We zijn weer lekker vroeg wakker, Jasper ook dus ontbijten we met ons allen.. De dag lekker beginnen met een volle maag, dan lonkt het pooldeck!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jasper is lekker aan het genieten!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Mandy en Jasper trekken wat baantjes…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Daarna is er een watergevecht, ik zie het allemaal aan vanaf mijn ligbedje… Tegen een uur of elf gaan we lekker douchen.

Shop
Daarna gaan we naar de Outlets Int Drive, we vinden een parkeerplaats bij Neiman Marcus Last Cal. Daarna lopen we lekker door de outlet. Het zonnetje laat zich al de hele tijd zien, wel zo vrolijk. Ik maak verder alle foto’s met de telefoon, dat moet kunnen.

Shop11
We doen het lekker rustig aan, we slagen alledrie voor broeken bij Levi’s.. Aan het einde van de middag rijden we naar TGI, Mandy en ik nemen een maaltijdsalade met kip, Jasper gaat voor Spareribs.

BOARDWALK
Als we naar buiten lopen betrekt het een beetje, we rijden door naar de Disney Boardwalk. Daar parkeren we bij het Beach Club Resort.

BOARDWALK1
We lopen op ons gemak en genieten van de Disney sfeer, het ziet er dreigend uit maar het blijft de hele avond droog.

IJS
We gaan af en toe een winkeltje in, .. en nemen wat te drinken, het is heerlijk rustig op de Boardwalk

IJS2
Dan wordt het langzaam wat donkerder en lopen we naar de Beaches & Cream Soda Shop. Daar hebben we afgesproken met John, Bianca, Ramon en Romy, en Kim, Pieter en Petra.. een dolleboel dus. We zijn er als eerste maar niet veel later schuiven de anderen aan, Kim regelt alles. Na een halfuurtje wachten kunnen we naar binnen, twee tafels helaas. Maar gelukkig wel bij elkaar. We bestellen de “legendary Kitchen Sink” per tafel.. oef wat een ijs maar wel erg lekker..
Ze kunnen mij naar huis rollen, …

Na het ijs lopen we naar de auto’s, wanneer we bij de auto’s aankomen kletsen we nog bij, daarna nemen we weer afscheid met knuffels en komen we pas weer over tienuur thuis. Wel weer een heerlijke dag met een leuk gezelschap!!

We staan weer rond half acht das lekker, Mandy zet koffie...wanneer we het pooldeck oplopen zien we dat het behoorlijk mistig is boven het meertje.. Terwijl de zon boven de bomen uit wil komen stijgt de mist langzaam op. We zetten de hottub alvast aan en gaan wat ontbijten, daarna…
Wat een superdag... laat ik daarmee beginnen!! We staan lekker vroeg op, zwemmen en relaxen wat, tegen een uur of elf staan Pieter en Petra voor de deur en gaan we op weg naar Tampa. Het doel is Busch Gardens!! Het is lekker rustig op de weg... In Busch Gardens…