Het is koud wanneer we het pooldeck op lopen, nauwelijks 63ºF brrr.. Eerst maar even naar de Publix voor wat boodschappen, de hottub alvast aan. Na een 25 minuten zijn we alweer thuis en gaan nog even zwemmen en tubben.
Tegen halfelf bel ik even met de speedboot verhuur in St Petersburg met de vraag of het nog door kan gaan. De stem aan de andere zijde van de lijn raad het af. Er staat best wel wat wind, het water is ruw, en … het is chil. Dus lopen we even naar Pieter, Petra en Kim, we besluiten om het maar morgen te gaan doen. Ik bel om de afspraak naar morgen te verplaatsen, zelfde tijd van 1 tot 5 uur.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Dan lopen Jasper, Mandy en ik een flink stuk over Sandy Ridge. We genieten van de schone straten en hele mooie huizen, wanneer we thuis komen wachten we nog heel even tot Pieter en Petra wegrijden. Daarna versieren we het halletje bij de voordeur en het pooldeck te ere van hun 25 jarig huwelijk.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Daarna rijden we door naar Celebration, we genieten van de mooie huizen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
De prachtige doorkijkjes, en zo mooi schoon alles, elke grasspriet de juiste hoogte? :-)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
We parkeren de auto en lopen eerst naar de Sunday Farmers Market, het is gezellig druk. Het weer is lekker en geen wolkje aan de lucht.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Daarna maken we een grote wandeling in Celebration, Jasper geniet van het uitzicht bij het meertje!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ik geniet ook en maak de foto van het geheel.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Een eekhoorntje komt nieuwsgierig dichterbij…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
We komen op het gedeelte met de grote huizen met flinke glijbanen in de tuin, wat een kastelen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Een Anhinga is bezig de vleugels aan het drogen, wanneer ik er een foto van wil maken besluit hij er een puzzel van te maken!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Een Grasshopper kijkt braaf in de lens, goed hoor!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Wanneer we verder wandelen ziet Jasper een Racoon.. hoe leuk !!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Alsof de tijd heeft stilgestaan… jammer van de auto rechts.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Later zie ik het paard en wagen nog een keer, dit keer in de Market Street.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
We overleggen waar even wat te drinken, ik wil wel Market Street Cafe, Jasper en Mandy Starbucks.
Twee voor een tegen, dus een lekkere Frappuccino voor mij, ik sla me er wel doorheen :-)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Bij het meertje is een wat ouder stelletje, de één geniet van de zon.. De ander leest staand terwijl ze geniet van de zon, heerlijk fotomoment!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
We zien een Alligator zwemmen, we blijven even kijken. Dan gaan we op weg naar de Lake Buena Vista Stores, Jasper vind nog wat leuke items bij Tommy Hilfiger en Mandy wat bij Calvin Klein. Rond halfzes rijden we naar Cracker Barrel aan de 192, we nemen een maaltijd salade… Even voor zeven rijden we weer de straat in, ik loop even naar Pieter of hij ook de zonsondergang wil zien op onze vaste stek.. Yep hij pakt zijn camera en springt bij mij in de auto. Boef zegt ie meteen.. de voordeur versierd , het pooldeck.. Leuk Man..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
We genieten samen van de zonsondergang, het is niet de allermooiste die we ooit gezien hebben maar hé ik wil er hier nog wel driehonderd maken :-) Dan rijden we naar de villa. De avond zwemmen en tubben we met ons vijven, en het is weer zomaar tegen tienen, ik maak snel de blog..
Dan gaat het licht uit!

We worden rond kwart voor acht wakker, het zonnetje is er nog niet.. Toch is het heerlijk op het pooldeck, daar beginnen we met een ontbijt. Niet veel later komt Jasper ook bij ons, hij heeft heel goed geslapen.. das lekker.. Dan gaan we lekker zwemmen, Jasper geniet met volle…
We staan weer rond half acht das lekker, Mandy zet koffie...wanneer we het pooldeck oplopen zien we dat het behoorlijk mistig is boven het meertje.. Terwijl de zon boven de bomen uit wil komen stijgt de mist langzaam op. We zetten de hottub alvast aan en gaan wat ontbijten, daarna…