We zijn rond half zeven wakker, dan hebben we een redelijk goede nacht gemaakt. Ik kijk altijd even op het pooldeck en zie de zon mooi op komen. Dus pak ik de camera en loop naar de voorkant van het huis.

De zon komt prachtig op, daarna ga ik met een kop thee wat bij lezen op internet.

In de ochtend rijden we naar St. Augustine, in de buurt van Daytona is een Buc-ee’s. Wij zijn er nog nooit geweest maar ik wilde er toch een keer tanken wanneer we in de buurt waren. Sjemig het is enorm enorm en nog eens enorm groot. ‘Buc-ee’s Daytona offers 104 gas pumps and a mega-convenience store that’s over 50,000 square feet.” Groot dus, wij tanken bij één van de 104 pompen. Daarna lopen we de mega store binnen. Een tankstation waar in de winkel gewoon met winkelkarretjes boodschappen wordt gedaan.. Onder de indruk rijden we door naar St. Augustine.

We parkeren de auto, lopen daarna eerst naar het oude fort ” Castillo de San Marcos ‘. Het is gebouwd door de Spanjaarden tussen 1672 en 1695.

We zijn er al eens in geweest, nu bekijken we het oude fort alleen van buiten.

Daarna lopen we naar St. George Street, een leuke tourist trap met winkeltjes en leuk om een terrasje te pakken.

Hier staan nog echt oude gebouwtjes.

Aan de lange St. George Street staat ook de oudste houten school van de VS is gebouwd rond 1716.

Met de temperatuur in April is het heerlijk om terrasje te pakken, dat doen wij ook om wat te drinken.

Na het opfrissertje lopen we weer verder door St. George Street.

De gebouwen zijn sterk onder invloed van de Spanjaarden, dit zie je alleen in St Augustine.

We wandelen langs Hotel Ponce de Leon, nu is het echter een school geworden.

Het gebouw, de poort, de binnentuinen zijn prachtig, ook van binnen met mooie plafonds.

Het binnenplein is fraai aangelegd, het wordt ook mooi bijgehouden!

Tegenover de school staat het Casa Monica Hotel, ook een prachtige gebouw.

We wandelen naar de Memorial Presbyterian Church deze zit op de hoek van de Valencia en Sevilla Street. Deze is gebouwd rond 1889 in opdracht van Henry Morrison Flagler. De naam Flagler is bekend in Florida.

Tegen een uur 16:00u rijden we richting Davenport, maar eerst gaan we eten bij de nieuwe Kobé House aan de W Irlo Bronson Memorial Hwy Kissimmee, beter bekend als de 192. Het eten was overigens weer heel lekker… Daarna rijden we naar huis, weer een hele leuke dag.

Dan wordt je wakker in Florida, de eerste volle dag zijn we altijd vroeg wakker. Ook nu weer, het is even over vieren in de ochtend, slapen lukt niet meer. Dan gaan we er maar uit, we lezen wat bij en rond een uur of zes kijken we op het…
We hebben een aardige nacht gemaakt, rond half tien waren we zo moe dat we naar bed zijn gegaan. Tegen 06:00u zijn we wakker en uit bed gegaan, doel was vandaag om lekker te relaxen aan de pool. Helaas deed de poolheat en hottub het niet. Ik app Chelsea, ze…