De wekker gaat …. het is 7:00 uur we moeten eruit, uh we hebben vakantie dus dat moeten doen we zelf. We hebben om 8:00 uur een afspraak gemaakt voor de Show Case of Citrus . Het is hier ongeveer 15 minuten vandaan dus we hebben de tijd even te wassen en een bakkie koffie alvorens we in de auto stappen.
Wanneer we buiten komen, begint de dag met luchtballonnen over Tuscan Hills..

Balloon

Ik maak de foto tegen de zon in, dit is leuk op pad gaan daarbij hoop ik dat de foto de sfeer weergeeft. We stappen in de auto en het is een hik stap sprong en we staan bij de Show Case voor de deur, we hadden hier al een BBQ gehad, de tour zagen we als een leuke vulling, wat willen we nog zien.  We lopen naar binnen om te betalen en wachten op nog twee gezinnen. Wanneer we compleet zijn, willen we net als iedereen natuurlijk even op de foto met de Monstertruck.

Truck1

De banden van deze truck komen tot aan mijn kruin, en we moeten er met een trap in stappen via de achterzijde. Ik heb begrepen dat het seizoen om echt met de sinaasappels in de weer te zijn je een ander jaargetijde moet hebben. Ik dacht dat hij zei dat de mooiste periode is tussen November en Maart.. Dat klopt ook wel alle Sinaasappels zijn keigroen, we moeten het dus van andere dingen hebben deze tour. We hopen op wat koeien, mooie natuur, en wellicht wat  wild life.

Je hebt vanaf de truck een goed overzicht op de omgeving, hij rijdt niet hard maar een spectakel is het ook niet. Voor Mandy en mij die al genieten van Twiske is het wel mooi om de omgeving behind het gewone leven te zien.

Truck3

Deze tour moet het ook meer hebben van deze schoonheid, want de rest is niet heel bijzonder. Jasper mocht de koeien sinaasappels toewerpen, wat het voor hem wel weer leuk maakt. Ze komen echt op de truck afrennen en wachten op een sinaasappel,  wat een aandoenlijk gezicht is.

voerenKoe

De route is door swamp, cypress trees en een open vlakte het is best mooi hier. Je moet hier geen airboat achtige dingen verwachten want dan gaat het tegenvallen. Als je eens achter de snelwegen wilt kijken en niet vanuit een airboat dan is dit wel een leuk inkijkje. De tijd lijkt een beetje stil te staan…. ( was het maar waar grr )
Het open landschap is werkelijk schitterend, en op de achtergrond de koeien maakt het ene filmset uit een film.. Voor Jasper stelt het niet veel voor buiten het werpen van de Sinaasappels, hoewel hij het na thuiskomst wel een geinige tour vond .. meer niet 😉

Omgeving1

Hier maak ik weer leuke foto,s van voor het fotoboek, ik hou wel van dit soort uitstapjes. We rijden verder, en het wild life beperkt zich tot koeien , koeien koeien, en vogels , één crocq en koeien 😉 Laat ik die ene crocq ook op de foto hebben …
Crocq

Na een ruim een uur zijn we weer terug op de Showcase basis, en we lopen nog even het winkeltje in. Dit blijft er toch gezellig uitzien, tja wat zal ik zeggen … is het een must see nee dat zeker niet. Maar wij vonden dat uurtje wel leuk. Jasper vond het redelijk ….

We rijden naar de publix voor vers brood en aardbeien, was zo lekker van de week. En gaan terug naar huis om lekker te relaxen, we staan na 5 minuten alweer voor de deur. We lezen wat op internet, en spelen in de dag Yahtzee.. waar ik eindelijk ook een win.. Moest even wennen aan de dobbelstenen

We eten onze verse broodjes met aardbeien en met een beetje suiker erop zijn het net gebakjes … heerlijk. Ik denk aan de heerlijke weken die we hebben gehad, de tijd vliegt voorbij, Mandy heeft nog maar één vaatwas tablet van de 12, en zegt ik wou dat ik er nog 12 nodig had… Tja we willen eigenlijk nog niet naar huis, maar dat is ook een teken dat het leuk is geweest.

In de vroege avond gaan we naar mijn verrassing, een segway tour en we krijgen allemaal les om op zo,n ding te staan.

Segway

Jasper gaat eerst, en dat is geen enkel probleem.. een paar rustige rondjes in de oefenruimte. Die jonge gasten pikken dit zo op, maar moet eerlijk zeggen ook Mandy en ik kregen het langzaam onder de knie. Op het moment dat we er helemaal klaar voor zijn, en de walkie talkies in bedrijf zijn gezet komt er een noodweer uit de lucht. Na 10 minuten wachten lijkt het eerder erger te worden dan minder. We krijgen een voorstel om morgenochtend rond 9:00 uur een lekkere tour te maken met een lekkere kop koffie. Want de regen zal niet stoppen vermoed men.. We gaan hier op in, want we hebben aan de segway geproefd, en  het is te leuk om het over te laten gaan.

Wanneer we in de auto zitten blijkt uit onze reacties dat we de Segway wel spannend vonden, maar eenmaal erop staand, was het eerder gaaf als eng.
Dat beloofd wat voor morgen, het wordt een tour door Celebration..

We rijden door naar de Pr1me Outlet, maar de regen houd aan, het is niet echt gezellig winkelen.. Jasper koopt een pet, Mandy sokken en dat is het, daarna rijden we naar Olive Garden. Mandy en Jasper bestellen een werkelijk heerlijke Pizza, en ik ga weer voor de Tour Italie.. Voorlopig onze laatste warme hap in de avond in dit heerlijke vakantieland. We rijden naar huis, en eenmaal thuis werk ik het blog bij en ga wat TV kijken.

Het is voorbij gevlogen… en dit is dan ook ons laatste blog vanuit Florida.
De laatste update  incl Segway Tour komt vanuit Amsterdam.
We vliegen met Martinair terug rond 19:30 en we mogen van Randy de villa gebruiken tot we naar het vliegveld gaan. Dat zal zijn tegen 16:00 denk ik …
We zullen ons nog wel aan de pool vermaken 😉

Aan iedereen, de meelezers en ..  enorm bedankt voor alle leuke reacties.
Dit maakte het bloggen een erg leuk geheel, wij keken er echt naar uit, en waren elke dag nieuwsgierig…

Voor de liefhebbers het fotoverhaal 28

Tot …. Dinsdag !!!
De camera die ik gebruik is een Olympus Pen 2 en de 14-42mm lens!!

We gaan een dagje naar het strand, Cocoa Beach is qua afstand zeer goed te doen. De afstand vanaf Tuscan Hills is ongeveer 75 mijl. Normaal gesproken zal ik niet snel dit soort afstanden afleggen voor een strand dagje, hier in Florida is dat anders. Het rijdt relaxed, het water…
Vandaan worden we wakker voor de wekker gaat, het is 7:30 uur. Het is helaas onze laatste dag in Florida… we zetten koffie en lezen wat bij op internet. We genieten van de leuke reacties op ons blog, maar de stemming is as grauw… Het is raar, want we zijn…