We slapen goed door tot kwart over zeven, hoe lekker. Van Hurricane Matthew hebben we niks meegekregen, ik kijk even op het pooldeck en het waait en regent wel. Das dan ook wel alles eigenlijk.


Ik zet de tv aan, we kijken hoe de nacht is gegaan en wat het vooruitzicht is. Gelukkig is het center van Hurricane Matthew niet over land gegaan, en lijkt het ergste voorbij op de plek waar wij zitten. Dan moet Matthew nog wel langs Daytona, St Augustine en verder, hopelijk valt het daar ook mee!!


Op het pooldeck is alles prima, alleen een doek van de kooi is kapot, dat kan makkelijk vervangen worden. Ik mail Claire dat het allemaal is meegevallen op het doek na.


Wanneer ik even bij de garage kijk, waait en regent het nog steeds maar dat is het dan ook!


Ik speel een paar potjes poolbiljart met Jasper, de koele lucht is lekker met de garage deur open.


Zo rond de klok van 12:00u is het eigenlijk alleen nog maar een bui zo af en toe, ik stel voor om naar de Tampa Premium Outlets toe te rijden. Dat is leuker als de gehele dag binnen zitten. Dat gaan we dan doen.


Op de weg komt het verkeer weer langzaam op gang, het is wel bewolkt maar dat is het dan wel.


Wanneer we bij de Mall aankomen eten we eerst wat bij de foodcourt, een philly!


Daarna lopen we op ons gemak langs de winkels, Jasper slaagt voor twee truien, Mandy bij Sketchers, en ik ruil een broek bij Levi’s. Dat gaat allemaal zo soepel hier, heerlijk!! Het is een leuke relaxte Premium, uiteindelijk rijden we pas rond 17:00u richting Davenport.  Via de Kobe app reserveren we alvast voor 18:00u das maar goed ook want is heel druk als we aankomen..


Na 10min wachten zitten we lekker aan tafel, het smaakt allemaal weer heerlijk.  Na Kobé rijden we even bij Pieter en Petra langs om alvast afscheid te nemen en ze een goede vlucht te wensen. Wij willen heel vroeg kajakken bij Kings Landing, dus gaan we morgen vroeg op pad. Na de het bijkletsen nemen we afscheid en zet ik de hottub nog lekker aan, zo genieten we nog van deze avond. Dan gaat ook langzaam bij ons het licht uit…
Tot morgen!

 

Vandaag wordt een beetje vreemde dag, we zetten de TV aan en alles staat in teken van  Hurricane Matthew. Op het pooldeck is er niks van te merken, het is eigenlijk gewoon rustig. We eten onder de lanai en gaan daarna nog lekker in de hottub. Wanneer ik mijn Macbook opstart…
Vandaag staan we lekker vroeg op, eten snel wat en zitten kwart voor acht in de auto, daarna rijden we door naar Kings Landing in Apopka. We parkeren de auto, en lopen naar de ingang van Kings Landing, we worden verwelkomd met een goedemorgen van Daniel. We geven Daniel 2 stroopwafelpakken en…