Vandaag wordt een beetje vreemde dag, we zetten de TV aan en alles staat in teken van  Hurricane Matthew. Op het pooldeck is er niks van te merken, het is eigenlijk gewoon rustig. We eten onder de lanai en gaan daarna nog lekker in de hottub.

Wanneer ik mijn Macbook opstart kan ik met geen mogelijkheid op internet, niet via een ethernetkabel, niet via een hotspot met mijn telefoon, niet via de eigen wifi.. Oef ik had juist nog gisteravond macOS Sierra geïnstalleerd. Mandy stelt voor straks naar de Mall at Millenia te gaan en de nabij gelegen Target voor kaarsen e.d. Je weet maar nooit, ze waarschuwen dat het stroom kan uitvallen. Na de lekkere relax-ochtend rijden we kwart voor elf weg, we stoppen even bij Gerrie Ruwin en Kim. Wensen ze een hele goede reis naar huis, hun vlucht gaat vandaag, daarna rijden we naar de Mall at Millenia.


We lopen als eerste even naar de Apple store voor een afspraak met een Genius, dat kan met een uurtje.


In de Mall is het rustig…


We lopen op ons gemak door de Mall, wat is deze toch mooi!!


We lopen ook naar de tweede verdieping…


Jasper en Mandy kijken even bij de foodcourt, uiteindelijk kiezen we voor een lekker broodje bij Panera Bread.


Daarna lopen we naar de Genius Bar, er wordt wat gerommeld met de software, een update en alles doet het weer. Wat een toppers hier, met een glimlach kan ik mijn geliefde Lappie weer meenemen!!


Daarna lopen we nog door de Mall naar Macy’s, heerlijk eigenlijk zo zonder dat je wat wilt 🙂 Ik zo blij als een kind met een werkende Mac ! We lopen naar de auto en rijden naar de vlakbij gelegen Super Target.


Bij de Target zijn veel artikelen, voeding, kaarsen, batterijen e.d gewoon schoon op!


Aan de lege koelvitrines  zie je toch hoe serieus ze het nemen hier!


Hele vakken met etenswaren zijn leeg, er is nog nauwelijks water, gelukkig hadden we dit gisteren al aangevuld.


Wij bemachtigen nog 2 kaarsen en een aansteker dan is het schap op een haar na leeg…


Wanneer we laat in de middag naar huis rijden betrekt de lucht en valt er flink wat regen, wat later werd het weer lichter. Als we zijn bijna thuis zijn is het droog, we besluiten een pizza te halen bij Papa John en deze lekker thuis op te eten. Papa John gaat zelf om 19:00u dicht preventief voor de Hurricane.


Eenmaal thuis ruimen we het pooldeck leeg, doen alle stoelen en ligbedden in de garage, zo kan er niets kapot waaien.


Veel  van de avond kijken we naar de tv, we willen alles weten over Hurricane Matthew. Buiten regent het zo af en toe, maar verder is het nog rustig. Jasper wil een paar potjes poolbiljart spelen, we doen er uiteindelijk 4.. Het werd 2 – 2 , we hadden lol zo samen, muziek erbij en spelen maar.   Tegen 22:20u worden we langzaam aan moe, het is nog steeds rustig buiten. Men zegt dat het vannacht wel heel erg wordt tot en met 18:00u morgenavond. Veel is dicht morgen zo heb ik begrepen, we wachten het allemaal af!!

We voelen de spieren een beetje na de dag van gisteren, langzaam starten we op met een ontbijt. Vandaag een tocht naar Myakka State Park, er is altijd veel te doen. We willen de Canopy Walk en een boottocht doen, We gaan vroeg op weg, zo tegen halftien rijden we…
We slapen goed door tot kwart over zeven, hoe lekker. Van Hurricane Matthew hebben we niks meegekregen, ik kijk even op het pooldeck en het waait en regent wel. Das dan ook wel alles eigenlijk. Ik zet de tv aan, we kijken hoe de nacht is gegaan en wat het…