2018-10-07T08:49:27+00:00zaterdag 6 oktober 2018|

Dag 30 & 31

We moeten ons verplaatsen van Pismo Beach naar Los Angeles, we moeten onze camper morgen inleveren, dus hebben we het Dockweiler RV Park uitgekozen.. Deze ligt op niet al te grote rijtijd van El Monte RV… Helaas krijg ik wat last van mijn kies, of kaak.. Het begint wel wat zeer te doen. Ibuprofen erin en hopelijk red ik het tot maandag thuis.

SOLVANGSMALL Onderweg stoppen we even in het plaatsje Solvang, het is een Deens dorpje in California… Toch zijn we hier niet heel lang, na al het moois wat we gezien hebben valt het ietwat tegen… Maar dat mag ook na zo’n geweldig reis met zoveel, zoveel mooie dingen welke we gezien en gedaan hebben

IMG 8632small De laatste 30 mijl rijden we dwars door LA met de camper en het is erg druk, maar dat is normaal heb ik intussen begrepen.

IMG 5946small In de middag komen we aan bij Dockweiler RV…

IMG 5948small Het ligt echt prachtig aan het strand, we lopen zo vanaf de campground het strand op..

PA056000small Het is alleen jammer dat er een nabij gelegen vliegveld is, maar hee de zon gaat weer mooi onder.

PA056001small In de avond neem ik weer twee Ibuprofen

De volgende ochtend leveren we RV in, daar gaan we naar het Residence Inn op LAX, wanneer we de kamer hebben zoeken we even naar een tandarts in de buurt. Met de Uber er heen voor $12,-… ja het kan ! Na de foto’s krijg ik een antibiotica kuur, Amoxicilline en Motrin 800mg als pijnstiller. Ik moet direct beginnen met twee van de antibiotica, en een pijnstiller. Gelukkig is het in de avond al zo goed dat ik af en toe niks voel. Bij thuiskomst maar even bij mijn eigen tandarts langs maar het voelt nu al een heel stuk beter na 8 uur.

Het was wel een mega mooie trip, Sedona, Maroon Bells, het BBQ-en op Muley Point… rijden met de Camper over de Kebler Pass, rijden over de Independence Pass.. Ja sjemig, teveel moois, Colorado was een feest… De hike naar Angels Landing ja echt zoveel moois. In die zin zijn we altijd zo blij met de dagelijkse blogs, we lezen ze thuis nog maanden na. De dagen lopen in elkaar over op het laatst, middels de blog/website blijft de reis zoals we deze hebben gehad. En.. is de website voor ons een onbetaalbaar naslagwerk van geweldige vakanties.

De vakantie was weer helemaal top, iedereen bedankt voor de leuke reacties, het maakt bloggen net even leuker 🙂
Morgen vliegen met KLM naar Amsterdam, dan zit de vakantie erop…

Vandaag gaan we via Big Sur naar Pismo Beach, zo volgen we vanaf Monterey de gehele Highway 1 dwars door de Big Sur.. Big Sur is een afgeleide van El Sur Grande. We pakken alle spullen bij elkaar en rijden rond 08:00u weg uit Monterey... De dag begint met veel…

32 Comments

 1. Eric 7 oktober 2018 van 00:11 - Antwoorden

  Dit was weer een supermooie reis. Wat heb ik genoten van alle prachtige foto’s op de blog. Bedankt, een rustige terugreis en hopelijk ben je nu van je gebitsklachten af Rick. Till next time!

 2. Hannie 7 oktober 2018 van 00:12 - Antwoorden

  Wat vervelend dat je zoveel last van je kies/kaak hebt. In het vliegtuig maar goed om de zoveel uur je pijnstillers innemen.
  Het blog is idd een mooi naslag werk. Je vergeet anders zo snel wat je elke dag precies gedaan hebt.
  Jullie kunnen weer terug kijken op een memorabele reis.
  Goed vlucht naar huis en weer bedankt voor het bloggen.

 3. Anita van der Beek 7 oktober 2018 van 00:49 - Antwoorden

  Ja, jullie hebben echt een geweldige reis gehad, zoveel moois in één vakantie 😀
  En ik heb weer dagelijks mee kunnen genieten!
  Bedankt voor het meelezen en voor straks een goede terugvlucht! En Rick: sterkte met je kiespijn, hopelijk blijft de pijn onderdrukt door de medicijnen.

 4. Elstars 7 oktober 2018 van 01:36 - Antwoorden

  Dit was weer een prachtige reis, het was erg leuk om jullie uitgebreide verslagen te lezen. Bedankt daarvoor. Goede reis naar huis en beterschap gewenst!

 5. Renate 7 oktober 2018 van 02:36 - Antwoorden

  Het was erg leuk om mee te lezen. Prachtige foto’s die je meteen heimwee bezorgen. Jullie hebben ook erg mooi weer gehad. Het blijft een fantastische bestemming welke regio je ook bezoekt.

  Goede terugreis samen!!

 6. Jolanda/Lannie 7 oktober 2018 van 02:45 - Antwoorden

  Sterkte met de kiespijn. We hebben weer volop genoten van de verhalen en de prachtige foto’s. Goeie reis terug naar huis!
  Superleuk te lezen dat jullie mijn collega Rianne 2x zijn tegen gekomen aan de andere kant van de wereld.

 7. José 7 oktober 2018 van 03:16 - Antwoorden

  Het was weer een groot feest om jullie te volgen. Wat was het weer een geweldige vakantie. Ook de foto’s waren echt schitterend. Goede vlucht naar huis!

 8. Christa 7 oktober 2018 van 03:32 - Antwoorden

  Wat een fantastische mooie reis hebben jullie gemaakt, eentje om nog heel lang van na te genieten. Wij vonden het geweldig dat we middels het verslag met jullie mee konden genieten. Dank daarvoor! Super balen dat je op het eind last van kiespijn kreeg, gelukkig oas helemaal oo het eind. De AB die je gekregen hebt schrijven ze in NL ook voor bij dit soort problemen. Fijn te lezen dat het al aan slaat. Zorg dat je met het vliegen voldoende pijnstilling bij de hand hebt. Goede reis naar huis!!
  Groetjes Harm en Christa

 9. Richard (AA en FF) 7 oktober 2018 van 03:44 - Antwoorden

  Prachtige reis! Bedankt voor het mee mogen lezen. Goede terugvlucht.

 10. Jacqueline 7 oktober 2018 van 04:21 - Antwoorden

  Wat was het weer een genot om met jullie mee te reizen. Wat hebben we (😉😉) weer een hoop moois beleefd. Een hele veilige reis naar huis en hopelijk kan de tandarts je een maandag van je pijn afhelpen. Voor nu ben je in ieder geval een beetje vooruit geholpen.

 11. paula 7 oktober 2018 van 05:46 - Antwoorden

  Wat een prachtige beelden weer allemaal. Ik heb genoten van het meelezen, hoor! Hopelijk gaat het snel beter met je kiespijn. Een rustige terugreis en mooie terugblikken op al die pracht van de afgelopen weken. Tot de volgende trip 🙂

 12. Cindy 7 oktober 2018 van 06:37 - Antwoorden

  Wat een prachtige kampeerplek aan het strand zeg! En jee, het zit erop. En balen dat je zo’n last van je kies kreeg. Maar ergens ook weer mazzel dat het nu pas was. En oei, Amoxicilline… wil ik nooit meer. Hopelijk heb je niet teveel last van bijwerkingen. Maar het helpt wel goed, dat dan weer wel.
  Je hebt een prachtig naslagwerk voor jullie zelf geschreven. Heerlijk om af en toe terug te lezen. En voor ons lezers natuurlijk genieten! Dank je wel voor de mooie blog weer, en goede reis naar huis!

 13. Roos 7 oktober 2018 van 07:50 - Antwoorden

  bedankt dat wij mee mogen reizen het is echt genieten.

 14. Gerrit en Joke 7 oktober 2018 van 09:23 - Antwoorden

  Rick en Mandy
  We hebben genoten van jullie trip
  Sterkte met de kies en we wensen jullie een goede reis naar huis

 15. Monique1968 7 oktober 2018 van 10:22 - Antwoorden

  Hallo Rick en Mandy, jullie hebben echt een fantastische reis gemaakt. Dankjewel dat we dit mee mochten beleven. Echt genoten van de mooie foto’s. Een heeeeeeel klein deel van jullie reis gaan wij vanaf donderdag beleven. Ik hoop dat de terugreis vlotjes en pijnvrij verloopt. Tot een volgende keer. Groetjes, Monique

 16. Sonja 7 oktober 2018 van 10:58 - Antwoorden

  Dank jullie wel coor de geweldige verslagen en foto’s. Wat een ontzettend gave reis hebben jullie weer gemaakt. Het was weer een feestje om met jullie mee te genieten. Goede reis terug naar Nederland.

 17. Twinmom1995 7 oktober 2018 van 14:44 - Antwoorden

  Deze keer niet veel reacties achter gelaten maar wel alles meegelezen.
  Wat een prachtige reis is het weer geweest en wij hebben kunnen meegenieten.
  Bedankt daarvoor.
  Hopelijk gaat het snel beter met je kies.

 18. Ina Snoeij 7 oktober 2018 van 17:10 - Antwoorden

  Bedankt voor jullie prachtige verhalen en foto’s.
  Goede reis naar huis.

 19. Teleton 7 oktober 2018 van 17:39 - Antwoorden

  Goeie reis terug naar huis, luitjes. Het was een feest om vrijwel dagelijks de prachtige plaatjes en gezellige praatjes vanuit het wilde westen te ontvangen. Wel thuis en bij een volgende reis lezen we graag weer mee! Groetjes van Lidy & Ton.

 20. Caroline 7 oktober 2018 van 18:21 - Antwoorden

  Wat een reis, wat een blog, wat een prachtige plekken, wat een natuur, wat een foto’s… ik vind jullie blog echt een kunstwerk. Wat hebben jullie een schat aan herinneringen en indrukken, dat zijn toch de mooiste cadeaus die je jezelf kunt geven.
  Heel veel sterkte met de pijn aan de kies/ kaak, ik hoop dat de vlucht naar huis goed verloopt en duizend maal dank voor jullie prachtige blog. Ik hoop uit de grond van mijn hart dat jullie weer heel snel iets moois gaan doen mét een volgend blog.

 21. Natalie 7 oktober 2018 van 23:23 - Antwoorden

  Jammer dat je nu precies de laatste dagen van je vakantie last krijgt van je kies. Maar wat een vakantie hebben jullie gehad zeg, wauw! Heb zoveel moois voorbij zien komen. Was weer een geslaagde reis. Voor nu goede vlucht terug, sterkte met je kaak/kies.

 22. Sonja 8 oktober 2018 van 00:53 - Antwoorden

  Bedankt voor je super mooie foto’s/blog, ik heb ervan genoten. Graag tot de volgende keer. Sterkte bij de tandarts.

 23. Marja 8 oktober 2018 van 01:10 - Antwoorden

  Wat hebben jullie weer een geweldige trip bij elkaar gepuzzeld en wat heb ik mee genoten van al die mooie natuur en stoere wandelingen.
  Het bijhouden van een blog is wel een dingetje, maar wat een plezier heb je er thuis nog maanden en jaren van!
  Succes bij de tandarts, wel balen dat dat nu net op het laatst even moest gebeuren.
  Ga maar weer snel hele mooie plannen smeden 😉

 24. annette 8 oktober 2018 van 01:54 - Antwoorden

  Wat een prachtige reis hebben jullie gemaakt WOW!! Bedankt weer voor de prachtige foto’s en verhalen heb er erg van genoten. Sterkte met je kies en welkom thuis..

 25. Ron 8 oktober 2018 van 02:37 - Antwoorden

  Dank voor het mee laten genieten!!

  Wederom een super vakantie!

 26. Alberdina 8 oktober 2018 van 06:55 - Antwoorden

  En daar is dan weer het einde van een prachtige reis…..fijn dat ik weer mee mocht reizen brengt weer prachtige herinneringen terug. Goede reis terug hopelijk zonder pijn.

 27. Yvonne 8 oktober 2018 van 07:41 - Antwoorden

  Wat een fantastische reis hebben jullie gemaakt, daar kun je wel even op vooruit. Ik heb genoten van jullie verhalen en prachtige foto’s.
  Bedankt voor het mogen meelezen.!
  Alvast een goede vlucht terug en succes straks met de jetlag 😉
  Geluk!
  Grtz. Yvonne en Rob

 28. Charlotte 8 oktober 2018 van 08:56 - Antwoorden

  Heb weer genoten van jullie geweldige blog en foto’s. Hoop dat je snel van je tandpijn af bent.

 29. Mariska Hagman 8 oktober 2018 van 11:05 - Antwoorden

  Ik hoop dat jullie inmiddels weer veilig geland zijn en dat de terugreis geen extra pijn op kiezen en tanden heeft veroorzaakt. Weer onwijs bedankt voor het bloggen want het is altijd een feest om jullie blog en fotos te zien (en ook met deze reis een gedeelte te herkennen).
  Op naar een volgend USA avontuur!! Enjoy!!

 30. Renee 9 oktober 2018 van 02:09 - Antwoorden

  Wat een mooie herinneringen hebben jullie weer aan deze mooie trip, waanzinnig is het weer geweest!
  Zo heerlijk om alles terug te lezen, ik doe dat ook graag. Ik laat het ook uitprinten als een boek met blog2print. Super leuk!
  Vervelend van die kies, maar het lijkt of het al opgelost is . Thuis even laten checken.
  Geniet lekker na van deze prachtige trip en bijkomen van de jetlag! Bedankt voor het meelezen weer!

 31. Nielsdan 10 oktober 2018 van 08:55 - Antwoorden

  Het was weer heerlijk om mee te reizen! op naar de next trip

 32. Rianne 17 oktober 2018 van 14:06 - Antwoorden

  Genoten van jullie blog en foto´s van de Amerika reis dit jaar. Erg leuk om jullie dan ook tot 2 keer toe tegen te ontmoeten en te spreken tijdens onze reis. Lekker nagenieten van jullie trip met herinneringen, blog en mooie foto´s.

Reageer

Volg ons blog
Ontvang elke nieuwe berichten op deze blog geleverd aan uw Postvak IN
Abonneer je op onze blog
Powered By WPFruits.com