Iedereen is zo,n beetje rond half acht wakker, de koffers zijn al ingepakt. We ontbijten met ons allen buiten bij de pool, net alsof we nog weken blijven. Tegen een uur of negen wordt er afgewassen de bedden afgehaald, en een ieder springt onder zijn douche. We gemakkelijk iedereen zijn eigen badkamer 😉

We lopen een laatste rondje of we alles hebben afgesloten en niks vergeten zijn, de deur doe ik op slot.

Image Hosted by ImageShack.us
We verlaten het heerlijke plekkie, de koffers passen natuurlijk met gemak in de Suburban..

Image Hosted by ImageShack.us
Ik rij even naar het clubhouse, en spreek Jason nog even over volgend jaar. Hij had alles al geregeld, 8 April kunnen we er zo weer in en voor dezelfde prijs als altijd. We zijn graag in dit huis… volgend jaar dus weer, weer wat voorpret.

Dan rijden we naar MCO, ik rij naar de parkeergarage, de auto moet terug naar Hertz, zou hem zo mee naar huis nemen, maar waar parkeer je in Amsterdam een truck van 5,60m en ruim 2 meter breed.. Ohw wat rijdt ie lekker.. Eenmaal bij Hertz, worden we prima ontvangen, wanneer ik uitstap zegt de man met de handcomputer laat je koffers maar achterin staan. Terwijl hij het bonnetje uitdraait, komt er een ander aan, hij vraagt met welke airline we vliegen. Ik zeg dat we met United vliegen, nou stap allemaal maar in, en we worden zo voor de deur bij United gebracht, we laden de koffers uit. Ik geef een fooi, vanaf hier is het nog maar 20 meter lopen en we staan voor de bali. Inchecken is een makkie. Dan gaan we door de douane, ook dit gaat weer reuze vlot, op MCO haal ik chinees eten, we internetten nog heel even en moeten dan het vliegtuig in .

Image Hosted by ImageShack.us
Er zijn twee vliegtuigen voor ons, niet heel veel later tegen 14:00u zitten we in de lucht.

De vlucht gaat heel erg vlot voor mijn gevoel, minder dan twee uur, even voor 16:00u zijn we geland. We moet van Gate D naar gate C -5, moeten alweer boarden over 40 minuten. Jasper neemt een Subway broodje, wij drieën een Starbucks, langzaam lopen we richting C-5. Wanneer we er aankomen moeten we bijna direct het vliegtuig in.

Image Hosted by ImageShack.us
Tegen 17:30u gaat de vliegtuig deur dicht, dan gebeurt er helemaal niets, na 20 minuten meld de piloot dat er een technisch probleem is. Het zal nog 20 minuten duren.. helaas duurt het langer en zie ik zelfs de zon ondergaan door het vliegtuigraam. 1 1/2uur later gaan we eindelijk naar de startbaan. Niet veel later is het pikkedonker buiten. Een tweede tegenvaller, het in-flight entertainment systeem start niet op, ondanks herhaaldelijk rebooten. Dan maar proberen te slapen.. mij lukt het aardig, Mandy gedeeltelijk, Jasper en Oma niet.

Image Hosted by ImageShack.us
Dan gaan de lichten aan, de zon komt alweer op, het ontbijt komt, tegen half negen landen we op schiphol. Koos staat er al, en nog geen halfuur later zitten we thuis aan een bakkie koffie. Mandy en Oma halen Diesel op, deze is weer heel erg blij, wij nog blijer denk ik, en …tegen twaalf uur rijdt Oma naar Bolsward. Wij gaan tussen 13:00 en 15:00 naar bed, zetten de wekker, slapen altijd even twee uurtjes.. In de avond kijk ik wat voetbal, en schrijf de laatste dag..

Iedereen weer bedankt voor de leuke reacties, wij gaan eerst nog lekker nagenieten van deze leuke vakantie. Richting April komt dan weer de voorpret voor 2013.

We hebben de ochtend gebruikt om lekker te zwemmen, tegen 12:00 u rij ik even naar de Publix haal nog een lekkere lunch.. We eten met ons allen buiten onder de Lanai.. en na het eten Face Timen we nog even met Pieter en Petra. Dan gaan we douchen en…
Diesel en ik gaan vroeg op pad... de zon komt op en speelt met mooi licht. In de kadoelen wordt een flat voorzien van een mooie ochtend gloed.. Zonlicht en spiegeling in het water, altijd mooi, de wilgen zijn goed te zien. Heel langzaam komt er wat kleur bij.. De…