We zetten de wekker, want we willen niet te laat op de Zugspitz Resort aankomen, daar is deze camping te mooi voor. Er is ook zoveel te doen. Tegen zeven uur rijden we Campingbad Ossiacher See af, aankomst tijd Zugspitze half twaalf.
Onderweg Rijden door Oostenrijk is prachtig, dat verveelt niet…
Onderweg hebben we wat baustelle met een vertraging van een half uur komen we op de zugspitze aan.

DSC 7874d We hebben weer een prachtige grote plek, hangen na wat drinken de luifel aan de caravan. Echt een lekkere stek, hier houden we het wel uit.

DSC 7789d Om de benen te strekken gaan we met de Tiroler Zugspitzbahn naar boven. De ingang zit namelijk bij de ingang van het resort, het is dan kwart voor twee.

DSC 7793d De Tiroler Zugspitzbahn gaat naar het bergstation op 2950 m hoogte.

DSC 7845d We gaan eerst wat eten en drinken boven op ons gemak bij het restaurant, het is boven gezellig druk.

DSC 7796d Dan gaan we rond langs het enorme platvorm, er zijn meerdere plekken waar je kunt eten en drinken. Meerdere uitzichtpunten, plekken waar je naar beneden kunt lopen..

DSC 7798d Op 3 km hoogte staan we af toe in wolken slierten een soms ver uitzicht.

DSC 7802d Het landschap is ruig te noemen..

DSC 7822d Van bovenaf zien we in de diepte de Eibensee.

DSC 7833b De Zugspitz Arena heeft nog steeds sneeuw.

DSC 7850d Zo lopen we diverse uitzichtpunten langs en genieten van de ruige wereld.

DSC 7852d Veel rijen van bergkammen, zo ver als je kunt kijken.

DSC 7854d Soms trekt het even zo dicht dat we de bergbeklimmers vaag in de mist aan het werk zien.

DSC 7861d Er zijn delen bij waar in dit onherbergzame landschap toch nog wat groen aanwezig is. De wolken hangen om de berg heen.

DSC 7863d Het is heel mooi zo hoog te kunnen komen met de kabelbaan, ongelooflijk eigenlijk.

DSC 7864d Terwijl het weer wat dicht trekt gaan we naar beneden… een paar kilometer zakken. Op de foto zie je camping liggen.

IMG 8770d Eenmaal bij de caravan trekken we onze zwemkleding aan en lopen naar het zwembad, de benen rust geven. Met 24 a 25 graden is het zwembad en ligweide ook geen straf.

IMG 8766d We pakken een lekkere “stoel” voor twee, hier houden we het tot half zeven vol. Weer een heerlijke dag!

Het beloofd een mooie dag te worden, dat is lekker want we hebben vandaag fietsen gehuurd. Via google kwamen ik bij Frank en Sophie uit, de electrische fietsen staan vanaf 10:00u klaar. Dat betekend dat we heel rustig opstaan, hoewel rustig. Hebben we eerst 14 dgn aanloop katjes, heb ik…
Omdat het vandaag een warme dag wordt staan we redelijk vroeg op zo kwart voor acht. Mandy haalt verse broodjes daarna gaan we douchen. Eenmaal helemaal klaar rijden we naar de parkeerplaats van de Eibsee, we zijn er 09;20u.. Het is dus vroeg, je kan de Eibsee helemaal rond lopen,…