Vanmorgen moesten we dan de camper echt gaan inleveren, dus zodra we wakker zijn gaan we de laatste spullen in de koffers doen. Vegen het vloertje nog een keertje aan, daarna zitten we even buiten terwijl de dag begint.


De zon komt mooi op, deze campground is een mooie om af te sluiten, het ligt ook nog eens op 25 minuten van Road Bear.


De camper is gewoon ons huis geworden afgelopen weken, echt niks maar dan ook niks op aan te merken.


Sterker nog de prachtige reis en avonturen met de RV maken het afscheid nog moeilijk ook, klinkt gek maar het is echt zo.  We rijden rond 09:00u bij Road Bear het terrein op, leveren de camper in, daarna worden we met nog een gezin weggebracht.


Wij gaan er al eerste uit bij het Residence Inn – Marriot.


De kamer is helemaal top, super zacht bed, prachtige badkamer…


We hebben een keuken…


En een flink woongedeelte,….


Rond een uur elf nemen we beiden een Philly Cheese Steak, deze was echt heel erg goed trouwens.. Duurde even voor het broodje klaar was ( werd vers gemaakt ) maar een aanrader!


Daarna verhuizen we naar het zwembad, smeren ons nog even goed in..


We zitten zomaar tot 16;00u aan de pool…

Mandy haalt twee Frappuccino’s bij Starbucks, heerlijk !
Zo hebben we deze dag eigenlijk gerelaxt,  ook erg lekker 🙂


Tegen een uur of zeven eten we bij Zpizza, beiden een small, maar sjemig echt heel lekker … Morgen zullen we rustig opstarten en mogen we laat uitchecken zo kunnen we nog douchen voor we naar de luchthaven gaan.  De laatste blog  komt wanneer we thuis zijn, dan zal ik ook een samenvatting geven mbt de camper, campgrounds, wandelingen, Jeep huur, die dingen dus.

We zijn weer vroeg wakker door de golven van het strand, das lekker wakker worden yeah. Mandy en ik besluiten even vlot de tanden de poetsen wassen en het strand op te gaan. Het begint al licht te worden dus de zon zal ook niet lang op zich laten wachten.…
De reisdag naar huis, altijd een gek gevoel,... De ochtend doen we rustig aan, liggen tot 11:00u aan de pool, daarna pakken we de laatste spullen in de koffer, douchen en maken ons klaar voor vertrek. Mandy en ik nemen plaats in de hotellobby en wachten op de airport Shuttle..…