2013-05-08T22:12:57+00:00maandag 23 augustus 2010|

Dag 28 : Showcase of Citrus en meer..

De wekker gaat …. het is 7:00 uur we moeten eruit, uh we hebben vakantie dus dat moeten doen we zelf. We hebben om 8:00 uur een afspraak gemaakt voor de Show Case of Citrus . Het is hier ongeveer 15 minuten vandaan dus we hebben de tijd even te wassen en een bakkie koffie alvorens we in de auto stappen.
Wanneer we buiten komen, begint de dag met luchtballonnen over Tuscan Hills..

Balloon

Ik maak de foto tegen de zon in, dit is leuk op pad gaan daarbij hoop ik dat de foto de sfeer weergeeft. We stappen in de auto en het is een hik stap sprong en we staan bij de Show Case voor de deur, we hadden hier al een BBQ gehad, de tour zagen we als een leuke vulling, wat willen we nog zien.  We lopen naar binnen om te betalen en wachten op nog twee gezinnen. Wanneer we compleet zijn, willen we net als iedereen natuurlijk even op de foto met de Monstertruck.

Truck1

De banden van deze truck komen tot aan mijn kruin, en we moeten er met een trap in stappen via de achterzijde. Ik heb begrepen dat het seizoen om echt met de sinaasappels in de weer te zijn je een ander jaargetijde moet hebben. Ik dacht dat hij zei dat de mooiste periode is tussen November en Maart.. Dat klopt ook wel alle Sinaasappels zijn keigroen, we moeten het dus van andere dingen hebben deze tour. We hopen op wat koeien, mooie natuur, en wellicht wat  wild life.

Je hebt vanaf de truck een goed overzicht op de omgeving, hij rijdt niet hard maar een spectakel is het ook niet. Voor Mandy en mij die al genieten van Twiske is het wel mooi om de omgeving behind het gewone leven te zien.

Truck3

Deze tour moet het ook meer hebben van deze schoonheid, want de rest is niet heel bijzonder. Jasper mocht de koeien sinaasappels toewerpen, wat het voor hem wel weer leuk maakt. Ze komen echt op de truck afrennen en wachten op een sinaasappel,  wat een aandoenlijk gezicht is.

voerenKoe

De route is door swamp, cypress trees en een open vlakte het is best mooi hier. Je moet hier geen airboat achtige dingen verwachten want dan gaat het tegenvallen. Als je eens achter de snelwegen wilt kijken en niet vanuit een airboat dan is dit wel een leuk inkijkje. De tijd lijkt een beetje stil te staan…. ( was het maar waar grr )
Het open landschap is werkelijk schitterend, en op de achtergrond de koeien maakt het ene filmset uit een film.. Voor Jasper stelt het niet veel voor buiten het werpen van de Sinaasappels, hoewel hij het na thuiskomst wel een geinige tour vond .. meer niet 😉

Omgeving1

Hier maak ik weer leuke foto,s van voor het fotoboek, ik hou wel van dit soort uitstapjes. We rijden verder, en het wild life beperkt zich tot koeien , koeien koeien, en vogels , één crocq en koeien 😉 Laat ik die ene crocq ook op de foto hebben …
Crocq

Na een ruim een uur zijn we weer terug op de Showcase basis, en we lopen nog even het winkeltje in. Dit blijft er toch gezellig uitzien, tja wat zal ik zeggen … is het een must see nee dat zeker niet. Maar wij vonden dat uurtje wel leuk. Jasper vond het redelijk ….

We rijden naar de publix voor vers brood en aardbeien, was zo lekker van de week. En gaan terug naar huis om lekker te relaxen, we staan na 5 minuten alweer voor de deur. We lezen wat op internet, en spelen in de dag Yahtzee.. waar ik eindelijk ook een win.. Moest even wennen aan de dobbelstenen

We eten onze verse broodjes met aardbeien en met een beetje suiker erop zijn het net gebakjes … heerlijk. Ik denk aan de heerlijke weken die we hebben gehad, de tijd vliegt voorbij, Mandy heeft nog maar één vaatwas tablet van de 12, en zegt ik wou dat ik er nog 12 nodig had… Tja we willen eigenlijk nog niet naar huis, maar dat is ook een teken dat het leuk is geweest.

In de vroege avond gaan we naar mijn verrassing, een segway tour en we krijgen allemaal les om op zo,n ding te staan.

Segway

Jasper gaat eerst, en dat is geen enkel probleem.. een paar rustige rondjes in de oefenruimte. Die jonge gasten pikken dit zo op, maar moet eerlijk zeggen ook Mandy en ik kregen het langzaam onder de knie. Op het moment dat we er helemaal klaar voor zijn, en de walkie talkies in bedrijf zijn gezet komt er een noodweer uit de lucht. Na 10 minuten wachten lijkt het eerder erger te worden dan minder. We krijgen een voorstel om morgenochtend rond 9:00 uur een lekkere tour te maken met een lekkere kop koffie. Want de regen zal niet stoppen vermoed men.. We gaan hier op in, want we hebben aan de segway geproefd, en  het is te leuk om het over te laten gaan.

Wanneer we in de auto zitten blijkt uit onze reacties dat we de Segway wel spannend vonden, maar eenmaal erop staand, was het eerder gaaf als eng.
Dat beloofd wat voor morgen, het wordt een tour door Celebration..

We rijden door naar de Pr1me Outlet, maar de regen houd aan, het is niet echt gezellig winkelen.. Jasper koopt een pet, Mandy sokken en dat is het, daarna rijden we naar Olive Garden. Mandy en Jasper bestellen een werkelijk heerlijke Pizza, en ik ga weer voor de Tour Italie.. Voorlopig onze laatste warme hap in de avond in dit heerlijke vakantieland. We rijden naar huis, en eenmaal thuis werk ik het blog bij en ga wat TV kijken.

Het is voorbij gevlogen… en dit is dan ook ons laatste blog vanuit Florida.
De laatste update  incl Segway Tour komt vanuit Amsterdam.
We vliegen met Martinair terug rond 19:30 en we mogen van Randy de villa gebruiken tot we naar het vliegveld gaan. Dat zal zijn tegen 16:00 denk ik …
We zullen ons nog wel aan de pool vermaken 😉

Aan iedereen, de meelezers en ..  enorm bedankt voor alle leuke reacties.
Dit maakte het bloggen een erg leuk geheel, wij keken er echt naar uit, en waren elke dag nieuwsgierig…

Voor de liefhebbers het fotoverhaal 28

Tot …. Dinsdag !!!
De camera die ik gebruik is een Olympus Pen 2 en de 14-42mm lens!!

Vandaan worden we wakker voor de wekker gaat, het is 7:30 uur. Het is helaas onze laatste dag in Florida… we zetten koffie en lezen wat bij op internet. We genieten van de leuke reacties op ons blog, maar de stemming is as grauw… Het is raar, want we zijn…
We gaan een dagje naar het strand, Cocoa Beach is qua afstand zeer goed te doen. De afstand vanaf Tuscan Hills is ongeveer 75 mijl. Normaal gesproken zal ik niet snel dit soort afstanden afleggen voor een strand dagje, hier in Florida is dat anders. Het rijdt relaxed, het water…

33 Comments

 1. Alex 23 augustus 2010 van 04:30 - Antwoorden

  Hi Rick en familie,

  wat hebben jullie een heerlijke vakantie gehad en wat heb je ook een superleuk weblog bijgehouden. Ook het fotoverslag iedere dag was erg leuk, foto’s zeggen vaak meer dan tekst.
  Alvast een hele goede reis toegewenst, maar eerst nog veel plezier morgen ! Positief zijn, het vliegtuig vertrekt pas om 19.30 !!

 2. famscheepensgoesorlando 23 augustus 2010 van 07:19 - Antwoorden

  beste rick en fam..
  wat een vakantie was dit…heerlijk relaxt …een super leuk blog heb je bijgehouden met prachtige foto verhalen…ik heb er elke dag van genoten…
  bedankt !!!
  en een goede reis naar huis…
  groetjes marij

 3. Jackie 23 augustus 2010 van 07:24 - Antwoorden

  Heerlijk is het, dat jullie ons zo hebben laten meereizen en genieten…ik ga het missen, dat ochtendkrantje van jullie..
  Wens jullie nog een heerlijke morgen aldaar en fijne vlucht terug naar de thuishaven…
  Tot gauw

  knufff Jacky en Peter

 4. Fam Verkoelen-Roeland 23 augustus 2010 van 07:50 - Antwoorden

  Een mooie afsluiter van een prachtig verblijf ! Nu dat blog-boek nog in orde brengen 🙂
  Bedankt voor het mogen meelezen, tot een volgende keer.
  Groetjes,

  Hilde en co

 5. American Dreams 23 augustus 2010 van 08:03 - Antwoorden

  Bedankt voor het leuke, informatieve mooie, spannende, sportieve en uitgebreide verslag!

  Theo

 6. Sonja 23 augustus 2010 van 08:14 - Antwoorden

  Hoi Rick, Mandy en Jasper, het zit er nu echt op, maar wat hebben jullie een waanzinnige vakantie gehad. En zo ontzettend leuk dat ik daarvan heb mogen meegenieten. We vonden het nogmaals erg leuk dat we juliie in “het echt” zijn tegengekomen.
  Ik wens jullie een hele fijne terugreis naar Nederland en met het verwerken van het tijdsverschil en kunnen jullie gaan aftellen naar de volgende vakantie.

  Groetjes uit een ontzettend regenachtig Almere
  Sonja en fam.

 7. marilingoesusa 23 augustus 2010 van 08:36 - Antwoorden

  Hoi Rick, Mandy en Jasper,

  Wat was het weer heerlijk om elke ochtend, dag jullie erg leuke weblog te lezen, we hebben genoten van jullie mooie foto’s en het altijd afsluitende fotoverhaal waar je net het gevoel had of je er zelf zat.
  We zullen het dan ook behoorlijk gaan missen en kunnen ons heel goed voorstellen dat jullie nog wel 12 vaatwastabletten wilden hebben, wat gaat het toch ongelofelijk snel he?
  Veel plezier vandaag nog met de Segway Tour en geniet nog maar heerlijk van jullie laatste dag!
  Goede terugvlucht vanavond en welkom thuis in Amsterdam voor straks.

  Nogmaals heel veel dank, dat we hebben mogen meegenieten van jullie vakantie in geweldig Orlando, Florida.
  We gaan jullie zeker volgen in oktober en kijken er nu al naar uit.

  Groetjes marilin

 8. Roberto en Wendy 23 augustus 2010 van 08:38 - Antwoorden

  Jullie 3 bedankt !! 🙂 het was een hele leuke blog om te lezen. Geniet nog van de segway’s

  we wensen jullie een veilige en comfortabele vlucht !!

  Groetjes

 9. Jan Judy 23 augustus 2010 van 08:56 - Antwoorden

  Lieve Mandy Rick en Jasper,wat gaat de tijd toch snel;aan de ene kant zijn we blij dat jullie richting huis komen en aan de andere kant zullen wij dit prachtige blog gaan missen.
  Gewoon maar weer de telegraaf s’morgens met al zijn rottigheid en slechte foto’s
  De regen valt hier met bakken uit de lucht en we hopen dan ook dat de regen is over gedreven vanuit Florida zodat jullie nog heerlijk kunnen genieten van jullie tour op dat te gekke ding.
  Eigelijk een vreemde gedachte dat wanneer wij schaapjes tellen jullie hoog in de lucht zitten het maakt ons zelfs wat onrustig.
  Terwijl jullie nog even heerlijk genieten van al dat mooi’s wat dat prachtige land te bieden heeft,gaan wij maar hard aan het werk’A omdat de tijd dan lekker snel gaat en B omdat we eigelijk ook niet kunnen wachten jullie stemmen weer te horen.
  Pluk de dag lieverds en geniet nog even van de laatste uurtjes in het land van melk en honing want die indruk hebben jullie ons wel gegeven met jullie prachtige foto’s en het journaal zo smullend geschreven door Rick.
  Rest ons nog jullie een fijne vlucht toe te wensen en tot gauw.
  Knuffels Papa en Mama

 10. Jacqueline 23 augustus 2010 van 09:29 - Antwoorden

  Hoi Rick, Mandy en Jasper

  Elke dag was het heel leuk om jullie blog te volgen. Het is zeker een waarheid als een “koe” maar “time flies when your having fun” Toch denk ik dat jullie deze vakantie nog vaak gaan herbeleven want met al die mooie foto’s zal een foto boek toch wel snel gemaakt zijn en wordt dit zeker aan iedereen getoond. Dan komen alle verhalen en herinneringen weer boven en beleef je alles weer opnieuw. Heerlijk!! Bedankt voor het delen en ik wens jullie een fijne vlucht naar Amsterdam toe.

  Jacqueline
  http://www.onceuponasecondtimeinamerika.blogspot.com

 11. Alfons, Mirijam en Manon 23 augustus 2010 van 09:46 - Antwoorden

  We hebben genoten van jullie blog, en de prachtige foto’s. Tot in oktober !

 12. Cynthia en Theo 23 augustus 2010 van 10:06 - Antwoorden

  De weken zijn zeker snel gegaan .
  Goede reis terug.

 13. dianne en vincent 23 augustus 2010 van 10:08 - Antwoorden

  Wat hebben jullie een geweldige tijd gehad….jammer dat het al weer bijna voorbij is. Nog veel plezier met de Segway-tour en daarna een goede reis richting Nederland

  Groetjes,
  Dianne

 14. kimmie 23 augustus 2010 van 10:21 - Antwoorden

  Bedankt voor de heerlijke verhalen en mooie foto’s zker ook van de Wildlife. BTW beetje skinny Cow die bruine.
  Lekker dat jullie nog ff gebruik mogen maken van de villa en niet met alles rond moeten rijden enzo. Hele goeie terug reis
  groetjes Kim

 15. Sunshineman 23 augustus 2010 van 12:02 - Antwoorden

  Een hele goede terugreis, en ik kijk uit naar jullie laatste blog. Het is super allemaal!

 16. marisa 23 augustus 2010 van 12:17 - Antwoorden

  Ik heb genoten van jullie avonturen in Florida. Leuke schrijfstijl, mooie foto’s. Helemaal Top.

  Ik wens jullie een goede terugvlucht toe, en geniet van de mooie herinneringen.

  bedankt voor het mogen meekijken met jullie avonturen.

  Marisa

 17. Tiggergirl 2010 23 augustus 2010 van 12:20 - Antwoorden

  een fantastische blog, een fantastische vakantie, hoop op een fantastische terugreis, en een fantastische thuiskomst.

  Bedankt voor de ervaringen.

 18. Twinmom1995 23 augustus 2010 van 12:27 - Antwoorden

  Ook wij vonden het leuk om met jullie avonturen mee te lezen.
  Bedankt hiervoor, we kijken uit naar jullie volgende blog.
  Goede reis!

 19. Barkies 23 augustus 2010 van 12:50 - Antwoorden

  Hoi,
  Ik sluit me helemaal aan, bedankt voor het meelezen, het was erg gezellig.
  En inderdaad magere koe, toch niet om ze te lokken en sinasappels te laten eten?
  Goede terugreis en tot de volgende blog.

 20. Mariska 23 augustus 2010 van 14:25 - Antwoorden

  Het was een waar genot om jullie blog te volgen en op die manier onze eigen vakantiegevoel nog iets te verlengen.
  Bedankt voor dit meegenieten en alle tips!
  Voorzichtig op de Segway en een hele goede terugreis!
  In oktober volgen wij jullie weer!!
  Gr,
  Mariska

 21. Marja 23 augustus 2010 van 15:35 - Antwoorden

  Nou, dat komt er van als ik als 21 reageer, wat moet ik nu anders zeggen dat dat ik jullie Blog ga missen?.

  Het was toch een soort “verlengstukje” van onze vakantie, die alweer een eeuwigheid geleden is geëindigd…(zo voelt het tenminste!)

  Ik hoop dat jullie nog veel plezier beleven op de Segway lijkt mij ook erg leuk om te doen!!, en daarna dan richting vliegveld en op huis aan…

  Op dit moment waait het flink, dus hopelijk hebben jullie daar geen last van tijdens de vlucht, een veilige en fijne reis voor straks, en aftellen voor de volgende vakantie…wat een zwaar leven zeg!!

 22. Pieter en Petra 23 augustus 2010 van 15:49 - Antwoorden

  Hoi Rick, Mandy & Jasper,

  Showcase of Citrus is best wel geinig om een dagdeel door te brengen, het is in ieder geval leuk om daar natuurfotos te maken.

  Helaas, helaas zit het er weer bijna op voor jullie.Wij hebben onwijs genoten van jullie verhalen en ook leuke tips opgedaan die wij ongetwijfeld gaan gebruiken voor onze komende trip(s). Gelukkig houden wij nog 1 update van jullie tegoed 🙂

  Wij wensen jullie alvast een goede thuisreis zonder vertragingen !

  Groetjes,
  Pieter & Petra “PenPe”

  Een goede reis

 23. Michael K.J. van Dijk 23 augustus 2010 van 15:58 - Antwoorden

  Ja, als het leuk is lijkt de tijd wel extra snel te gaan. Jullie hebben in ieder geval genoten. Dit was duidelijk te lezen en zien op het leuke blog. Veilige reis terug enne…… nog even en dan zit je er weer.
  Groet Michael.

 24. Linda 23 augustus 2010 van 17:31 - Antwoorden

  Bedankt voor het mogen meegenieten en een goede terugvlucht gewenst. Ik ben vandaag alweer voor ‘t eerst aan ‘t werk geweest. Op de motor, door weer en wind. Letterlijk. Wat een ontnuchtering!

 25. Karen aka Cloggie68 23 augustus 2010 van 17:38 - Antwoorden

  Ah nee he, is ‘t nu al voorbij? t Kon me eerlijk gezegd niet lang genoeg duren (en jullie blijkbaar gelukkig ook niet)… het waren heerlijke verhalen en als wij weer naar Florida gaan ga ik de tips uit je blog halen, er zaten er een heleboel tussen!! Bedankt!! Goeie reis terug!

 26. Andre-Daphne 23 augustus 2010 van 18:08 - Antwoorden

  ik heb genoten van het blog. iedere dag toch wel even lezen om te kijken wat er die dag weer was gedaan. wens jullie nog een hele fijne tocht met de segway en een goeie reis terug hoor.

  groetjes hoor

 27. Anita 24 augustus 2010 van 02:02 - Antwoorden

  Wat jammer dat het erop zit voor jullie, maar jullie hebben een geweldige tijd gehad. Lekker hoor bijna 4 weken. Vond het heel leuk om jullie te volgen en de foto’s en filmpjes waren mooi gemaakt.
  Goede reis terug, succes met de jetlag en dan aftellen voor de vakantie in november.
  Groetjes,
  Anita

 28. John en Marina vd Laan 24 augustus 2010 van 08:36 - Antwoorden

  Hoi

  Mooi blog.
  Ik denk dat jullie enorm genoten hebben van jullie misschien wel laatste vakantie als gezin. Ook jullie zoon zal hier altijd met veel plezier aan terug denken. Op naar oktober!!!! Ben helemaal niet jalours.

  gr

  john en Marina

 29. Saskia 24 augustus 2010 van 14:46 - Antwoorden

  Rick, Mandy en Jasper,

  een hele goede reis terug naar huis, ik zal jullie blog missen hahaha. Heb er toch veel van opgestoken en heel leuk Rick dat je altijd een reactie achterlaat op mijn blog.

  Ik verheug me al op jullie volgende reis in oktober, kan ik weer meegenieten. Ennuh Jasper, ik zou me toch nog maar eens bedenken over de volgende reis met pap en mam. Ik wist het wel…..

 30. Richard en Lenie 24 augustus 2010 van 14:50 - Antwoorden

  Deze reactie is verwijderd door de auteur.

 31. Richard en Lenie 24 augustus 2010 van 14:54 - Antwoorden

  Hoi,

  Ik heb ontzettend veel plezier beleefd aan julllie blog en vind het jammer dat het nu teneinde is. Je hebt het heel erg leuk en onderhoudend geschreven Rick en elke dag het fotoverhaal, dat maakte het af.
  Ik hoop dat mijn te maken blog enigzins in de buurt kan komen van wat jij gepresteerd hebt maar dat zal moeilijk worden.
  Ik ga jullie vast en zeker volgen op jullie volgende vakantie in november. Bedankt!
  Lenie

 32. Ingrid 24 augustus 2010 van 17:19 - Antwoorden

  Super genoten van jullie blogs! Echt super leuk geschreven! Welkom thuis !

  Groetjes Ingrid

 33. Marleen 15 september 2010 van 19:50 - Antwoorden

  Ik heb een groot deel van het verslag in één keer gelezen, maar het klinkt echt geweldig. Een fijne schrijfstijl help ook trouwens 😉 Dank je voor het verslag en welkom in Nederland maar weer. Op naar de volgende trip, wanneer die dan ook maar is.

Reageer

Volg ons blog
Ontvang elke nieuwe berichten op deze blog geleverd aan uw Postvak IN
Abonneer je op onze blog
Powered By WPFruits.com