Voor de zekerheid zetten we wekker op 07:00u maar dat is niet nodig zo blijkt. Mandy haalt het bed af doet alles in de wasmachine, doen de rest op ons gemak in de koffers. We wassen de laatste borden en glazen af..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ik loop nog een keer om het huis waar we al voor de vierde keer met veel plezier in hebben gezeten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Heel langzaam komt de zon alweer op, je hebt de zon echt van s’morgens vroeg tot de late avond.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Nog een laatste blik op het meertje, we hebben weer genoten van relaxte locatie.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Bij halftien gaan we de koffers inladen, de Pick-up heeft een enorme ruimte achter de twee voorstoelen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
De stoelen achterin zijn opgeklapt en de koffers verdwijnen achterin, handige auto’s !! Dan rijden we naar Denny’s voor een ontbijt, het is net of we niet weggaan. We hebben ook alle tijd dat scheelt ook! Na het ontbijt tuffen we op ons gemak naar de Airport, controleren het bonnetje bij National, alles klopt. Toppie!!

IMG_7288S
Dan naar de overkant naar de United bali, daar worden onze tickets geprint. Op onze tickets staat TSA Pre✓.. dat is lekker we kunnen dus zo doorlopen, de schoenen mogen aanblijven en de laptop in de tas. We lopen een flinke rij voorbij, dan met de people-mover richting Gate 21. Daar haal ik wat drinken voor ons en gaan we even zitten bij het pleintje.

IMG_7289S
Rond de klok van 13:15u gaan we  vliegen, we vliegen via Houston, gewoon omdat dit de goedkoopste tickets waren :-)

IMG_7303S
Vanuit de lucht krijgen we nog een laatste blik op Lake Eoloa, we zien de kantoorgebouwen er omheen.

IMG_7307SDEF
De piloot draait er nog eens goed omheen, dag Orlando!! De vlucht naar Houston gaat vlot en voor we het weten landen we alweer. Daar nemen we een soort Bourbon Chicken bij de Panda Express en wachten we vlakbij Gate E5 op het boarden.. Dat gaat allemaal prima op tijd!

IMG_7314S
We hebben twee heerlijke plekken met drie ramen, tijdens de vlucht leg ik één handbagage koffer voor ons op de grond. Zo hebben we tijdens de vlucht een voetenbank.

IMG_7315S
Wanneer het langzaam donker word gaan ook in het vliegtuig de lichten uit, onze benen op de ‘voetenbank’ en proberen te slapen. Het lukt mij om vier achtereen te slapen, hoe lekker is dat.

IMG_7324S
Dan bereiken we de Nederlandse kust, niet heel veel later zetten we de landing in en staan we op de grond.We zijn weer thuis, maar we kunnen terug kijken op een geweldig vakantie. De roadtrip van New Orleans naar Orlando was echt heel erg gaaf, we hadden een leuke planning en het meeste kunnen doen. Nu weer in het gareel en morgen weer aan het werk. Dank voor de leuke reacties het maakt bloggen zoveel leuker!!

We zijn weer vroeg wakker, doen lekker rustig aan.. Lezen wat op internet ontbijten en na het douchen zie ik een bericht van Ronald op mijn telefoon dat ze niet naar SeaWorld gaan. Wij besluiten dan een combi te doen van Blue Spring State Park en het Mount Dora Blueberry Festival.  Als eerste…
Het weer werkt enorm mee, dus fietsen op de drager en naar Texel.. We halen de boot van 10u en rond half elf fietsen we op het mooie eiland.. Op de hellingen zien we de lammetjes grazen.. Ze zien er zoooo aaibaar uit, zo zacht. We fietsen om beurten op…