2017-01-16T07:01:10+00:00dinsdag 15 oktober 2013|

Dag 29: Relax dag – Lake Buena Vista Outlet

Na de late dag van gisteren met Busch Gardens en de late Segway doen we vandaag niet veel meer dan relaxen. Het zwembad wordt weer goed gebruikt, en Jasper bezoekt de sportschool weer in de middag.
Wij vermaken ons met af en toe een duik een boekje lezen, gewoon vakantie dingen aan het pooldeck.
Rond 12:00u maakt Mandy wat eten klaar, dit houden we wel weer even vol..

Relax
We genieten op Tuscan Hills, de vrije achterzijde ach alles eigenlijk we zullen dit gaan missen nu het einde van de vakantie nadert. We hebben hier vele jaren plezier gehad, en wanneer ik in de middag even naar voren rijdt om te vragen of we in plaats van 10:00u ook 11:00u op vrijdag de villa mogen verlaten is dat geen probleem de service blijft goed.. Ach wie weet komen we nog wel terug.

Villa Mere View
Natuurlijk is het niet alleen vervelend wanneer je er niet uitkomt met de nieuwe eigenaren van het Management, het dwingt je ook weer tot zoeken naar een fijne plek. Voor volgend jaar hebben we weer een villa met in ieder geval vrij uitzicht naar achteren + op een meertje .. ook weer op het zuiden. Deze villa ligt op Sandy Ridge, vanaf Orlando de I4 bij de Champions Gate naar links. Wij zijn er al even naar toe geweest het is meer dan alleen maar een prima alternatief. Ook de eigenaresse Claire beantwoord de mails netjes, we gaan ons hier wel weer vermaken.

Zo tegen 17:00u rijden we naar Olive Garden, Jasper en Mandy nemen de Mixed Grill ik neem een Pasta “Five-Cheese Ziti al Forno” ook weer niet verkeerd lekker 🙂 Na het eten rijden we naar de Lake Buena Vista Outlet, daar lopen we weer een rondje. Jasper had mijn Eddie Bauer ‘RipPac® Rain Jacket’ geconfisceerd dus koop ik weer een nieuwe, het handige van deze jasjes is dat je ze opbergt in één van de jaszakken van de jas zelf je houd maar een klein pakketje over. Handig voor in Nederland in de fietstas wanneer het gaat regenen heb je altijd een regenjas bij je.

Wanneer we het rondje gelopen hebben, houden we het voor gezien en rijden we naar huis toe.
Morgen gaan we naar Lowry Park Zoo, we zijn erg benieuwd ..

Vandaag gaat de auto rit richting Tampa, we sturen naar Lowry Park Zoo. Volgens Wikipedia "In 2004, Lowry Park Zoo was voted the #1 Family Friendly Zoo in the US by Child Magazine" 2004 is al even geleden maar Lowry Zoo stond toch al een tijdje op onze agenda. We…
Iedereen is vroeg wakker, we doen rustig aan ontbijten met ons drieën, dan gaan we rustig aan douchen. We gaan tegen halftien op weg naar Busch Gardens, de rit is ongeveer een uur. We pakken de rugtas en lopen naar de ingang, zo op het parkeer terrein te zien is…

17 Comments

 1. Sonj@ 15 oktober 2013 van 06:38 - Antwoorden

  Gelijk hebben jullie om nog even goed te genieten van de villa. Dit was toch een soort van tweede huis voor jullie. Maar het uitzicht bij de nieuwe villa is ook niet mis hoor. Daar gaan jullie het vast ook heel goed hebben. Veel plezier in de zoo vandaag.

 2. Yvonne 15 oktober 2013 van 06:40 - Antwoorden

  Heerlijk hoor zo’n dag niks doen, rust je lekker uit;-)
  Grappig dat jullie al weer een mooi huis hebben voor volgend jaar, blijkt maar weer dat het een verslaving is dat Florida.
  Have Fun!
  Grtz.Yvonne

 3. Eric 15 oktober 2013 van 06:56 - Antwoorden

  Toch wel weer een leuk vooruitzicht denk ik om naar de andere villa in Sandy Ridge te gaan de volgende keer. Best wel spannend en geeft weer even een kick. Relax lekker door tot en MET vrijdag 😉

 4. Trails 15 oktober 2013 van 07:01 - Antwoorden

  Mooie villa hoor! En, Sandy Ridge heeft ook een goede ligging. Een Publix op de hoek en je bent zo op de I-4.

 5. Jacqueline 15 oktober 2013 van 07:36 - Antwoorden

  Met onze eerste vakantie waren wij in Sandy Ridge en we vonden het daar TOP!! De publix lekker dichtbij en je bent zo snel op de snelweg en bij de parken. Zeer benieuwd naar jullie nieuwe villa

 6. Teleton 15 oktober 2013 van 07:43 - Antwoorden

  We zijn weer helemaal relaxed bij gelezen en hebben weer genoten van de mooie opnames van de dieren in BG en de Segwayrit door Tampa.

 7. sonja 15 oktober 2013 van 08:49 - Antwoorden

  Jullie hebben weer een mooie villa gevonden voor volgend jaar, heel verstandig om dit nu te regelen want de prijzen rijzen de pan uit. Geniet van de laatste vakantie dagen!

 8. saskia 15 oktober 2013 van 09:45 - Antwoorden

  Je kunt er niet vroeg genoeg bij zijn maar wel jammer dat jullie niet meer naar Tuscan Hills gaan!! Met een beetje geluk verhuren ze het huis nu minder en komen ze tot bezinning :)….

 9. Heleen 15 oktober 2013 van 14:16 - Antwoorden

  Een relaxdag. Wij komen nooit verder dan een relaxuur. Jammer van jullie huis villa maar Sandy Ridge zal ook mooi worden. Veel plezier in Lowry.

 10. Ronald 15 oktober 2013 van 14:19 - Antwoorden

  Jammer dat jullie er niet uit konden komen met het nieuwe management. Maar gelukkig hebben jullie een mooi alternatief op het oog.

  Ben wel benieuwd naar jullie nieuwe villa.

  Gr. Ronald

 11. Mariska 15 oktober 2013 van 17:31 - Antwoorden

  wat een lekkere dagen en uiteraard weer schitterende foto’s. Sandy Ridge is ons prima bevallen dus wij zijn benieuwd naar jullie ervaringen maar eerst nog deze vakantie afsluiten 🙂

 12. Twinmom1995 15 oktober 2013 van 21:39 - Antwoorden

  Weer 2 heerlijk dagen. Het blijft genieten. Ga daar nog maar even mee door.

 13. Jacky 15 oktober 2013 van 23:02 - Antwoorden

  Veel plezier morgen …..xx Jacky

 14. Peter 16 oktober 2013 van 07:52 - Antwoorden

  Haha Rick, dat is dan ook toevallig… Sandy Ridge… daar zijn wij 2 jaar geleden ook geweest (http://www.woodlands-disney-villa.com/).
  Onze villa was precies hetzelfde alleen was de ligging net wat anders. Mooi en rustig park met ruime en veel kamers.
  Ach de verhalen en foto’s van onze vakantie en villa ken je al van ons blog (http://orlando-2011.blogspot.nl/) die je 2 jaar geleden ook al volgde 😉

  Groetjes Peter

 15. Ryan 16 oktober 2013 van 14:08 - Antwoorden

  Doe Claire de groeten van ons 🙂 De foto’s hebben jullie vast op onze wel gezien! Ze reageert inderdaad erg snel altijd op mails. We hadden we toen we er zaten een probleempje met de kraan en de dag erop was het al gefixt!

 16. 2theUSA 16 oktober 2013 van 14:37 - Antwoorden

  Weer helemaal bijgelezen. Jullie genieten volop, zeker met Jsper erbij! Leuke segway tour en wat een heerlijke blauwe luchten zien we voorbij komen op de foto’s.

 17. Arianne 16 oktober 2013 van 15:57 - Antwoorden

  Het lijkt wel of jullie vakantie hebben 🙂 ook deze dag ziet er weer goed uit! Lekker eten bij olive garden. Altijd goed! Een andere villa, andere omgeving ook weer leuk!

Reageer

Volg ons blog
Ontvang elke nieuwe berichten op deze blog geleverd aan uw Postvak IN
Abonneer je op onze blog
Powered By WPFruits.com