We hoeven niet heel vroeg op weg, dus haal ik eerst wat verse broodjes bij de receptie, wat een camping is dit zeg. De douches, alles is zo netjes en vriendelijke mensen, een echte aanrader buiten de top locatie. Na het eten maken we ons klaar voor vertrek naar de LünerseeBahn.

DSC 0015b Het is rond 09:30u als we uit de gondel stappen en beginnen aan de ongeveer 6km lange wandeling rond het meer.

DSC 0033b We wandelen linksom, dan hebben we de klim naar boven als eerste, daarna is het overwegend vlak wandelen.

DSC 0045b Tijdens de wandeling rond het meer staat het meer dan ook centraal, maar sjemig wat is dit hier ontzettend mooi.

DSC 0055b We zijn op het hoogste punt aangekomen, hier genieten we even van het uitzicht op het meer, de omgeving en de sneeuw om ons heen.

IMG 4911b Tijd voor een selfie, staan we er samen op.

DSC 0062b Dan lopen we weer verder in deze Jurrasic-Park-achtige kleuren op de heuvels, het is zo in-en-in groen. Sneeuw steekt er mooi in af.

DSC 0071b Deze omgeving van bloemen, water, sneeuw, bergen is kort samengevat… MOOI MOOI.

DSC 0077b Elke bocht is het uitzicht weer anders, mooie grote bloemen ook.

DSC 0083b Heel langzaam gaan we straks een beetje naar beneden en zal het pad direct langs het water lopen.

DSC 0092b Maar eerst komen we nog langs een huisje verderop… wat setting ook.

DSC 0097bWe slingeren verder, door het intense groen om ons heen.

DSC 0088b Vanaf dat punt kun je weer prachtig rond het meer kijken!

IMG 4907b Af en toe stoppen we om de omgeving echt goed in ons op te nemen, de 6km is geen race daar is het hier gewoonweg te fraai voor.

DSC 0107b Dan komen we aan bij het pad langs het water…

DSC 0154b Ik kijk even achterom naar het pad waar we vandaan kwamen, prachtig dus.

DSC 0167b Veel van de route gaat nu langs het water…

DSC 0180b Op sommige stukken moeten we nog over het sneeuw klunen, simpelweg omdat het pad eronder ligt.

IMG 4938b We rusten even uit op een plekje met de zon op ons, het is dan toch behoorlijk warm ondanks de hoogte. Het lukt Mandy om een leuke selfie te maken 🙂

DSC 0184b Nu beginnen we aan de laatste bocht en zien we het begin punt weer, op de achtergrond een deel van de bergen waar we vandaan kwamen.

DSC 0227b Er groeit hier van alles moois op de grond, en dan met een mooie achtergrond… Pfff

DSC 0253b we wandelen het laatste stuk naar de LünerseeBahn, en kijken naar de mensen aan het water.
Daarna gaan we naar de seilbahn en gaan naar het dorp om wat te eten en drinken.

Collage We eten bij een Italiaan op het terras, ik neem Lasagna Mandy een verse Pizza Hawai.. Beiden smaken voortreffelijk. Tegen 15:00u zijn we weer bij de camping.

IMG 2643b We hebben een prachtig uitzicht op de bergen rondom en er is veel zon. We zetten stoelen lekker in de zon en relaxen met wat drinken. Tegen 17:30 trekt het wat dicht en tegen 18:00u begint het te regenen, dus gaan we naar binnen. De rest van de dag relaxen we lekker en kijken we het Nederlands elftal, maar na de eerste helft gaat bij ons het licht uit!! Morgen vertrekken we naar Campingplatz Zugspitz – Ehrwald, Oostenrijk.

Vandaag zijn Mandy en ik weer vroeg wakker, wij willen voor 12:00u in Nüziders zijn dus gaan we tegen half zeven rijden. Het weer ziet er niet heel veel belovend uit, maar hee, wie weet is 400km verderop wel heel anders. Alle foto's zijn weer van de iPhone. De route…
Vannacht is het af en toe droog geweest.. denk ik, in de ochtend spettert het gewoon door. Rond 08:00u haal ik weer verse broodjes bij de receptie, dan kunnen we straks met een volle buik aan de volgende etappe beginnen. Na het ontbijten en douchen gaan we op weg naar…