We staan redelijk vroeg op we moeten de caravan en jeep inleveren vandaag. De koffers halen we te voorschijn, zorgen dat we alles inpakken. Mijn nieuwe camera wordt ingepakt,de Canon heeft het goed gedaan deze vakantie.. Vandaag gaan we verder met de Iphone, das straks fijn in Las Vegas.

IMG 5649900 Dan rijden we weg van de Watchman Campground, zorgen dat de alles leeg en schoon is. Wanneer we bij Best Time Rv in Las Vegas komen wacht ons een nare verrassing. Ik vertel het verhaal over de banden, de tijd die erin in gestoken en redelijk empathieloos, wordt gevraagd of we een extra verzekering hebben afgesloten in Nederland. Ja is mijn antwoord, dan zult U het daar moeten claimen. Ze willen de banden niet vergoeden, dit valt onder onze extra garantie van Tioga Tours. Ik vind dit niet kunnen maar bij hoog en laag krijgen we de $300 dollar niet terug. Volgens Best Time RV hebben we ook nog geluk dat ze kosten voor de velg niet in rekening brengen wat er zit nu niet dezelfde op…. Van de ratten besnuffeld natuurlijk.

Best Time RV schuift de kosten gewoon in een andere lade, na een half uur erover praten ben ik het zat en bestel een Uber. We regelen het thuis wel verder, hopelijk dekt de verzekering de kosten, das een domper op de hele caravan trailer ervaring. Want anders dan dat is het echt een dikke 10 waard. Het was flexibel, super stil reizen, een 13.4 MPG, gemiddeld over de hele 5600mijl. Kom daar maar aan met de camper. Maar na Road Bear en El Monte is Best Time RV op dit punt echt slecht. Toen we caravan en jeep ophaalde melde men, als er wat is, regel het en bewaar de bonnen. Nou tot zover de frustratie, de reis was top :-)

MGM900 Door het uur tijdsverschil in ons voordeel komen we al rond 14:00u aan bij MGM Grand en krijgen we een prachtige kamer op de 15 verdieping met uitzicht op de pool. 4 enorme ramen en een hottub waar je in kunt feesten. De badkamer is groter dan de caravan :-) We gaan eerst samen in de hottub en douchen daarna onder de fijne douche, ook lekker na zo’n rond reis.

IMG 2758900 Dan lopen onze hotelkamer uit, we zitten echt helemaal aan het einde van vleugel, daarom wel een fijn uitzicht maar een behoorlijke wandeling.

IMG 7171900 Wanneer we op de stip uitkomen is dit ook weer genieten, wij houden ook wel van Las Vegas voor een paar dagen.

IMG 8027900 We lopen op ons gemak langs het Paris Hotel…

IMG 9272900 We bekijken de fonteinen van de Bellagio in de richting van het Paris Hotel…

IMG 6539900 Dit is onze manier van Vegas beleven, door en langs de hotels op de strip.. Gokken doen we eigenlijk nooit.

IMG 1249900 Ons doel is lekker eten bij de jappaner, (Benihana) Kobé zit hier niet :-). Benihana zit vlakbij de Wynn, hier zie je de vele rijbanen op de Strip.

IMG 2497900 Wanneer we in de buurt van de Wynn komen zakt de zon langzaam…. Tijd voor eten dus.

IMG 1663900 Een stoel aan de hibachi duurt een 10 minuten wachten, daarna gaan we lekker eten. Ik neem filet mignon, Mandy neemt de teriyaki chicken… Na een uur staan we heerlijk gevuld weer buiten en lopen op ons gemak terug naar MGM Grand.

IMG 8816900 In de avond zijn de fonteinen van de Bellagio nog mooier, dus blijven we weer even kijken.. Morgen nog een hele dag Vegas, dan gaan we onder andere de Venetian en Cesars Palace door.

Vandaag gaan we de rit naar Zion maken, maar eerst ontbijten we wat, het is nog vroeg zo tegen 07:00u. Na het wassen kijk ik even buiten en zie iets bewegen op de grond niet ver bij me vandaan. Ik zie een "squirrel' die ik in me leven nog nooit…
Onze laatste volle dag is aangebroken, we worden zo tegen 07:00 wakker.. Het uitzicht van de kamer in het MGM rijkt enorm ver, we kunnen de bergen aan de overkant zien en er staat geen enkel gebouw voor ons. Het is mooi om te zien met de lichten in de…