We blijven een laatste dag in Wertheim, ruimen alvast wat spullen op, en doen verder rustig aan, en tegen een uur of 11 rijden we naar het Wertheim Village om wat shopping te snuiven.

WertheimVillageb We zijn hier vorig jaar ook geweest en de village doet ook wel aan de floridiaanse outlets denken. We eten hier ook wat, en rijden in de middag weer terug naar de camping.

IMG 3563b Het is een warme dag, bij de caravan nemen Mandy en ik wat te drinken..

Freibad Daarna lopen we naar het zwembad, ( foto van internet ) pakken twee ligbedjes en springen af en toe in het zwembad.

IMG 3545b Tegen 17:00 lopen we weer naar de caravan, gaan douchen.

IMG 3573b Tegen 18:00u rijden we naar Wertheim om wat te eten voor de laatste avond.

IMG 3578b Wertheim is eenleuk stadje, we parkeren de auto bij het centrum.

IMG 3567b Daarna lopen Mandy en ik in de richting van het fraaie plein.

IMG 35692b Er zijn terrasjes open…

IMG 3572b Zo komt onze laatste avond van de vakantie teneinde in een mooi stadje, hier zijn we de trip ook begonnen. Dag 30: De volgende dag gaat de wekker rond 07:00u, we hebben een lange rit van wertheim naar Castricum. De trip in de ochtend hobbelen we hier en daar mee met de ochtendspits, af en toe een stop voor wat eten en drinken. Tegen 15:30u staat de caravan op de plek in Castricum, daarna rijden we naar huis. De plek waar de caravan nu staat is voor de weekenden, wandelen en fietsen in de duinen is namelijk ook zo fijn. Eenmaal thuis zoeken we de spulletjes uit, de wasmachine mag aan het werk. Wij kunnen weer terug kijken op een prachtige vakantie.

Omdat het een lange rit wordt willen we acht uur in de auto zitten, we hebben gisteravond al uitgecheckt dus kunnen weg wanneer we klaar zijn. We frissen ons op, nemen een yoghurt daarna maken we de caravan klaar voor de trip naar Wertheim. Ik kijk nog een keer naar…
Eigenlijk was het niet de bedoeling om naar Florida te gaan, onze najaarsvakantie was De Gorges du Verdon in Frankrijk. Door omstandigheden ging deze september trip niet door, gelukkig kregen we via via contact met Chelsea en konden we een gat in haar villa agenda opvullen. Tijdens de mailwisseling meld…