Vandaag hebben we niet heel veel zin om wat te doen, starten langzaam op… nemen een Griekse yoghurt als ontbijt. We zitten direct met korte broek aan buiten, daar kan je aan wennen zo onder de luifel.

DSC 7165d We genieten van ons uitzicht, af en toe een bootje, jetski…. we staan met de caravan net boven de eerste rij huisjes. Bovenop vang je nog iets van wind, wanneer we willen zwemmen is het één trap af. Eigenlijk doen we niet zo heel veel als muziek luisteren en luieren.

IMG 8579d Af en toe een yahtzee spel met een lokaal biertje.

DSC 7181d Tegen 16:30u lopen we vanaf de Camping naar Trogir, dat is 6 km, zo kom je langs een hele rits strandjes.

DSC 7175d Van die heerlijke baaitjes …

DSC 7182d De wandeling is leuk, het laatste stukje is wat saai, maar we hebben mooie uitzichten gehad.

DSC 7188d Mandy en ik wandelen op ons gemak door de straatjes van Trogir, wandelen over de mooie Riva.

DSC 7192d Van Jeroen kregen we de tip om te eten bij Konoba Era in Trogir, dat doen we ook

IMG 8596d We bestellen beiden Pasticada + gnocchi, een soort stoofvlees met een heerlijke saus en aardappeltjes, heel lekker.

DSC 7205d In de avond nemen we de boot terug naar de camping, de voetjes krijgen rust.. zo zien we Trogir in de avond zon.

DSC 7193d Het kasteel valt net achter de zon voor een moment, mooi…

DSC 7218d In het zachte avondlicht varen we terug naar de camping.

DSC 7222d Dan komen we bij de camping aan, een heerlijke dag achter de rug.

We zijn net als altijd redelijk vroeg wakker, 07;00u korte broek aan en naar buiten onder de luifel. Het is 23 graden heerlijk zo wakker worden elke dag, we zien dan de bootjes voorbij varen. Vandaag gaan we naar Sibenik, deze stad is 50km verderop, dus na het douchen en…
Vandaag wordt vroeg opstaan, half zeven, de rit naar Mostar is 200km en op de weg erheen komen we langs de Kravica watervallen. Zo vaak zitten we niet in de "buurt' van Mostar daarbij hadden Robert en Petra ons bij vertrek op het hart gedrukt... bezoek Mostar in de vakantie.…