Omdat het een lange rit wordt willen we acht uur in de auto zitten, we hebben gisteravond al uitgecheckt dus kunnen weg wanneer we klaar zijn. We frissen ons op, nemen een yoghurt daarna maken we de caravan klaar voor de trip naar Wertheim.

DSC 3813b Ik kijk nog een keer naar de prachtige omgeving van Berchtesgaden, Camping-Resort Allweglehen ligt prachtig, de terrassen hebben een mooi uitzicht.

DSC 3815b Dan wordt het tijd om de caravan achter de auto te hangen…

2022 07 03 De trip is een kleine 480km met een lunch stop 2 x 3 uurtjes rijden gok ik. We tanken onderweg bij een autohof en we halen er een snelle lunch voor op een bankje in de zon.

IMG 3511B Tegen een uurtje of twee zijn we op de plek in Wertheim, voor ons hebben we uitzicht op het water.

IMG 3490B De stoeltjes naar buiten in de schaduw want het is een warme dag.

IMG 3503b Voor ons komen flinke binnenvaartschepen voorbij, maar ook plezierjachten. Een heerlijke stek om op de camping te blijven vandaag.

IMG 3493B Met de scheepjes op de achtergrond kijken we naar F1, zien dat Max aan ‘damage control’ doet.
Tegen de avond hebben we gegeten op de camping, wel zo makkelijk…..

IMG 3525b Omdat het de laatste twee avonden zijn breken we de fles Žlahtina wijn uit Vrbnik Kroatië aan. De temperatuur in Wertheim is lekker in de avond, en de wijn is top.

IMG 3529b We zitten zo heerlijk buiten..

IMG 6043b “Watching the ships roll in Then I watch ’em roll away again, yeah”
Wat een stek huh… glaasje wijn, stukje kaas, lekker weer… je kan eraan wennen.

Vandaag doen we rustig aan, Mandy en ik willen Salzburg bezoeken, dat ligt op hink stap sprong met de auto. Ik geloof dat het 18 km rijden is, dus doen we eerst lekker koffie en thee met een verse croissant. Daarna opfrissen en tegen 10:30u gaan we richting salzburg. De…
We blijven een laatste dag in Wertheim, ruimen alvast wat spullen op, en doen verder rustig aan, en tegen een uur of 11 rijden we naar het Wertheim Village om wat shopping te snuiven. We zijn hier vorig jaar ook geweest en de village doet ook wel aan de floridiaanse…