We hadden de wekker gezet om zeker te zijn dat we op tijd wakker worden.. het was achteraf niet nodig..
Half acht zitten we al aan de koffie en thee, Jasper volgt een halfuurtje later..

We doen rustig aan, de laatste spullen worden ingepakt de koffers gewogen, alles is prima op gewicht, wij trouwens ook.
Omdat we tegen 14:00 vliegen blijven we tot een uur of elf in de villa.. nog even genieten..  dan wordt het toch echt tijd om afscheid te nemen!

Tuscan Hills1
Dag mooie villa, dag super lekker weer, dag Florida.. we laden de koffers in de auto. Mandy en ik lopen nog één keer door de Villa, checken alle kamers en alle laden, dan stappen we in de BMW..
De gate gaat voorlopig de laatste keer open voor ons op Tuscan Hills, volgend jaar zitten we Sandy Ridge ook niet verkeerd.

We rijden naar MCO leveren de huurauto (National) in, op het bonnetje staat gehuurd Class SFAR en Class Driven WZAR.. Alles staat op $ 0,00 alleen staat er dat ik maar 110mijl gereden heb.. en de huur dagen zijn maar twee dagen huh? Ik rij ruim een maand met beginstand 17567, en nu lever ik hem in met 20346 mijls op de teller en ik heb maar 110 mijl gereden.. volgens mij hebben we 2779 mijl gereden, kijken hoe dit weer afloopt.

Dan gaan we naar de overkant, bij United gaat alles goed, de koffers netjes op gewicht en we vliegen door de douane. We gaan wat eten bij het ‘foodcourt’ op MCO, we nemen allemaal chinees. Tijdens het eten worden we aangesproken door ‘derrobbie’ van het Florida Forum, we kletsen lekker bij. Door ons blog zijn ze ook naar Rainbow Springs State Park gegaan en genoten van de natuur en watervallen. Na het eten nemen we afscheid, wij moeten onze vlucht halen..

Washington
We zijn vrij vlot aan boord we zitten met ons drieën op stoelrij 7 beenruimte zat. De vlucht naar Washington is in een zucht voorbij, het duurt twee uurtjes we landen ergens op de D Pier en moeten naar C5.
2013-10-18 15.59.59 HDR
We halen een lekkere Starbucks, en zoeken een stoel bij C5. Niet veel later staan Edwin en Wendy voor ons, zij gaan een weekend genieten van hun huis in Inverness. We kletsen gezellig bij totdat we allemaal moeten boarden. We hebben weer Exit Row’s Jasper zit helemaal alleen op rij 19 A en wij erachter op 20 A+B.

2013-10-18 17.48.28
Terwijl de zon langzaam ondergaat verlaten wij Amerika, tijdens de trip lees ik een boek uit van John Grisham – Het Proces. Mandy vermaakt zich op de Ipad met een paar films.. Jasper leest, en kijkt wat films. Tegen een uur zeven zijn we aan de grond de koffers komen snel en tegen acht uur zijn we weer thuis. We laden de koffers naar binnen, en Mandy wil ze direct naar boven en uitpakken. Dan gaan we douchen, en halen we Diesel op hij is heel blij dat we er zijn… wij niet minder!.

diesel
We besluiten maar meteen een rondje in het Twiske te lopen.. het voelt wat koud aan.
Tussen 13:00u en 15:00u slapen we en de wekker dwingt ons er weer uit, dit is onze manier de Jetlag te bestrijden. We kijken Breaking Bad één van de laatste delen, nu nog zes te gaan.
De eerste nacht thuis ging goed, we slapen tot negenuur, Mandy gaat voor de eerste boodschappen.

Ik maak een fotoverhaal van vier minuten mbt de eerste 17 dagen, kreeg direct een beetje heimwee.
Met een muziekje van Passenger welke eigenlijk zegt dat je iets mist wanneer je het niet meer hebt.

Het tweede deel maak ik in de late middag, we kunnen weer terug kijken op een heerlijke vakantie.
Dinsdag is voor ons weer de eerste werkdag, Jasper morgen alweer, Diesel ligt weer voor me voeten alsof we niet zijn weggeweest…

Vandaag gaan we lekker genieten van het huis en het zwembad..  Ik rij naar de Publix voor een lekker ontbijt, de temperatuur is al heerlijk rond de klok van 09:00u.. We ontbijten met ons drieën , Mandy wil in de ochtend alvast de koffers zo veel mogelijk inpakken kijken hoe…
Vandaag gaan we even naar de herfstkleuren kijken 'rundumhause' het begon met regen in de ochtend dus wachten we tot een uur of halféén dan wordt het langzaam droog. Af en toe is er een waterig zonnetje.. en het blijft gelukkig droog. In het Twiske is de herfst zeker begonnen,…