Sjemig worden we zomaar wakker op de allerlaatste dag van onze vakantie in Orlando… We halen direct het beddengoed af en doen de meeste klusjes, daarna eten we wat en loop ik Mandy niet in de weg bij het inpakken van de koffers 🙂


Mandy springt snel het zwembad in, niet veel later volg ik, zo genieten we nog tot een uur of elf van het pooldeck, daarna gaan we douchen en pakken de laatste dingen in!


We hebben het hier altijd zo lekker toch tegen een uur 12:00 stappen we uit de villa.


De banken weer plat en de koffers erin, dag dag Sandy Ridge ..


Daarna rijden we naar Panera Bread, we nemen beiden een heerlijke soep met brood.. op het terras buiten.


Na het eten rijden we naar de Premium Outlets aan de Vineland, parkeren is geen probleem bij het nieuwe gedeelte… En bij Lacoste scoor ik drie prachtige polo’s al zeg ik het zelf, Mandy koopt nog twee spijkerbroeken bij Levis. Tegen vijf uur rijden we naar Outback deze zit op 3 minuten van de outlets. Ik bestel de hand-breaded shrimp en Mandy neemt Coconut Shrimp..


Na het eten brengen we de GMC Acadia weer terug naar National, hij gaat helaas niet mee in de koffer 🙂 We lopen naar de gates en checken in bij Delta en hebben de zelfde Exit Row stoelen als op de heenweg. De vlucht duurt 8 uur en een beetje en moet zeggen het rechtstreeks vliegen is stiekem toch wel prettig! Het lukt ons om wat te slapen in het vliegtuig en eenmaal geland staat onze taxi al te wachten en 20 minuten later stappen we weer in ons huis.

Het was weer zeer fijn verblijven in Florida, zeker ook omdat Jasper ook 10 dagen vakantie heeft gevierd bij ons. Een ander onvergetelijk hoogtepunt is dat we door  Gil en Katie diep in ongerept Florida zijn geweest.   Gil is een Native Floridiaan opgegroeid in de omgeving Hillsborough County en weet superveel van de Everglades en alles rondom het wildlife in Florida.  De airboat trip van een paar uur was puur genieten, en wat heeft Gil liefde voor dieren, wanneer we terug zijn vraagt hij of we wel eens een albino alligator hebben gezien..  Gil heeft er één voor zijn educatie programma’s zo zegt hij, even later  loopt Gil weg niet veel later staat hij trots voor ons……


Gil heeft een Albino Alligator in z’n handen het water druppelt nog van de achterpoten af, het is een pracht beest.  Albino Alligators komen niet veel voor en zouden ook niet overleven in het wild door de opvallende kleur. Sjemig, het is al een flinke gator maar groeit de komende jaren nog flink door. Gil zegt een ervaring is een ervaring als deze blijft hangen en dat je respect krijgt voor de natuur, dan heb ik mijn werk goed gedaan zo verteld hij. Hij voegt de daad bij het woord.. wil je hem even vast houden??


Sjemig kan dat wel Gil? Ja absoluut “the American alligators” overleven niet 84 miljoen jaar als ze niet enige slimheid hebben, hij voelt je wel aan hoor!! De Alligator voelt heel zacht en is niks moeilijk in mijn handen, wel een aardig gewicht om vast te houden… Hij zegt er zijn niet veel mensen die een albino hebben vast gehouden hoor, deze dag vergeten jullie nooit meer!!


Nou dat  is waar, dit vergeten we niet meer, zo was deze trip weer ongelooflijk en we hebben Gil & Katie beloofd de Dolphin/Manatee trip te gaan doen onze eerst volgende Florida trip.  Wat een reis was dit weer, met een onvergetelijke vriendschap, hoe bijzonder!

Iedereen weer bedankt voor het meelezen en de leuke commentaren!

Vandaag breekt de laatste volle dag aan, we hebben er echt weer alles uit gehaald, zoveel moois gezien en gedaan. Daar kom ik in mijn laatste verslag nog op terug, we hebben het plan opgevat om naar Tampa te rijden en Lettuce Lake te combineren met de mooie Tampa Outlets.…
Tijdens onze vorige camperreis hadden we weer genoten van het leven met de camper. Het is een zeer aangename 'way of live' zeg maar, op de campground de stoelen naar buiten en genieten van de mooiste plekken in de natuur. In de avond de bbq aan twee stukjes vlees erop een…