Na de late dag van gisteren met Busch Gardens en de late Segway doen we vandaag niet veel meer dan relaxen. Het zwembad wordt weer goed gebruikt, en Jasper bezoekt de sportschool weer in de middag.
Wij vermaken ons met af en toe een duik een boekje lezen, gewoon vakantie dingen aan het pooldeck.
Rond 12:00u maakt Mandy wat eten klaar, dit houden we wel weer even vol..

Relax
We genieten op Tuscan Hills, de vrije achterzijde ach alles eigenlijk we zullen dit gaan missen nu het einde van de vakantie nadert. We hebben hier vele jaren plezier gehad, en wanneer ik in de middag even naar voren rijdt om te vragen of we in plaats van 10:00u ook 11:00u op vrijdag de villa mogen verlaten is dat geen probleem de service blijft goed.. Ach wie weet komen we nog wel terug.

Villa Mere View
Natuurlijk is het niet alleen vervelend wanneer je er niet uitkomt met de nieuwe eigenaren van het Management, het dwingt je ook weer tot zoeken naar een fijne plek. Voor volgend jaar hebben we weer een villa met in ieder geval vrij uitzicht naar achteren + op een meertje .. ook weer op het zuiden. Deze villa ligt op Sandy Ridge, vanaf Orlando de I4 bij de Champions Gate naar links. Wij zijn er al even naar toe geweest het is meer dan alleen maar een prima alternatief. Ook de eigenaresse Claire beantwoord de mails netjes, we gaan ons hier wel weer vermaken.

Zo tegen 17:00u rijden we naar Olive Garden, Jasper en Mandy nemen de Mixed Grill ik neem een Pasta “Five-Cheese Ziti al Forno” ook weer niet verkeerd lekker 🙂 Na het eten rijden we naar de Lake Buena Vista Outlet, daar lopen we weer een rondje. Jasper had mijn Eddie Bauer ‘RipPac® Rain Jacket’ geconfisceerd dus koop ik weer een nieuwe, het handige van deze jasjes is dat je ze opbergt in één van de jaszakken van de jas zelf je houd maar een klein pakketje over. Handig voor in Nederland in de fietstas wanneer het gaat regenen heb je altijd een regenjas bij je.

Wanneer we het rondje gelopen hebben, houden we het voor gezien en rijden we naar huis toe.
Morgen gaan we naar Lowry Park Zoo, we zijn erg benieuwd ..

Iedereen is vroeg wakker, we doen rustig aan ontbijten met ons drieën, dan gaan we rustig aan douchen. We gaan tegen halftien op weg naar Busch Gardens, de rit is ongeveer een uur. We pakken de rugtas en lopen naar de ingang, zo op het parkeer terrein te zien is…
Vandaag gaat de auto rit richting Tampa, we sturen naar Lowry Park Zoo. Volgens Wikipedia "In 2004, Lowry Park Zoo was voted the #1 Family Friendly Zoo in the US by Child Magazine" 2004 is al even geleden maar Lowry Zoo stond toch al een tijdje op onze agenda. We…