2017-01-13T12:47:07+00:00zondag 9 oktober 2016|

Dag 32: Relaxen aan de pool en naar huis…

We hadden preventief de wekker op zevenuur gezet, dat bleek niet nodig te zijn.. even voor zevenen zijn we al wakker. We halen het beddengoed af en beginnen met de vertrekdag klusjes. De koffers zijn zo goed als ingepakt, dus na een ontbijt gaan we lekker genieten van de laatste zonnedag in Florida. We hebben nog tot een uur of halfvijf/ vijfuur alvorens we naar MCO rijden, eigenlijk een volle dag. Althans zo voelt het 🙂


Terwijl de zon langzaam opkomt liggen wij al lekker aan de pool.  In de middag doe ik nog een potje Pool Biljart met Jasper, en plonsen we daarna weer in het zwembad.


Ik loop nog een keer om het meertje, Mandy leest in een boek…


Met ons drieën zwemmen en zonnen we nog tot een halfvier, daarna douchen we ons. Doen de natte zwemkleding in een tas, daarna moeten we toch echt de koffers in de auto doen. Lopen nog een laatste rondje door het huis of we niks vergeten zijn… Nog een laatste blik op pool en het meertje.. Het is een  heerlijke stek, wat hebben we hier vaak gezeten en genoten op Sandy Ridge.


Daarna rijden we de woonwijk uit, dag Sandy Ridge!


We rijden eerst nog naar de Five Guys, een laatste lekkere hamburger met patat. Dat gaat er goed in, een goede ondergrond voor de nachtvlucht naar Londen…


We leveren de auto in bij National, krijgen een bon die klopt 🙂 Hopelijk elk jaar dit tarief, Renate alsnog bedankt voor de tip wat een prijs!! Onder de $300,00 voor een hele maand pffff ..  De Infiniti QX80 reed ongelooflijk lekker, voor mij is zo’n heerlijke toerwagen ook een onderdeel van de vakantie.


Dan lopen we naar de overkant, MCO Airport binnen. Bij British Airways gaat het vlot en niet veel later zijn we al door de douane en wachten we op het boarden… Hier een blik op de herkenbare vloerbedekking van MCO.


Om 20:05 stijgen we op, nog een laatste blik naar buiten en dan proberen we alledrie de slaap te vatten. Ik zet heel zachtjes  Natural Sleep van Dan Gibson op en ben eigenlijk zo weg.. Heerlijk 🙂 In Londen moeten we een uurtje wachten voor de overstap naar Amsterdam, we hebben tijd om een broodje te eten bij Jamie Oliver. Daarna moeten we boarden


De vlucht duurt een uurtje, we zien de Nederlandse vlakken op de grond… we zijn weer thuis. Nadat we geland zijn gaan we door de douane en naar de kofferband. Het duurt een tijdje maar uiteindelijk hebben we de koffers en gaan naar huis met onze vaste taxi.


We zijn Maandag zo rond kwart voor drie weer thuis…


Dinsdag zijn we aan het werk gegaan, Diesel is weer lekker bij ons en zijn we  compleet yeah.

Voor volgend jaar geen Florida, we hebben eind November een afspraak bij Elvira van American Vacations om gezamenlijk een mooie reis naar de Amerikaanse westkust samen te stellen. We willen Sept/Okt 2017 een mooie trip doen,  daar kunnen we ongelooflijk naar uitkijken, Michel Pas bedankt voor de eerste opzet van onze trip!!

Iedereen bedankt voor het meelezen en of reacties, Rick, Mandy en Jasper!

 

Het afgelopen jaar hadden we het idee om eens naar de westkust van de USA te gaan, foto's van onder andere Yellowstone en Antelope Canyon maakten het een droomreis. We wilden dit allemaal al heel lang!! Hoe dit allemaal te combineren in één reis... Met veel puzzelen en hulp van…
Vandaag staan we lekker vroeg op, eten snel wat en zitten kwart voor acht in de auto, daarna rijden we door naar Kings Landing in Apopka. We parkeren de auto, en lopen naar de ingang van Kings Landing, we worden verwelkomd met een goedemorgen van Daniel. We geven Daniel 2 stroopwafelpakken en…

36 Comments

 1. Esther 16 oktober 2016 van 06:41 - Antwoorden

  O jullie gaan vreemd volgend jaar!
  Wat heerlijk, zal vast geweldig worden.
  SF is in ieder geval top, sla zeker Alcatraz niet over!
  Bedankt dat we weer mochten meegenieten, tot de volgende keer!

 2. Joke en Gerrit 16 oktober 2016 van 06:50 - Antwoorden

  Wat lezen we nu
  Maar ook daar kan je heerlijk fotograferen hoor
  We kijken er naar uit en bedankt dat we weer hebben mogen mee lezen
  Groet
  Joke en Gerrit

 3. Renee 16 oktober 2016 van 06:51 - Antwoorden

  Nou jullie hebben een geweldige trip gehad, het jis altijd zo lekker in Florida! Maar gelijk heb je er Ijn nog zoveel mooie plekken waar je naar toe kan in de USA! Wij zijn er ook geweest in 2013, maar hadden toen pech door de shutdown. Daardoor ehbben we de grandcanyon etc niet gezien, maar wat we wel gezien hebben was adembenemend. Zo mooi daar en veelzijdig. Dat wordt een hele mooie trip! Succes met uitzoeken! En bedankt weer voor het meelezen!

 4. Jacqueline 16 oktober 2016 van 06:53 - Antwoorden

  Wat een mooie vakantie hebben jullie gehad zeg!! Heerlijk genieten met elkaar en weer zoveel mooi natuur. Echt een top vakantie voor jullie.
  En dan volgend jaar!!! Wat leuk!!!! Wij gaan volgend jaar ook die kant op alleen twee maanden eerder. Ben heel benieuwd hoe het daar is.
  Voor nu bedankt voor jullie blog en dat we mee mochten reizen.

 5. Marina 16 oktober 2016 van 07:13 - Antwoorden

  Mooie vakantie gehad, mooie foto’s.
  Zal toch wel tegenvallen als jullie niet naar Fl gaan volgend jaar. Wij gaan ook niet, gaan volgend jaar een kleine 4 weken naar de westkust. Alweer de derde x. Maar Wij gaan in mei/juni

 6. Caroline 16 oktober 2016 van 07:18 - Antwoorden

  Ik verheug me nu al op jullie vakantie volgend jaar. Dat zal een mooie trip worden. Bedankt voor jullie blog, ik heb er ontzettend van genoten!

 7. Pieter & Petra 16 oktober 2016 van 07:30 - Antwoorden

  Wat hebben jullie weer een heerlijk verblijf in Florida achter de rug en wat was het weer gezellig om samen met jullie een aantal leuke dingen te doen 🙂

  Het zal volgend jaar voor ons wel eventjes wennen zijn om jullie niet als ‘buren’ te hebben maar hopen dat julllie ( en dat is wel zeker ) een hele mooie trip gaan beleven.

  Nu maar hopen dat we voor volgend jaar weer zo’n goedkope huurauto kunnen scoren 😉

  Nogmaals bedankt voor jullie gezelligheid en de leuke blog, we zien elkaar gauw !!!

  Groetjes,
  Pieter & Petra

 8. Moolenschot 16 oktober 2016 van 07:54 - Antwoorden

  Wat een heerlijke laatste dag.
  En zo te lezen is de terugreis lekker relaxt gegaan.
  En een mooi vooruitzicht voor volgend jaar.
  Ooo die kant vind ik ook geweldig zijn er ook al een paar keer geweest en het blijft mooi..
  Vooral ook de. Oorbereidingen kan je nu al mee beginnen geniet ervan.

 9. Ilse 16 oktober 2016 van 08:00 - Antwoorden

  Bedankt voor het meelezen weer. !!

 10. Hannie 16 oktober 2016 van 08:10 - Antwoorden

  Dat was echt weer een heerlijke vakantie.
  Maar i.d.d in het westen is ook zoveel moois te zien.
  Leuk dat jullie naar Yellowstone willen gaan.
  Staat ook nog op ons lijstje maar op de één of andere manier ligt het voor onze trips steeds net iets te noordelijk.
  Ik zag dat het ook al op fb genoemd werd maar de blogs en forto’s van kalaman zijn echt wel aan jou besteed. http://www.kalamantravel.com

 11. Sonja 16 oktober 2016 van 08:21 - Antwoorden

  Wat hebben jullie toch weer een onswijs mooie vakantie gehad. Zoveel leuke dingen gedaan en gezien. Met als kers op de taart natuurlijk dat Jasper kwam. En nu helemaal in de voorbereiding op de reis van volgend jaar. Leuk hoor weer allemaal kooie en nieuwe dingen otdekken. Alvast veel voorpret.

 12. Trails 16 oktober 2016 van 08:38 - Antwoorden

  Ha, ik zie het nu. Gelijk met ons volgend jaar in dezelfde regio.
  Was weer een genoegen!

 13. Saskia 16 oktober 2016 van 09:10 - Antwoorden

  Inmiddels al weer dik in het Nederlandse ritme denk ik….. Heel erg bedankt voor de mooie blog weer, ik heb genoten!! Gave reis volgend jaar, geniet van de voorpret en al het geregel…..
  Thanks!!

 14. Marja 16 oktober 2016 van 09:11 - Antwoorden

  Wat was dit een heerlijke trip en wat hebben jullie ontzettend veel gezien en gedaan.
  Dan vooral natuurlijk al die mooie foto’s niet vergeten want dat was elke keer ook weer een feestje om van mee te genieten!
  Heerlijk nog even afsluiten met het bijna complete gezin en dan alweer grootse plannen voor volgend jaar, dat gaat voor ondernemende types als jullie zijn ook weer een geweldige trip worden, ik ben nu al benieuwd naar de foto’s en verhalen!

 15. Richard (Digitalman) 16 oktober 2016 van 09:11 - Antwoorden

  Lekker een beetje meegenoten van jullie vakantie, bedankt!

 16. Sonja 16 oktober 2016 van 09:29 - Antwoorden

  Het was weer een mooi blog met schitterende foto’s, dank daarvoor.
  Veel voorpret bij het plannen, uitzoeken enz van de reis naar het westen.
  Dat wordt een heel andere vakantie maar er is daar zo ongelooflijk veel moois te zien, daar gaan jullie zo van genieten, ik verheug me nu al op de foto’s.

 17. Christa 16 oktober 2016 van 09:30 - Antwoorden

  Wat een heerlijke soepele terugreis hebben jullie gehad. Wel zo fijn. Jammer dat het er weer op zit, maar we hebben weer erg genoten van jullie verslagen en de geweldig mooie foto’s. Super gaaf vooruitzicht hebben jullie voor volgend jaar. Dat wordt echt genieten. Jullie gaan een gave reis maken, dat deel van Amerika is zo verschrikkelijk mooi, geweldig om daar door heen te reizen.
  Toevallig hebben wij na 5 jaar voor komende zomer (eind juli) ook weer tickets geboekt die kant op. Wij vliegen naar Denver. Onze reizen overlappen elkaar deels, als ik zo jullie plannen lees. Heel erg bedankt voor het mogen mee lezen met jullie blog en super veel voorpret toegewenst voor de te maken reis. Mocht je daar nog vragen hebben, horen we het wel.
  Groetjes Harm en Christa

 18. Cindy 16 oktober 2016 van 10:15 - Antwoorden

  Wat een heerlijke vakantie hebben jullie gehad.
  En dat is heel wat anders volgend jaar, leuk, het lijkt me daar zo mooi. Ben nu al benieuwd naar de verslagen.
  Ik geniet altijd zo van de foto’s, ontzettend bedankt weer daarvoor en voor de leuke blog, heerlijk om mee te lezen.
  Wat ging de terugweg lekker voorspoedig, en dan Diesel weer zien, altijd fijn!

 19. Yvonne 16 oktober 2016 van 10:55 - Antwoorden

  Lekker vlot allemaal de terug reis. Was weer een top vakantie voor jullie! Bedankt voor het meelezen en….. je schitterende foto’s ????????
  Leuk dat jullie volgend jaar de westkust doen, ook een prachtig stukje Amerika.
  Ben nu al benieuwd naar jullie avonturen!
  Geluk!!
  Grtz. Yvonne en Rob

 20. Eric Olivier 16 oktober 2016 van 12:16 - Antwoorden

  Jullie bedankt voor de fijne blogs vol herkenning!
  En veel voorpret bij het samenstellen van de vakantie naar de westkust.

 21. Heleen. 16 oktober 2016 van 12:16 - Antwoorden

  Dat zal geweldig worden volgend jaar. Kan me er nu al op verheugen. Gelijk hebben jullie hoor. Inderdaad hebben jullie ook nu een mooie vakantie gehad. Prachtig blog met mooie platen. Laat 2017 maar komen. Zal stil worden in Florida volgend jaar haha

 22. teleton 16 oktober 2016 van 12:48 - Antwoorden

  Bedankt weer voor de formidabele inkijkjes in Florida’s nature en de leuke reportages over jullie uitjes. Volgend jaar wordt het vast een wereldtrip. Voor nu: Hartelijk dank dat we een beetje mee mochten genieten van jullie goede leven!

 23. José 16 oktober 2016 van 16:08 - Antwoorden

  Was weer erg leuk om jullie te volgen en van de prachtige foto’s te genieten. Volgend jaar de westkust een prima keuze. Veel plezier met alle voorbereidingen voor die trip!

 24. Sjon en Bianca 16 oktober 2016 van 17:47 - Antwoorden

  Dit was een terugreis zonder obstakels. Jullie hebben een lekkere vakantie gehad en zijn nu al begonnen met de voorpret voor een volgende vakantie. Dat deel van Amerika heeft zoveel moois, jullie gaan er zeker van genieten!

 25. De Beekjes 17 oktober 2016 van 01:32 - Antwoorden

  Wat een heerlijke vakantie hebben jullie gehad en nog echt genoten van de laatste dag!
  Wat leuk, wij zijn ons ook aan het oriënteren voor de westkust voor volgend jaar zomer. Geweldig mooi daar!
  Veel plezier met de voorbereidingen en bedankt voor het meelezen!!

 26. Barkies 17 oktober 2016 van 02:23 - Antwoorden

  Was weer een geweldig verslag en wat leuk dat jullie volgend jaar naar de andere kant gaan. Ben nu al benieued.

 27. Patrick 17 oktober 2016 van 03:51 - Antwoorden

  bedankt voor het het leuke blog , en ik ga jullie volgend jaar zeker volgen als jullie naar de westkust gaan

 28. Mariska 17 oktober 2016 van 04:26 - Antwoorden

  Dat was weer een heel mooi verblijf. Zal vreemd zijn om geen blog vanuit Florida van jullie te krijgen, maar aan de andere kant (letterlijk en figuurlijk) hopen wij jullie ook daar te volgen of voor te gaan, want als het er in zit gaan wij dit jaar ook die kant op 🙂 ENJOY!!

 29. Benno Veen 17 oktober 2016 van 05:17 - Antwoorden

  Ik heb weer genoten van de mooie foto’s en plekjes, ik doe er wel weer eens mijn voordeel mee.
  westkust is inderdaad qua natuur overweldigend.
  alvast veel voorpret, en ik ga jullie zeker weer volgen,

 30. mineke 17 oktober 2016 van 09:20 - Antwoorden

  wat hebben jullie weer een supergave vakantie gehad, en wat een prachtige foto’s hebben we weer kunnen zien.
  Dankjewel voor het weer mogen mee genieten
  grtjes Mineke

 31. Orangedevil 17 oktober 2016 van 11:25 - Antwoorden

  Zag er allemaal goed uitt! Ben beniwued naar de natuur fotos van volgend jaar!

 32. MDTQ 17 oktober 2016 van 18:17 - Antwoorden

  Wederom dank voor jullie leuke blog en fantastische foto’s.

 33. Kevin (pajaro) 18 oktober 2016 van 05:39 - Antwoorden

  Jemig! Zolang wachten op nieuwe blogs! Fijn dat jullie weer veilig thuis zijn! 🙂 Het was leuk om te lezen! 😀

 34. Minneke 18 oktober 2016 van 12:29 - Antwoorden

  Het zit er weeral op! De tijd gaat supersnel als je met vakantie bent. Ik heb genoten van jullie reisblog en kijk al met spanning uit naar jullie verhalen en foto’s volgend jaar aan de Westkust.

 35. Arianne 21 oktober 2016 van 04:33 - Antwoorden

  De westkust altijd goed voor een mooie vakantie. Voor ons staat die ook gepland voor 2017. Hoewel al meerdere keren geweest blijft het trekken. Met een advies van AV gaat het helemaal goed komen. Succes met de planning.

 36. Marleen aka Twinmom1995 22 oktober 2016 van 16:53 - Antwoorden

  Wederom met veel plezier meegelezen.
  Wat een heerlijke vakantie hebben jullie weer achter de rug. Volgend jaar een hele andere vakantie. Leuk!
  Wij gaan jullie dan ook zeker weer volgen.

Reageer

Volg ons blog
Ontvang elke nieuwe berichten op deze blog geleverd aan uw Postvak IN
Abonneer je op onze blog
Powered By WPFruits.com