Mandy had een goede nacht gemaakt, het spugen was gedurende de avond gestopt, dat is een hele opsteker. Vanmorgen hebben we eerst ontbeten en tegen een uur of acht hebben we koffers opgehaald en naar de auto gebracht. De Migraine is nu goed te onderdrukken met haar medicijnen zolang we maar geen intensieve dingen gaan doen.

IMG_0664S
Nou intensieve dingen.. we worden tijdens het rijden vergezeld door regen.

IMG_0670S
We besluiten met dit regenweer niet met de ferry te gaan maar via de George Wallace Tunnel bij Mobile naar de Gulf Shores toe te rijden.


We rijden via Orange Beach over de Perdido Beach Boulevard richting Perido Key State Park

IMG_0680S
Halverwege passeren we Flora-Bama hier staat een strandtent waar je dan even geweest moet zijn..


Bij de Pelikaan sta je in Alabama en bij de trap sta je in Florida bij wijze van spreken.


Het is ook hier druilerig weer, af en toe droog, maar veelal druppels…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA We kijken even bij het strand, er is nu helemaal niemand maar dat is niet gek met dit weer.


We zijn in ieder geval op de grens van Flora-Bama geweest


The Sunshine State maakt in ieder geval in de Panhandle haar naam niet waar.

IMG_0685S
In middag komen we langs een mega Target, hier halen we wat drinken voor in de koelbox


Hier een foto van onze GMC Acadia, overigens was Mandy best wel blij vandaag, de regen was niet zo erg, veel beter als uitgeteld op bed liggen.
Zo waar als een koe.


Soms is het droog dan lopen we een strand op..


We hoopten op van de verlaten stranden zonder bebouwing..


Nou die heb je hier, met dit weer is er helemaal niemand, uh behalve ons dan.


De golven waren best wild, dat is dan wel weer een mooi gezicht. We rijden tegen half vier naar ons hotel en checken in..
Een prima kamer met alles erop en aan, het ontbijt zit er morgen bij…


Daarna rijden we naar de Cordova Mall, we laten de stranden even voor wat ze zijn.. de komende dagen worden weer mooi. In de mall eten we een Philly Cheesesteak bij Charleys, tegen 19:00u houden we het voor gezien en rijden naar het hotel terug. Morgen beginnen we bij Big Lagoon State Park, morgen slechts 10% kans op regen.. dat moet goed gaan 🙂 Met Mandy is het gedurende de dag steeds beter gegaan, wel wat medicatie nodig gehad maar dat geeft niet..

Tot morgen

We zijn vroeg wakker, gaan lekker douchen en schuiven rond half 7 aan voor het ontbijt. Na het ontbijt pakken we op ons gemak de spullen weer bij elkaar en rijden rond half acht naar Big Lagoon State Park. Even na achtuur rijden we het State Park in.. We pakken…
Op de reisdag van gisteren kreeg Mandy last van een  Migraine aanval, met medicatie was het nog te onderdrukken.. Vanmorgen begon de dag met spugen en zo ziek zijn van de migraine dat Mandy echt bed moest houden.. Ik ben in de ochtend naar de CVS op de hoek gelopen, heb wat water en licht…