Tampa, we parkeren in de Poe Garage, vanaf het parkeerdek zien we het Straz Center..

Priscilla Queen of the Desert
Tijdens de show mag je geen foto’s maken, maar om het geheugen voor later op te frissen zoek ik wat plaatjes op internet voor in een Collage. De Carol Morsani Hall in het The Straz Center is indrukwekkend, het geluid is zeer goed, en het kleurrijke optreden op het podium maken het tot een mega avond. Tijdens onze rit terug naar huis, raken we er niet over uitgepraat het was GOED!! Tegen halftwaalf waren we thuis.. vandaag doen we niet zo heel veel vermoed ik !! Tot morgen !!

We hebben lekker lang geslapen, pas tegen een uur of zeven worden we wakker, niet verkeerd. Na de leuke reacties op het blog te hebben gelezen rij ik naar de Publix voor een ontbijtje, daarna springen we het zwembad in. Pas tegen een uur of half-elf gaan we douchen, we…
Na de late thuiskomst van gisteren doen we het heel rustig aan, tegen een uur of zeven zijn we wel weer wakker. Ik zet koffie schenk ons wat jus de Orange in, ik maak het verslag van gisteren .. Wat was het een gave dag, en wat hadden we een…