Yeah een beetje uitslapen vandaag, hoewel… het is rond achtuur als we gedoucht hebben. We lopen naar beneden voor het heerlijke buffet wat Paris heeft. We doen lekker rustig aan, na het ontbijt wandelen we de Strip op.

Coll1small We lopen in de richting van New York Hotel, ook vandaag kijken we wat rond bij de thema’s per hotel.

Coll2small We wandelen door het MGM en tegen een uur 12:00 zitten we bij een terras met zicht op de strip. Wat te smikkelen en wat drinken, zo zitten we heerlijk mensen te kijken tot een uur of 13:00u.

PA014906small Dan lopen we terug naar het hotel, daar halen we de zwemkleding op en gaan naar de Pool… Daar is het zo lekker dat we eigenlijk pas bij 17:30u denken, het is wel goed zo ;-) Na het zwemmen gaan even naar de kamer, wat opfrissen en lopen dan naar Bubba Gump, oei dat smaakt goed !!

PA015017small In de avond kijken we nog bij de Bellagio, daarna wandelen we nog naar Caesars Palace….

PA015066small Later op de avond lopen we terug het Paris Hotel..

PA015056small Het was een heerlijke break van de vakantie, morgen gaan we weer met de camper op pad.

Wat hadden we een lekkere stek in The Valley Of Fire... een superkeuze om toch in het park te slapen. We worden wakker van de natuurgeluiden om ons heen.. Het is bet 06:00u, het uur tijdsverschil met wakker worden dus. We gaan er dan maar uit, maar heel langzaam zien…
Na een lekkere break in Las Vegas wordt het tijd om de camper weer op te zoeken.. Het was heel leuk om even twee dagen Vegas te doen, nu gaan we langzaam in de richtig van de kust. Vandaag naar Bakersfield en morgen komen we dan aan Monterey, vorig jaar…