We worden weer heel vroeg wakker, het is tegen zes uur als we uit bed stappen.
We zetten koffie, en starten de laptops op, we lezen onder het genot van de koffie de leuke reacties op het blog…Dan gaan we lekker in het zwembad dobberen, het is nog echt donker, echter na een halfuur is het echt wel dag geworden.. We maken wat croissants die je in de oven afbakt.. En als we deze op hebben gaan we douchen, en rond 9 uur zijn we onder weg naar Seaworld. Het is erg rustig op de weg, en binnen een zucht zijn we bij Seaworld aangekomen. We parkeren op vak B, en lopen nog voor half tien in het park. We beginnen met een Starbucks koffie.. en nemen deze lekker lopend mee door het park.We willen de Dolphin Show bezoeken om 10 uur..Langs de Manta kan ik het niet laten even een foto te maken ondanks we geen achtbanen gaan doen vandaag…PA290660

Altijd een leuke foto, we lopen door naar de Dolphin Show, het is erg rustig in het park. We kunnen zitten waar we willen, echter tegen tien uur is het stadion toch best wel gevuld. De Show is leuk, en het blijft prachtig om te zien wat mensen en dier samen kunnen.  Je zal maar willen waterskiën…of  tikkertje spelen, maar je kan er niet bij..omdat de dolfijn veel hoger komt ;-)

PA290853PA290744

Het is weer een heerlijke start van de dag, na de show genieten we al pratend na van de ochtend. We worden enorm blij van de muziek om ons heen, en het is een wereld op zich..  We komen vandaag alleen voor wat Shows, de volgende show die zo gaat beginnen is de Pet’s Ahoy. We zijn er ruim op tijd, en zoeken een lekkere plek, en in het kwartier wat we te vroeg zijn genieten we van het mensen kijken.. Een man gaat mopperend op een invalide plek zitten omdat hij vind dat er toch weinig invaliden zijn vandaag. Zijn familie loopt wel door naar boven op de tribune… onbewust associaal ;-) kijkt hij de gehele show..

De show is overigens heel vermakelijk, zeker omdat het met dieren gedaan word die uit een asiel zijn opgedoken en in Sea World worden getraind.. Er komt een nog jonge Deen op het podium een pracht beest… en is nog erg onstuimig, en we zijn weer getuigen van een bruiloft, je maakt hier wel wat mee zeg.
PA291038PA291057

Na deze show willen we even bij het underwater viewing kijken,misschien .. kunnen we een glimp opvangen van de pas geboren Orca. De pasgeboren orca is er niet maar Tillikum zwemt er wel zijn rondjes,daar maak ik een paar foto’s van.

PA291075

We mogen een kwartiertje eerder het stadion binnen, zodat we moeder en jong zien zwemmen. Het lukt me helaas niet om hier echt goede foto’s van te maken..

PA291162PA291209

Maar een kinderhand is snel gevuld, we zijn met deze foto’s alweer heel blij.
Voor de Show begint,verteld een trainster een heel verhaal dat de show rustig zal worden opgebouwd de komende maanden. Het jong moet er nog aan wennen, de geluiden, de mensen, ach noem alles maar op. Wel voelen we dat Sea World snakt naar zoiets als deze geboorte.. Er wordt veel over verteld hoe bijzonder de geboorte is.. dat accent word echt aangebracht.En al snel vergeten  we dat er niet lang geleden iets afschuwelijks is gebeurd..

De Show is heel anders als de laatste keer dat we hem zagen, je voelt de trots mbt de geboorte..  De show is heel anders dan anders, maar we hebben allebei het gevoel dat we wel bij iets bijzonders waren, meer het gevoel op kraamvisite te zijn geweest.PA291223PA291320 Ik maak weer foto’s van de show, en zal het foto verhaal overlaten aan Sea World..  Na de show gaan we naar de halloween spooktaculair  ….

PA291354
Het ziet er erg gezellig uit, kinderen krijgen snoep uitgedeeld in hun plastic zakjes.
En alles is leuk versierd, we lopen rustig via dit gedeelte naar de uitgang..

We gaan lekker terug naar de villa, en de rest van de dag hangen we rond het zwembad, met een boek en muziekje.. We slepen ons er echt doorheen, maar niemand wilde in onze plaats dus moeten wij het doen. We vermoeden dat dit wel gaat lukken.Tegen de avond gaan we douchen… en dan komt de vraag ‘waar’ gaan we  eten.. het wordt Outback.. het smaakt weer heerlijk.. We duiken na het eten nog even de Wal Mart in… en tegen halftien zijn we weer thuis..Hier het fotoverhaal..

Ik maak het blog af en vervoeg me zo bij Mandy..
Tot Morgen..

We beginnen met een lekker bakkie Folgers …en  kijken rustig rond in de Villa, we kunnen het goed zien nu het langzaam licht wordt. Het ziet er allemaal netjes uit, en je kan zien dat de nieuwe eigenaren er werk van maken.  Het is huiselijk, we voelen ons snel thuis…
We komen lekker in het ritme, ach als je veel uit je dag wilt halen is het geen probleem..Het is  6 uur dat we wakker worden, dan maar een bakkie koffie zetten, en genieten we extra lang van Florida.. Dit zijn gewoon bonus uren die normaal slapend verloren gaan, we…