2013-05-08T22:12:01+00:00vrijdag 20 augustus 2010|

Dag 25 : Relax dag

Geen wekker… en toch staan we vroeg op, we zijn gewoon klaar wakker.
We vinden het dan zonde om op bed te blijven liggen.. Om 8:15 uur zitten we onder de Lanai lekker aan de koffie. We lezen beide de reacties op ons blog, erg leuk waarvoor dank.  @ Pieter ik zie die lampjes echt niet in de Tahoe. Ik krijg alleen piepjes te horen.

We gaan na de koffie eerst even langs de publix, we halen verse aardbeien, Chigaco Italian gesneden brood, en Hard Salami … En …. we halen eten voor vanavond, Mandy wil zelf toveren in de keuken…  zal wel goedkomen .. hoop ik.
Wanneer we terug komen in de villa is het al warm, na het opruimen van de boodschappen, trekken we onze zwemkleding aan en gaan in het zwembad.Wat is het toch naar om je hier te moeten vermaken, maar ja niemand wilde in onze plaats.

Tegen 11:30 uur komen we nog een bewoner tegen van dit huis, hij heeft uitgeslapen en zet koffie voor zichzelf. Hij heeft het ook erg naar zijn zin, dat vinden wij dan wel weer lekker. Mandy speelt een kaart spelletje met Jasper.. Pesten.. Mandy kan beter pesten.. is een meid huh? Jasper wil nog een potje pesten, en verliest weer.. Ik denk dan aan een slogan, als iedereen wint zijn er geen verliezers… dat is hier wel zo. Wat een machtige vakantie, en wat hebben we genoten tot nu toe. Ik zou het volgend jaar zo weer doen met ons drieën  .. maar als ik af en toe een balletje opgooi wordt deze niet opgevangen. Wellicht ooit eens als ie een meissie heeft ?

Tegen 12:15 uur gaan we lekker eten, Mandy heeft de aardbeien schoongemaakt en koffie gezet. Het smaakt heerlijk,  en Jasper eet de verse salami slices op.
Ik eet de laatste aardbeien op zonder brood, en doop deze in een beetje suiker… heerlijk.

in de middag rommel ik wat op wat op internet en …. schenk mezelf een Hefe Weizen Paulaner in.. ja Jackie en Peter…. gewoon hier in Florida, en  oh oh hij is heerlijk. Een bakkie  gevuld met nootjes erbij.. voelt als heaven..

Ik rommel

We komen echt tot rust.. Mandy houd het heel lang uit in de zon, ze was in slaap gevallen gelukkig had ze zich ingesmeerd. Maar na een uurtje trekt ze zich terug onder de Lanai…   en neemt ook lekker een nootje.

Mandy gaat ook onderde lanai
We vermaken ons bij het zwembad met de aanwezige opblaas dingen, en wisselen dit af met zonnen. Dit is wel vol te houden, het weer werkt ook mee, we hebben de hele dag zon zeg.

Zwembad1

Even na 16:30 uur gaat Mandy in de keuken aan de slag. Ze maakt vandaag zelf eten, we hebben vanmorgen het één en ander vers gevangen in de Publix. En dat gaat ze nu klaar maken, het wordt groente en een stuk vlees en coleslaw met oven aardappelwedges.

Mandy's restaurant

Even na 17:00 zitten we aan een heerlijk verse pot eten, en het smaakt heerlijk.
Wanneer we het eten op hebben nemen we nog een ijsje welke ook hadden opgevist uit de publix en ook deze was erg lekker. Dan zelf afruimen en de vaatwasser vullen…

Tegen 18:00 vertrekken we nog naar de Florida Mall. Na 25 Minuten parkeren we vlak bij de ingang van Footlocker.. We hebben niet echt een doel, en slenteren lekker de door de Mall. Ik koop uiteindelijk 2 riemen  de 2e voor de halve prijs… je kent het wel. Mandy koopt een portemonnee, en dat is het. Jasper probeert nog allerlei schoenen, maar of ze hebben zijn maat niet, of hij vind ze leuk. Hij slaagt dus niet, morgenavond dan maar bij de Mall at Millenia.

Wanneer we thuiskomen is het alweer tegen 22:00 uur, het was echt een relaxte dag. We hebben zowaar tot de avond alleen maar genikst, en het was heerlijk.
Jasper daagt me nog een keer uit voor een potje tafeltennis, welke ik win met 2-1.
Ik was uitgerust ;-))

Ik maak het blog af en vind het genoeg voor vandaag..
Er is niet veel gebeurd vandaag, dus een klein fotoverhaal…. nr 25 alweer.

Tot morgen!

Mandy en ik zijn lekker vroeg wakker geworden, en rond 7:30 zitten we al onder de lanai met een bakkie koffie. Allebei lezen we wat op internet en zeker de leuke reacties op ons weblog !!!  In de ochtend willen we naar Celebration, voor Jasper hoeft dit niet, wij willen…
Vandaag staan we vroeg op, we willen redelijk vroeg in het park zijn.. Niet voor dag en dauw, maar we zitten wel om 9:00 uur in de auto. Wanneer we bij Universal parkeren, valt de drukte wel mee, en we hebben goede hoop om Harry Potter te kunnen doen. Voor…

12 Comments

 1. Anita 20 augustus 2010 van 04:39 - Antwoorden

  Hé, je hebt het nog maar net geplaatst, haha. Ik wil ook zo aan mijn blog beginnen. Wat was het warm vandaag heh? Lekker om dan van zo’n lui dagje te genieten.
  Ondanks dat jullie niet veel gedaan hebben is het toch een leuk verhaal geworden.
  Veel plezier weer
  Anita

 2. Alex 20 augustus 2010 van 05:30 - Antwoorden

  Ik vind dat er niet genoeg van die relaxdagen kunnen zijn. Maar ja, de kids willen dit jaar toch weer parken gaan doen. Morgen dus verplicht naar Universal. Of pa moet de sleutel van de auto niet kunnen vinden 😉

  Wederom een winstpartij met tennis. Die bal wordt in ieder geval wel goed opgepakt !

 3. Sunshineman 20 augustus 2010 van 06:54 - Antwoorden

  Niet veel gebeurd, maar toch een heel lekker en herkenbaar verslag. En Rick, tafeltenniswraak is zoet! Oh, mag ik volgende keer in jullie plaats gaan?

 4. marilingoesusa 20 augustus 2010 van 07:21 - Antwoorden

  Hallo luitjes,

  ook lekker toch zo’n relaxdag? Dit is wel lekker na twee dagen pretpark. Hebben gisteren jullie blog wel gelezen maar hadden nog geen reactie geplaatst omtrent Harry Potter. Het zag er allemaal weer prachtig uit maar dat was ook wel te verwachten.
  Nog lekker even shoppen in the Mall of Millenia en geniet van de laatste dagen die jullie daar met z’n drieen hebben.

  Groetjes Marilin

 5. Fam Verkoelen-Roeland 20 augustus 2010 van 07:30 - Antwoorden

  Even ‘rust’ inlassen is zeker geen overbodige luxe. Ginds zijn is op zich alleen al een hoogtepunt niet ? 🙂
  Groetjes,

  Hilde

 6. Mariska 20 augustus 2010 van 07:31 - Antwoorden

  Dit zijn dagen die heel erg relaxt zijn en dan ook nog winnen met tafeltennis, wat wil een mens nog meer? Nog meer dagen zo!!!
  Gr,
  Mariska

 7. Sonja 20 augustus 2010 van 09:11 - Antwoorden

  Dit is dus ook vakantie. Zo’n dag moet er eigenlijk af en toe wel even tussendoor. Puur genieten van de villa, het zwembad en elkaar. Helemaal top!

 8. Roberto en Wendy 20 augustus 2010 van 10:09 - Antwoorden

  Zo van die dagen zijn zelfs noodzakelijk in zo een avontuurlijke vakantie waarvan jullie 3’en van genieten.

  Je bent blijkbaar goed geworden in ping-pong 🙂 hoe reageert jasper erop ? zoekt hij ook excuses ? 🙂

  Geniet ervan

 9. Jan Judy 20 augustus 2010 van 11:43 - Antwoorden

  Goede morgen lieverds,alweer blog 25 wat gaat de tijd snel he’zeker als je het zo naar je zin hebt.
  Een heerlijke dag zo maar even niets doen en alles mag dag’waarop te zien is dat Mandy het koken nog niet is verleerd;echt het ziet er weer SUPER gezellig uit.
  En ja Rick het lijkt mij dat je beter geen balletje opgooit maar kaatst,dan krijg je hem terug
  Nou maar hopen dat Jasper inmiddels genoeg hints heeft gehad
  Denk ook gewoon dat je Jasper moet laten winnen,het is toch beter te geven dan te ontvangen!!!!
  Nou schatten Papa staat vandaag en morgen bij mij in de winkel en dat betekent verse broodjes met beleg halen,dus gaan we zo even pauze nemen.
  Lekker genieten vandaag en suc6 met shoppen.
  Knuffels Papa en Mama

 10. Saskia 20 augustus 2010 van 17:10 - Antwoorden

  Nou Mandy, de volgende keer als The Olive Garden te druk is kom ik gewoon bij jou eten haha.

  Wij hebben dat gevoel nou ook zoals jij het omschrijft Rick. Dan lig je daar aan je “eigen” pool, in de zon, hapje en drankje erbij en dan weet je weer precies waarom een ander soort vakantie vooralsnog geen optie is. We hebben het al voorzichtig over volgend jaar!!!

  Have Fun…..Saskia

 11. Pieter en Petra 20 augustus 2010 van 22:20 - Antwoorden

  Een Hefe Weizen Paulaner is inderdaad een lekker biertje en de Publix heeft ook mn ‘lijfbiertje’ Hoegaarden in de schappen staan 😉

  En dan ook nog (bijna) een hele dag niets doen, dat is toch echt heerlijk !!

  Wat betreft die 3 lampjes in de achterruit/achterstijl, ga toch twijfelen of dat niet in een andere SUV was. Misschien in de TrailBlazer die ik een paar jaar geleden had…

  Groetjes & tot morgen,
  Pieter & Petra

 12. beccie25 20 augustus 2010 van 23:37 - Antwoorden

  Ben zojuist ingeschakeld(beter laat dan nooit) en heb jullie hele blog even gelezen
  een heerlijke humoristische stijl houden jullie bij en het is een genot om te lezen en de foto’s te zien.
  Mijn vakantie wacht nog op me en ik ben wel erg benieuwd hoe en waar jullie die airboat tour geregeld hebben.
  geniet nog van jullie laatste dagen
  mvg rebecca

Reageer

Volg ons blog
Ontvang elke nieuwe berichten op deze blog geleverd aan uw Postvak IN
Abonneer je op onze blog
Powered By WPFruits.com