Vandaag hebben we een rit van 500km voor de boeg van Zell am See naar AZUR Camping Wertheim, dus zijn we vroeg wakker, zo tegen 07:00u zijn we uit bed. Na het wassen en eten checken we uit, we moeten even wachten op het elektra verbruik, zodra dat betaald is kunnen we weg. Tegen 08:15u rijden we van de camping af naar Wertheim. De rit duurt wat langer want er wordt op veel wegen gewerkt, toch rijden we redelijk door. Na 4 uurtjes stoppen we even voor een koffie en tankstop, en na lange rit komen we tegen 15:00u aan in Wertheim.

IMG 4111b We worden vriendelijk ontvangen en zijn welkom. De camping is redelijk leeg, dus mogen we een plek uitzoeken, Mandy en ik kiezen een plek dichtbij het douchegebouw.

IMG 4136b Daarna rijden we naar het Wertheim Village een fraaie outlet/winkelcentrum.

Wertheim3 We eten een heerlijke hamburger bij Burgerheart en wandelen dan door het Wertheim Village. Deze outlet ziet er alleen al heel mooi uit door de fraaie gevels in de outlet. In de avond rijden we weer terug naar de camping, gaan douchen en dan nog wat internetten en naar bed.

IMG 4163b Dag 32: Weer vroeg op voor een reisdag, we rijden richting Utrecht voor een overnachting op vakantiepark Het Grote Bos in Doorn. De rit is 490km en gaat voorspoedig we maken een tank-thee-koffie-tussenstop. Tegen 15:00u checken Mandy en ik in, uiteindelijk staan we echt helemaal achteraan op het vakantiepark… Dus rijden we tussen de herfstkleuren naar de plaats.

IMG 4156b We komen aan bij de plek, en de naam “het grote bos’ klopt wel, we staan tussen de bomen. We zorgen dat we de spullen die naar huis moeten nu gaan organiseren, dan kan de caravan naar de dealer voor wat service dingen. Die afspraak is morgen, dan laten we ons Fendt-je achter bij Caravan Centrum Waterland.

IMG 4160b Wanneer we klaar zijn met organiseren gaan we lekker zitten met een drankje, nog over uit Kroatië. In de avond eten we wat bij het restaurant van het vakantiepark.

IMG 4167b De volgende morgen rijden we naar de uitgang, eerst naar Amsterdam wat dingen uit de caravan naar huis. Daarna rijden we naar Caravan Centrum Waterland…

IMG 4173b Daar zetten we de caravan op de parkeerplek bij Caravan Centrum Waterland, nemen met Koen even door wat er gedaan moet worden… dan zit onze trip er echt op. Hierna gaat de caravan in de stalling tot 16 januari, dan gaan we winter-kamperen. Ook weer leuk.

21 November: beschouwing.

Eenmaal thuis hebben we teruggekeken op een prachtige vakantie, de route door Duitsland, Oostenrijk, Slovenië en Kroatië was ontzettend fraai. Plitvice, KRKA NP, Dachstein, Hallstatt waren prachtige bestemmingen, wat te denken van de mooie meren in Oostenrijk en de natuur rond de Soca River in Slovenié. We hebben zeer veel gezien en ervan genoten, de prachtige oude steden aan de Kroatische kust zoals Sibenik, Trogir en het machtige Amfitheater van Pula.

De trip was zo bevallen dat we al vlot aan een tweede tour door deze landen wilden, echter andere plaatsen, andere mooie natuur en een ander seizoen. Behalve op Krk, daar gaan we weer heen, alleen een andere camping aan het water. Nu wordt het Krk Premium Camping Resort by Valamar, zelfde organisatie. We hebben daar een plek aan het water geboekt, ligbed mee en relaxen maar 🙂

Route2022 Zo hebben we weer een fraaie trip in elkaar gezet, we starten in Juni vanuit Castricum. Zo zullen we 6 Juni opweg gaan, dan is de kans op mooi weer groot. In Oostenrijk hebben we campings geboekt bij de mooie meren de Lunersee, Seebensee, Achenmeer, Königssee en de WeissenSee. In Kroatië gaan we 10 dagen staan op Krk Premium Resort, op de weg terug verblijven we op Premium Camping Bled, een beetje gelijk met Hans en Desiree, dat is leuk. Na Bled nog een paar dagen in de omgeving van Salzburg en dan rustig aan weer naar huis. Europa is nog niet van ons af, voor nu rest de voorpret tot aan Juni.

Onze laatste actieve dag van de vakantie gaat in, morgen rijden we zo ver mogelijk Duitsland in, en de dag erna het laatste sprongetje naar Nederland. Dan gaat de caravan even naar de dealer voor wat onderhoud. Daarna brengen we ons Fendtje naar de stalling. Terug naar vandaag,... Na het…
We hebben weer een mooie trip op de planning staan voor de maand juni. De reis in vogelvlucht... De reis in vogelvlucht: Lünersee, Seebensee, Achenmeer, Königssee, WeissenSee, Krk, Bled, Bohinj, Salzburg, GossauSee, Wertheim De Campings op de route hebben we uitgezocht en de meeste al geboekt, op Krk blijven we…