We staan vroeg op, althans we zijn weer vroeg wakker.. het is zes uur.
Zetten een bakkie en ‘ontbijten’ wat op het pooldeck..
2014-04-27 08.30.37
Nou ontbijten…:-)
Dan gaan we wat doen Mandy, haalt het bed af en doet de was alvast in de wasmachine, ik zoek alle kabels en elektrische dingen bij elkaar.. We doen het rustig aan, hoeven pas om 12:00u naar het vliegveld… Af en toe drinken we weer een bakkie en ik thee op het pooldeck, het wordt weer een mooie zonnige dag hier. We pakken de koffers in, letten op de gewichtsverdeling, we zitten met beide koffers net boven de 21kg. De koffers hadden blijkbaar nog wat ruimte over.

Villa
We zullen dit heerlijke huis missen, dat is wel duidelijk….

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Mandy doet nog een laatste blik op het pooldeck, gelukkig zijn we hier in September weer in dit huis, wat is het bevallen zeg.

We lopen nog even de laden na dat er echt niets achterblijft, dan wordt het echt tijd om naar MCO toe te rijden. We nemen de 417 en zijn met een halfuurtje bij National om de auto in te leveren, het nulbonnetje bergen we goed op. Bij Wendy’s eten we beide een burger met wat drinken, we kletsen ons moed in dat het zo leuk was enzo… 🙂 Dan gaan we boarden en even over drie uur vliegen we in de richting van Chicago..

Orlando 800
We krijgen nog een laatste zonnige blik op Orlando.. en paar uur later zijn we al in Chicago dat gaat lekker voorspoedig.

UNITED
We hebben een 40 minuten overstaptijd, en zijn gelukkig aan dezelfde pier geland, we lopen naar C11. Ik neem een milkshake Mandy nog een bakkie koffie.. In het vliegtuig hebben we weer lekkere plekken met veel beenruimte en ramen om naar buiten te gluren.. We klooien nog wat met een selfie, dan stijgen we alweer op, hoppa naar Amsterdam. Het lukt ons zowaar wat te slapen en te dommelen hoe lekker is dat. Het ontbijt stelt een beetje teleur na de afgelopen weken 🙂

ZON
We zien de zon langzaam aan opkomen.. het is nu niet ver meer.

2014-04-28 02.26.19
Dan vliegen we boven de kust het land over, het is nog maar een klein stukje.
Niet veel later zijn we geland, helaas lopen we Ronald mis, hij neemt het Florida stokje van ons over, gaat met zijn dochter en een vriendin heerlijk genieten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Onze koffers komen als eerste van de band af, maar helaas niet helemaal ongeschonden uit de strijd.
Kijken bij wie ik dit nu weer claim, zou je niet verwachten van een Samsonite! Onze vaste taxi ( Koos) staat er al, en binnen 25 minuten zijn we weer thuis. We gaan dan eerste even douchen…

2014-04-28 15.24.22
Daarna zijn we weer wat fris en kunnen we Diesel ophalen, die springt weer zowat over ons heen…In de middag komt Jasper uit zijn werk, hij is ook weer blij om ons te zien…Zo is er een einde gekomen aan onze April vakantie, iedereen bedankt voor de leuke reacties op de blog.. Dat maakt het bloggen echt een heel stuk leuker!!

We beginnen aan de laatste volle dag, het doel is nog heerlijk te genieten van de pool en in de middag nog een bezoek aan SeaWorld te brengen.. We lezen wat bij op internet, lezen de reacties op de blog.. Altijd leuk!! Dan maken we het gezellig op het pooldeck,…
We staan redelijk vroeg op, en zien een stralend zonnetje, laten we er vroeg op uit gaan en lekker wandelen met Diesel. Even voor negen uur lopen we al in het natuurgebied het Twiske.. We lopen heerlijk op ons gemak, horen de vroege vogels om ons heen mensen zijn er…