Vandaag staan we rond halfacht op, het is super mooi weer..  prima we houden een relaxdag..
We ontbijten met ons drieēn, daarna zoek ik de foto’s uit van Busch Gardens en de Segway daar had ik gisterenavond geen puf meer voor. Daarna maak ik de blog, en ga lekker naar het Pooldeck. Pieter en Petra bellen even aan, de koelkast inhoud willen ze niet weggooien, water en limonade hoeven we niet meer te halen zolang we hier zijn.. Klondike ook niet trouwens 🙂 Thanks guys!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Na een een tijdje in de pool te hebben gelegen verplaats ik me naar het ligbed. Ik kan hier wel een wennen denk ik 🙂

Relax1S
Zo vermaken we ons heerlijk, een beetje ligbed, balletje gooien.. Mandy en ik genieten dat Jasper er ook is!!

RelaxS
Pieter, Mandy en ik voeren de visjes met brood, alligators zitten hier niet.. Dat zou verboden zijn, daarna loop ik met Pieter een rondje om het meertje, en mijmeren over hoe lekker we het weer hebben gehad. Zo wandelend in de zon, zouden we wel eeuwig willen blijven 🙂 Jasper heeft zich in de hottub geïnstalleerd en zit te chatten denk ik..
Dit houden we de gehele dag vol zo..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Na het douchen rijden we naar Clermont, daar zijn we tegen zevenuur en zien we de zon nog prachtig ondergaan. We blijven even met z’n drieēn genieten van de kleuren die ontstaan. Dan rijden we naar de Outback in Clermont, We bestellen een Blooming Union vooraf. Deze was heerlijk, als hoofdgerecht besteld Jasper SpareRibs en Mandy en ik een maaltijdsalade. Jasper krijgt zijn gerecht en tegen ons wordt gezegd dat de salades eraan komen, na een kwartier nog niets. De serveerster ging het even navragen.. Na 25 minuten nog niets, Jasper is dan allang klaar met eten. Ik loop even naar voren voor de storemanager, deze komt vrij vlot naar onze tafel. Ik leg uit wat er aan de hand is, en dan gaat ze even naar de keuken.. Met een hoofd vol excuses verteld ze dat de salades nog steeds niet klaar zijn…. Ik vraag dan maar de rekening voor wat we hebben gehad, daar wil ze niets van weten, en schrijft een tegoed uit van $50,- en we mogen niets betalen..Jasper vond zijn eten in de outback top smaken overigens dus daar ligt het niet aan!! Dan rijden we teleurgesteld over de slechte beurt, naar de Walmart ..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Daar parkerend zien we een mega grote maan..
Door de Walmart wandelend vergeten we al langzaam wat er in het restaurant is gebeurd, wel echt on-Amerikaans!
Al met al een heerlijke relaxte dag, thuis nemen Mandy en ik een broodje..ook goed 🙂
Morgen weer een actieve dag 🙂

Wat een superdag... laat ik daarmee beginnen!! We staan lekker vroeg op, zwemmen en relaxen wat, tegen een uur of elf staan Pieter en Petra voor de deur en gaan we op weg naar Tampa. Het doel is Busch Gardens!! Het is lekker rustig op de weg... In Busch Gardens…
We staan op rond zevenuur, we zijn weer vroeg wakker.. Eerst wat ontbijten, dan lezen we wat op internet, de leuke reacties op de blog waarvoor dank! Rond negenuur gaan we even bij Pieter en Petra langs, het is helaas hun vertrekdag, we knuffelen elkaar.. Kletsen een halfuurtje en dan…