De ochtend beginnen we met een duik in het zwembad, tot een uur of halftien dan kleden we ons aan.
Rond 10:00u staan Pieter & Petra voor de deur, we drinken gezamenlijk een bakkie koffie.. de stemming zit er niet zo in, het is hun vertrek dag. Ze waren ook eerder in Florida en gaan nu ook iets eerder weg..

Pieter
Rond half elf nemen we afscheid, we knuffelen nog voor de deur en wensen beide een goede vlucht naar huis.. al zwaaiend zien we de zilveren Traverse de straat uit rijden. Het voelt best wel gek, het bezoek aan Bok Tower Gardens bijvoorbeeld lijkt al weer eeuwigheid geleden. Wat hebben we weer leuke dingen gedaan samen.

Premium
Dan gaan wij wat eten, lekker een gebakken eitje rond een uur of twaalf gaan we naar de Premium Outlets Int Drive, het is immers Columbus Day Sale. En Jasper wil een paar Nikes, en natuurlijk wat broeken en shirts kopen. Vandaag alleen foto’s van de Iphone… In de Tommy is het zoeken naar een mooie polo echt een uitdaging!!

Premium1
De sfeer is anders, het valt me op dat er nu zelfs rekken met kleding buiten staan, wel met personeel erbij.. Het maakt de outlet wel heel anders!

Premium3
Jasper is goed geslaagd, en Mandy koopt wat spulletjes van Estée Lauder.
Tegen de avond houden we het voor gezien en rijden we naar de eerste de beste Outback, we beginnen met een Blooming Onion, Mandy neemt een Steak, ik een half rack ribs met Schrimps, Jasper een full rack Schrimps..
Na het eten rijden we naar een walmart in de buurt daar lopen we nog even door, Jasper vind het een heerlijke winkel. Dan worden we langzaam moe, en rijden we terug naar huis…

Thuis rommelen we wat Jasper en ik spelen een paar potjes poolbiljart.. ik verzwijg maar wie verliest 🙁
Weer een lekkere rommeldag achter de rug..

Vandaag beginnen we heel relaxed, ik maak de blog van gisteren, de kajak tour was top! Mandy en Jasper rijden ondertussen even naar de Publix voor het middag eten en wat lekkers bij de koffie. In de ochtend komen Pieter & Petra nog even een bakkie doen, Jasper en ik…
Deze Zaterdag relaxen we bijna de hele dag bij de pool, het is een heerlijk weertje hoog in 80s°F, we spelen een paar potjes poolbiljart waarvan ik er ook één win yeah.. In de middag rijden we rond 4uur naar de Premium Outlet op de Vineland Avenue, Jasper slaagt bij…