Gisteravond gingen de hoofden knikken tegen tienen, en we zijn lekker gaan slapen. Vanochtend worden we om 6.30 wakker, dat is alweer een uur later dan gisteren, we besluiten onder het genot van een bakkie koffie met de laptops op het pooldeck te internetten.. Eerlijk gezegd surf ik als eerste naar het weblog, erg nieuwsgierig naar de reacties, die weer heel erg leuk zijn. Ik twijfel om niet toch een andere kluis code neem na het lezen van de reacties ;-)

Smorgens
Nou zo zie je ons dan zitten, samen grinneken we wat af om de  leuke reacties.
Ik lees ook de andere blogs wat de anderen uitvreten , dat vind ik ook erg leuk om te doen. Dan rond 8:30 gaan we na elkaar douchen, Jasper heeft zijn eigen douche die is al vlot klaar. We willen naar de Publix, om verse broodjes en opsnit te halen voor deze ochtend.

Naar de Publix

We  besluiten ook wat lekkers te halen voor in de koelbox voor morgen. Morgen gaan we immers een speedboot huren en daarna overnachten we bij het Grand Plaza in St Pete Beach. De Publix is eigenlijk een luxe supermarkt waar wij ook heel graag komen.

Inside de Publix 5

Ook de afwas benodigdheden worden gescoord onder aanvoering van de deskundige blik van Jasper, dat heeft ie niet van mij.

Inside de Publix 4

Hij kiest vandaag Cuban Bread met verse Salami als opsnit, Mandy slaat ook nog eieren in, en ook nog Donuts voor morgen in de koelbox. Had ik al gezegd dat het helemaal te gek is hier ? Nou we voelen ons weer helemaal thuis, en zouden  hier heeel lang kunnen doorbrengen zonder moeite ;-)

Een 3 kwartier later rekenen we af en rijden naar de villa, deze zit op twee  minuten van deze Publix aan de 27. We pakken de spulletjes uit de auto, en Mandy bakt eitjes, en maakt de tafel klaar. Het ziet er weer heerlijk uit.

Ontbijt

Ik wil onze auto herkenbaar maken om de auto te herkennen op de mega parkeerplekken bij Malls, en de attractie parken. Na het eten lees ik in het handboek van Alamo hoofdstuk 21 over How to Pimp My Ride met stickers..  Er zijn 33 plekken waar je een sticker mag plakken, en 16 mogelijkheden over de manier hoe je dit doet. Ik kies voor plek 16 op het achterraam en kies mogelijkheid 13 door gewoon de sticker-folie te verwijderen en de sticker op de juiste plek te plakken. Ik hoop maar dat de juiste plek klopt, en ik geen gedonder krijg met de Alamo politie..

Sticker

We denken dat we deze auto wel kunnen herkennen op een parkeerplaats, er zullen niet veel Tahoe’s zo rond rijden. Nu de hele Pimp my Ride gelukt is, ga ik maar weer heerlijk aan ons zwembad liggen. Het is nu 11:30 en de warmte is al flink aanwezig, we gaan het wel weer redden denk ik.

Balletje

Tussendoor speel ik nog een partijtje tafeltennis tegen Jasper, grr ik heb verloren morgen beter. We spelen drie potjes en het wordt gewoon 2-1 voor Jasper. Daarna gaan we samen weer naar het zwembad en we doen even een foto met ons drieen met de timer, hij is leuk. 12 seconden duren dan nog best lang als je de timer gebruikt.

Met ons drieen2

We zijn blij met onze Florida verslaving, gelukkig  aan de reacties te zien zijn we niet de enige ;-) We besluiten dat we allemaal rond drie uur klaar zijn met niksen, want dan vertrekken we naar de Pr1me Outlets. Ik ga nog even Douchen lees nog wat en tegen 3 uur zijn we allemaal zover.

We springen in de gepimpte Chevy nu voorzien van de I amsterdam stikker, en we zijn er klaar voor. We laten ons brengen door Tomtom die hier vaker moet zijn geweest want we rijden er zo naar toe. Had ik al gezegd dat die Tahoe lekker rijdt ?  Nou dacht het wel hoor .. dacht het wel ;-))

Naar de Pr1me outlets

Even over halfvier komen we bij de Pr1me Outlets aan en ik zet Mandy af bij de guest relations om alvast een coupon book te halen met een coupon die we thuis hadden uitgeprint. Terwijl ik dit schrijf denk ik … wat verwarrend allemaal een coupon in leveren om een andere coupon te krijgen, tja het is wel zoals het werkt…  Wij doen gewoon mee met de Amerikanen. Jasper en ik vinden heel dichtbij een parkeer plek, en als we bij Mandy komen heeft ze het coupon book al in haar handen, en staat al buiten op ons te wachten. Zodra we de Pr1me door lopen weten we weer hoe leuk dit is…
Waarheen

Je kan allerlei kanten op als je bij de Prime outlets bent, maar wij gaan de goede kant op. We hebben niet echt een doel, alles is leuk… Jasper scoort een overhemd bij Tommy Hilfiger, Mandy vind twee leuke broeken bij Esprit levert hier een Coupon in en krijgt tien procent extra korting op de gehalveerde prijzen.

Pr1me7

Ook bij Guess wordt een T-shirt gekocht door Jasper, die zijn zuur verdiende centen nu converteert in leuke dingen. Dat is een leuke leerschool !!
Maar hij geeft het makkelijk uit, ook wel weer leuk om te zien, ik doe er langer over.

Shoppen1

In deze winkel waar ik de naam van ben vergeten vind hij een overhemd.
En na hem gepast te hebben koopt hij deze ook. Het is niet eens zo druk bij de winkels, en we vermaken ons prima. De temperatuur is heel goed te doen, en daar klagen we al helemaal niet over.

Pr1me outlets

We beginnen tegen 17:30 wel honger te krijgen dus  we besluiten om naar het Food Court toe te lopen. Onderweg naar het food court toe vraag ik wie wat wil eten, ik krijg van beide te horen dat ze dit daar beslissen, ze maken eerst een rondje.

Food Court Food Court inside

Eenmaal binnen is Jasper resoluut, ik neem Orange Chicken en Bourbon Chicken met Nassie zeg maar. Ik ga voor de Philly Cheesesteak, en Mandy neemt uiteindelijk het zelfde als Jasper. Het is weer heerlijk, en we zijn  even onder de 30 dollar kwijt met z’n drieen.

PhillyPhilly Bourbon Chicken

We lopen nog in de Adidas winkel waar Mandy een soort cap koopt geen pet maar wel een klep, geen idee hoe het heet. Daarna loop ik eruit en zie naast het Nike pand een kerel met een Crocq staan waar je mee op de foto kan. Het beest is meer afwezig dan aanwezig, vind het eigenlijk wel zielig.

Croqs bij de Prime

Hij heeft wel veel bekijks en er zijn echt mensen die met het diertje op de foto gaan.

Wat mij betreft hoeft dit niet.

 

We lopen richting As Seen on TV, dit is een hele aparte winkel, we moeten er even naar binnen. Er staat van alles als je er binnen komt, voor alles waar nog geen probleem voor is heeft deze winkel al een oplossing. De meest gekke dingen kom je er tegen.  De Bottle dop is een hardloper Mike!!

As seen on TV He Mike heb jij deze al

En wat dacht je van de  Yoshi Blade, He Mike deze is helemaal geweldig…

The yoshi Blade

Best knap hoe je zo een winkel kunt vullen met zulke spullen, we vinden het altijd leuk om even te kijken. Het wordt tijd om naar huis te gaan want morgen begint de dag vroeg, we gaan een speedboot huren, en hopen dan ook dolfijnen te spotten. Na de boot gaan we naar het hotel en vrijdag in de namiddag rijden we weer terug naar Tuscan Hills. Ik weet niet of ik in het hotel het blog kan uploaden met het verslag van de dolfijnen tocht.

Ik voeg weer een foto verhaal toe, voor wie het leuk vind.

Wellicht tot morgen en anders vrijdagavond.

We zijn rond 23:00 naar bed gegaan, we werden ineens overmand door vermoeidheid. We hebben  er gretig  aan toegegeven en voor ik mijn kussen raakte was ik in dromenland… Vanmorgen werd  ik om 5:00 uur wakker, en ben even naar het toilet gegaan, kon daarna niet meer de slaap vatten.…
Gisteravond na het plaatsten van het blog, ben ik eigenlijk meteen gaan slapen dat zal zo rond 23;00 zijn geweest. Ik zet eerst de wekker om 5:45, en beland in diepe rust. De volgende ochtend wordt ik om 5:40 wakker net voor de wekker afgaat. Ik spring als een jonge…