2017-01-16T07:04:36+00:00maandag 21 oktober 2013|

Dag 33: Dag Tuscan Hills, Hallo Amsterdam

We hadden de wekker gezet om zeker te zijn dat we op tijd wakker worden.. het was achteraf niet nodig..
Half acht zitten we al aan de koffie en thee, Jasper volgt een halfuurtje later..

We doen rustig aan, de laatste spullen worden ingepakt de koffers gewogen, alles is prima op gewicht, wij trouwens ook.
Omdat we tegen 14:00 vliegen blijven we tot een uur of elf in de villa.. nog even genieten..  dan wordt het toch echt tijd om afscheid te nemen!

Tuscan Hills1
Dag mooie villa, dag super lekker weer, dag Florida.. we laden de koffers in de auto. Mandy en ik lopen nog één keer door de Villa, checken alle kamers en alle laden, dan stappen we in de BMW..
De gate gaat voorlopig de laatste keer open voor ons op Tuscan Hills, volgend jaar zitten we Sandy Ridge ook niet verkeerd.

We rijden naar MCO leveren de huurauto (National) in, op het bonnetje staat gehuurd Class SFAR en Class Driven WZAR.. Alles staat op $ 0,00 alleen staat er dat ik maar 110mijl gereden heb.. en de huur dagen zijn maar twee dagen huh? Ik rij ruim een maand met beginstand 17567, en nu lever ik hem in met 20346 mijls op de teller en ik heb maar 110 mijl gereden.. volgens mij hebben we 2779 mijl gereden, kijken hoe dit weer afloopt.

Dan gaan we naar de overkant, bij United gaat alles goed, de koffers netjes op gewicht en we vliegen door de douane. We gaan wat eten bij het ‘foodcourt’ op MCO, we nemen allemaal chinees. Tijdens het eten worden we aangesproken door ‘derrobbie’ van het Florida Forum, we kletsen lekker bij. Door ons blog zijn ze ook naar Rainbow Springs State Park gegaan en genoten van de natuur en watervallen. Na het eten nemen we afscheid, wij moeten onze vlucht halen..

Washington
We zijn vrij vlot aan boord we zitten met ons drieën op stoelrij 7 beenruimte zat. De vlucht naar Washington is in een zucht voorbij, het duurt twee uurtjes we landen ergens op de D Pier en moeten naar C5.
2013-10-18 15.59.59 HDR
We halen een lekkere Starbucks, en zoeken een stoel bij C5. Niet veel later staan Edwin en Wendy voor ons, zij gaan een weekend genieten van hun huis in Inverness. We kletsen gezellig bij totdat we allemaal moeten boarden. We hebben weer Exit Row’s Jasper zit helemaal alleen op rij 19 A en wij erachter op 20 A+B.

2013-10-18 17.48.28
Terwijl de zon langzaam ondergaat verlaten wij Amerika, tijdens de trip lees ik een boek uit van John Grisham – Het Proces. Mandy vermaakt zich op de Ipad met een paar films.. Jasper leest, en kijkt wat films. Tegen een uur zeven zijn we aan de grond de koffers komen snel en tegen acht uur zijn we weer thuis. We laden de koffers naar binnen, en Mandy wil ze direct naar boven en uitpakken. Dan gaan we douchen, en halen we Diesel op hij is heel blij dat we er zijn… wij niet minder!.

diesel
We besluiten maar meteen een rondje in het Twiske te lopen.. het voelt wat koud aan.
Tussen 13:00u en 15:00u slapen we en de wekker dwingt ons er weer uit, dit is onze manier de Jetlag te bestrijden. We kijken Breaking Bad één van de laatste delen, nu nog zes te gaan.
De eerste nacht thuis ging goed, we slapen tot negenuur, Mandy gaat voor de eerste boodschappen.

Ik maak een fotoverhaal van vier minuten mbt de eerste 17 dagen, kreeg direct een beetje heimwee.
Met een muziekje van Passenger welke eigenlijk zegt dat je iets mist wanneer je het niet meer hebt.

Het tweede deel maak ik in de late middag, we kunnen weer terug kijken op een heerlijke vakantie.
Dinsdag is voor ons weer de eerste werkdag, Jasper morgen alweer, Diesel ligt weer voor me voeten alsof we niet zijn weggeweest…

Vandaag gaan we even naar de herfstkleuren kijken 'rundumhause' het begon met regen in de ochtend dus wachten we tot een uur of halféén dan wordt het langzaam droog. Af en toe is er een waterig zonnetje.. en het blijft gelukkig droog. In het Twiske is de herfst zeker begonnen,…
Vandaag gaan we lekker genieten van het huis en het zwembad..  Ik rij naar de Publix voor een lekker ontbijt, de temperatuur is al heerlijk rond de klok van 09:00u.. We ontbijten met ons drieën , Mandy wil in de ochtend alvast de koffers zo veel mogelijk inpakken kijken hoe…

12 Comments

 1. Yvonne 21 oktober 2013 van 11:38 - Antwoorden

  Ja en zo ben je weer in NL en is het weer wennen aan de temperaturen hier. “Back to the basics”
  Geniet lekker van jullie filmpjes en foto’s en kijk weer uit naar de volgende reis.
  Werkze en succes met de jetlag;-)
  Grtz.Yvonne

 2. Mariska 21 oktober 2013 van 11:51 - Antwoorden

  Het positieve is dat jullie al weer uit kunnen kijken naar de volgende keer, bedankt voor het laten meegenieten van jullie vakantie door dit mooie blog met geweldig mooie foto’s. Succes weer met het werken en tot de volgende keer.

 3. saskia 21 oktober 2013 van 11:59 - Antwoorden

  Welkom thuis nog maar een keer hahaha. Het aftellen kan weer beginnen naar april en dat gaat reuze snel. Ik heb weer genoten en leuke tips opgedaan.
  Graag tot de volgende keer,
  Gr. Saskia

 4. Anita 21 oktober 2013 van 12:20 - Antwoorden

  Welkom thuis, gelukkig is het weekend niet al te koud geweest en hebben jullie een beetje aan de andere temperaturen kunnen wennen. Ik heb genoten van jullie leuke verhalen en mooie foto’s. Wat een supervakantie was dit weer. Jammer dat het altijd zo snel voorbij gaat. Tot de volgende keer, groetjes Anita

 5. Annette 21 oktober 2013 van 17:21 - Antwoorden

  Bedank, weer voor het meegenieten van jullie SUPER vakantie en de mooie foto”s.
  Groetjes Annette

 6. Cindy 21 oktober 2013 van 17:53 - Antwoorden

  Wat hebben jullie een heerlijke vakantie gehad, en wat heb ik er van meegenoten, bedankt voor de geweldige verslagen!

 7. Twinmom1995 21 oktober 2013 van 20:10 - Antwoorden

  Wij hebben weer met veel plezier meegelezen. Bedankt hiervoor. Het is weer om gevlogen. Jammer hoor maar gelukkig kan het aftellen alweer beginnen. Sterkte morgen met werken.

 8. Teleton 22 oktober 2013 van 08:16 - Antwoorden

  We hebben jullie praatjes met plezier gelezen en de plaatjes met evenveel plezier bekeken. Bedankt voor de enthousiaste Floridavakantieverhalen en tot de volgende keer maar weer!

 9. sases 22 oktober 2013 van 12:19 - Antwoorden

  Onwijs genoten van jullie avonturen en verhalen. en natuurlijk van de schiterende foto’s.
  Bedankt voor het meegenieten.

 10. Trails 23 oktober 2013 van 07:27 - Antwoorden

  Het was toch weer een super vakantie. En, jullie gaan snel weer.
  Wij hebben nu nog een paar daagjes Spanje en over 15 weken mogen wij ook weer naar Florida (en GA en SC). YES!!!

 11. José 23 oktober 2013 van 14:53 - Antwoorden

  Was weer erg leuk om jullie te volgen!

 12. Alex 27 oktober 2013 van 08:52 - Antwoorden

  Wat was het weer een heerlijke vakantie met vele prachtige foto’ s. Jullie hebben for sure de slingers weer opgehangen de afgelopen weken.

Reageer

Volg ons blog
Ontvang elke nieuwe berichten op deze blog geleverd aan uw Postvak IN
Abonneer je op onze blog
Powered By WPFruits.com