We zijn weer vroeg wakker door de golven van het strand, das lekker wakker worden yeah. Mandy en ik besluiten even vlot de tanden de poetsen wassen en het strand op te gaan. Het begint al licht te worden dus de zon zal ook niet lang op zich laten wachten. We doen zachtjes voor de mede kampeerders!


De zon is er nog niet maar kondigt zich prachtig aan !!!


Dan komt de zon, de wereld kleurt even mooi rood…


Het rode schijnsel zien we terug in vijf rijen golven, een zesde is in de maak, we kijken uit over de  Oceaan.


Bij een binnenmeertje op het strand lijkt het wel een olieverfschilderij… Daarna eten we snel wat en gaan dan op weg naar Malibu Beach, we mogen er vroeg inchecken rond 11:00u dus hebben dan een flinke dag daar.


De rit  over Highway 1 blijft mooi zo langs het water, maar is minder grillig als de dagen hiervoor.


Toch is het een belevenis om zo langs de  Oceaan te rijden met het prachtig blauwe water!!


Ook langs deze route zien we weer mooie stranden in die fraaie “baaitjes” is dit een woord? Ik vind van wel, lol. Blauw water hè?


We rijden niet alleen langs het water  ook veel bergen met diverse kleuren onderling hoe kan het ….


Tegen 11:30u rijden we Malibu Beach RV Park, dit omdat we gestruikeld waren over een broodje Subway. We staan iets hoger met zicht op de zee.


De plek is geweldig groot, en alleen het zicht op de Oceaan is geweldig !!


Dan nemen we wat drinken mee, en een handdoek daarna lopen we naar het strand,  de temperatuur is 22 a 24 graden het zeewater zeker niet.. Mij te koud, maar het zitten op het strand is al goed genoeg.


Hebbes


Wanneer het mooie blauwe water tot een golf komt… zie je een prachtige groene kleur, zo mooi!


Een Heermann’s Gull in vogelvlucht…


Life is Good….

We kijken op de standwoningen van Malibu Beach, geen slechte plek om te wonen met dit uitzicht.


Samen met de Heermann’s Gull mijmeren we over de prachtige vakantie, want dat was het.


In de avond gaat de zon langzaam onder, weer een  hele mooie dag.

Morgen de camper inleveren bij Road Bear.. Morgenavond slapen we nog een nacht in een lekker hotel, we vliegen Zondag met de KLM vlucht van 16:00u rechtstreeks naar Amsterdam.  Maar sjemig wat een lekkere trip was dit, minstens voor herhaling vatbaar !!!

De afgelopen weken hadden we contact met Marja en Ko om tijdens de trip bij te kletsen, wij hebben veel aan Marja en Ko gehad tijdens de voorbereidingen mbt de campertrip, ze hebben een berg ervaring!!  Spontaan kwam vandaag als die dag, Mandy zag tegen de boottrip op, had afgelopen…
Vanmorgen moesten we dan de camper echt gaan inleveren, dus zodra we wakker zijn gaan we de laatste spullen in de koffers doen. Vegen het vloertje nog een keertje aan, daarna zitten we even buiten terwijl de dag begint. De zon komt mooi op, deze campground is een mooie om…