We beginnen aan de laatste volle dag, het doel is nog heerlijk te genieten van de pool en in de middag nog een bezoek aan SeaWorld te brengen.. We lezen wat bij op internet, lezen de reacties op de blog.. Altijd leuk!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Dan maken we het gezellig op het pooldeck, glaasje Orange juice erbij.. de temperatuur loopt hard op, heerlijk!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Mandy neemt de omgeving nog even flink in haar op, de laatste dag wil ze er alles uithalen. Het huis is heerlijk, de ligging perfect, we hebben wel eens nagedacht wat ons nu trekt aan Florida. Wat is het voor vakantie? Het is bijna een way of life, beetje hierheen, beetje daarheen, geen klok, mooi weer.. tja benoem het maar.. Wij vinden het gewoon heerlijk hier!!

Klondike
Rond een uur of twaalf maak ik een lekker ijsje, je pakt twee glazen, doet daar twee heerlijke Klondike’s in, loopt naar het pooldeck en roept verrassing, succes verzekerd kan ik je vertellen!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
In de middag zo tegen 14:00u rijden we naar SeaWorld, het is behoorlijk warm geworden dat de Flamingo’s zelfs in het water aan spelen zijn.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
We lopen even naar Pacific Point Preserve, als er niemand is de je rug kan krabben moet je het zelf doen!

Bueu
Na wat te drinken te hebben genomen op een terrasje gaan we naar de Blue Horizons…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
De dolfijnen hebben er zin in, het leukste gedeelte van de show als je het aan mij vraagt..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tegen kwart over zes lopen we naar het Shamu Stadium, we willen voor we weer naar huis gaan in ieder geval de One Ocean show zien. We waren hier op de eerste volle dag van deze vakantie, maar toen was het Stadium nog dicht, toen konden we weer wel genieten van de Shamu Up Close!! Het Stadium vult langzaam met mensen, er wordt merchandise verkocht, van badhanddoek tot ‘Bubble gun” !!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Dan begint de show, we zitten er echt weer van de genieten!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Het Stadium is goed volgelopen, dat maakt de sfeer na de sprongen helemaal af..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Je komt soms ogen te kort, voor en achter, van links naar recht… Prachtig!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Natuurlijk wordt er geknuffeld in het Stadium, wij zijn getuige.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
De duo sprongen zijn weer prachtig, de muziek, het licht, SeaWorld doet het zo goed. We hebben geluk dat we rustige mensen voor ons hebben, ze blijven netjes zitten. Dat maakt het kijken nog veel relaxter!

One
Deze vakantie weer veel uurtjes met de nieuwe camera kunnen maken, ben er super tevreden mee!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
We halen echt alles uit de laatste dag en genieten zo tot de laatste snik 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Dan is de show afgelopen, langzaam lopen we met de andere mensen naar de uitgang..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
We rijden door naar Kobe, nog één keer Japans smikkelen.. we nemen Filet Mignon. Ohw het was weer heerlijk alleen de salade en de groentes al hmmm zo lekker. Dan rijden we naar huis..

De laatste volle dag was een top dag!!
Nu koffers pakken ;-(

We worden tegen achtuur wakker, nemen eerst wat te eten, lezen wat bij op internet. We Face-timen nog met Mandy haar ouders, die genieten op afstand met ons mee!! Het Nederlandse nieuws glijd wat langs ons heen, zijn veels te druk met vakantie vieren. We hebben besloten om de ochtend…
We staan vroeg op, althans we zijn weer vroeg wakker.. het is zes uur. Zetten een bakkie en 'ontbijten' wat op het pooldeck.. Nou ontbijten...:-) Dan gaan we wat doen Mandy, haalt het bed af en doet de was alvast in de wasmachine, ik zoek alle kabels en elektrische dingen…