Na de actieve-dagen lassen we een pooldag in, gewoon lekker genieten met een boek op het pooldeck.
Eerst een lekker ontbijtje, even wat bij lezen op internet… dan kleden we ons lekker om.

PA080002S
Ik begin even met het afspuiten van het pooldeck, de grasmaaiers zijn aan het werk geweest rond het meer en het huis..

PA080004S
Wanneer ik klaar ben ziet het deck er weer uit als nieuw…

PA080045S
In de loop van de ochtend loop ik even op mijn gemak rond het meertje.. ik snuif de Scrub Jay Way nog even goed op.. Onderwijl maak ik wat foto’s 🙂

PA080020S
We zijn hier nog t/m Zondag, we mogen van Jon en Pam blijven tot ons vliegtuig gaat.. Dat betekent dat we de hele zondag aan de pool kunnen klungelen, af en toe wat in pakken en pas tegen 17:00u richting MCO… Zo hebben we nog een hele Zondag, we hebben een super landlord!

PA080043S
Ik zal het wandelingetje rond het meertje, het lekkere pooldeck zo gaan missen, maar hee kom-op we hebben nog t/m Zondag 🙂

PA080042S
Een vlinder land op de grassprieten, ik kan ervan genieten!

PA080023S
Pluizen hebben ze hier ook!!

PA080006-2S
In de middag na het eten, maak ik een lekker ijsje, ieder een halve Klondike en een schep Snicker-ijs..

PA080018S
Mandy geeft zich over op een ligbed, ik lees mijn boek uit met een muziekje erbij.

PA080052S
In de dorre boom rechts van het huis zit een Red-shouldered Hawk wat te eten..

PA080063S
Wanneer ik hem op de foto zet en ook te dichtbij kom schijnbaar vliegt hij behendig tussen de bomen weg. Tegen een uur of 5 rijden via Dicks Sporting naar Cracker Barrel, Mandy gaat voor het visje, ik voor de maaltijd salade met gegrilde kip. Overigens vond Mandy mooie wandelschoenen van Merell bij Dick’s. Mijn maat hadden ze niet meer.

Premium-Outlet-OrlandoS
Daarna rijden we naar de Premium Outlets aan de Vineland, we wandelen op ons gemak rond.
Ik scoor twee fraaie korte broeken bij Columbia voor $40 totaal, en wandelschoenen van Timberland voor niet lachen $28 🙂 De deal van de dag lol… Daarna gaan we op huis aan, een lekker relaxte dag…

Morgen maar weer een beetje actie.

We staan redelijk vroeg, lezen wat op het net daarna maken we een gemakkelijke ontbijtje op het pooldeck. Dan gaan we vlot douchen want we willen naar de oostkust, maar eerst nog een tweede poging wagen op Lyonia Preserve. Mandy en ik waren hier al in April geweest maar niet…
We staan een beetje bijtijds op, het doel is straks een fietstocht over de Withlacoochee State Trail. Eerst even douchen en dan op weg naar Floral City, althans eerst even goed ontbijten bij een Denny's in Ocoee. Deze zit vlakbij de afslag is maar minuutjes om!! Na het eten rijden…