Geen wekker… en toch staan we vroeg op, we zijn gewoon klaar wakker.
We vinden het dan zonde om op bed te blijven liggen.. Om 8:15 uur zitten we onder de Lanai lekker aan de koffie. We lezen beide de reacties op ons blog, erg leuk waarvoor dank.  @ Pieter ik zie die lampjes echt niet in de Tahoe. Ik krijg alleen piepjes te horen.

We gaan na de koffie eerst even langs de publix, we halen verse aardbeien, Chigaco Italian gesneden brood, en Hard Salami … En …. we halen eten voor vanavond, Mandy wil zelf toveren in de keuken…  zal wel goedkomen .. hoop ik.
Wanneer we terug komen in de villa is het al warm, na het opruimen van de boodschappen, trekken we onze zwemkleding aan en gaan in het zwembad.Wat is het toch naar om je hier te moeten vermaken, maar ja niemand wilde in onze plaats.

Tegen 11:30 uur komen we nog een bewoner tegen van dit huis, hij heeft uitgeslapen en zet koffie voor zichzelf. Hij heeft het ook erg naar zijn zin, dat vinden wij dan wel weer lekker. Mandy speelt een kaart spelletje met Jasper.. Pesten.. Mandy kan beter pesten.. is een meid huh? Jasper wil nog een potje pesten, en verliest weer.. Ik denk dan aan een slogan, als iedereen wint zijn er geen verliezers… dat is hier wel zo. Wat een machtige vakantie, en wat hebben we genoten tot nu toe. Ik zou het volgend jaar zo weer doen met ons drieën  .. maar als ik af en toe een balletje opgooi wordt deze niet opgevangen. Wellicht ooit eens als ie een meissie heeft ?

Tegen 12:15 uur gaan we lekker eten, Mandy heeft de aardbeien schoongemaakt en koffie gezet. Het smaakt heerlijk,  en Jasper eet de verse salami slices op.
Ik eet de laatste aardbeien op zonder brood, en doop deze in een beetje suiker… heerlijk.

in de middag rommel ik wat op wat op internet en …. schenk mezelf een Hefe Weizen Paulaner in.. ja Jackie en Peter…. gewoon hier in Florida, en  oh oh hij is heerlijk. Een bakkie  gevuld met nootjes erbij.. voelt als heaven..

Ik rommel

We komen echt tot rust.. Mandy houd het heel lang uit in de zon, ze was in slaap gevallen gelukkig had ze zich ingesmeerd. Maar na een uurtje trekt ze zich terug onder de Lanai…   en neemt ook lekker een nootje.

Mandy gaat ook onderde  lanai
We vermaken ons bij het zwembad met de aanwezige opblaas dingen, en wisselen dit af met zonnen. Dit is wel vol te houden, het weer werkt ook mee, we hebben de hele dag zon zeg.

Zwembad1

Even na 16:30 uur gaat Mandy in de keuken aan de slag. Ze maakt vandaag zelf eten, we hebben vanmorgen het één en ander vers gevangen in de Publix. En dat gaat ze nu klaar maken, het wordt groente en een stuk vlees en coleslaw met oven aardappelwedges.

Mandy's restaurant

Even na 17:00 zitten we aan een heerlijk verse pot eten, en het smaakt heerlijk.
Wanneer we het eten op hebben nemen we nog een ijsje welke ook hadden opgevist uit de publix en ook deze was erg lekker. Dan zelf afruimen en de vaatwasser vullen…

Tegen 18:00 vertrekken we nog naar de Florida Mall. Na 25 Minuten parkeren we vlak bij de ingang van Footlocker.. We hebben niet echt een doel, en slenteren lekker de door de Mall. Ik koop uiteindelijk 2 riemen  de 2e voor de halve prijs… je kent het wel. Mandy koopt een portemonnee, en dat is het. Jasper probeert nog allerlei schoenen, maar of ze hebben zijn maat niet, of hij vind ze leuk. Hij slaagt dus niet, morgenavond dan maar bij de Mall at Millenia.

Wanneer we thuiskomen is het alweer tegen 22:00 uur, het was echt een relaxte dag. We hebben zowaar tot de avond alleen maar genikst, en het was heerlijk.
Jasper daagt me nog een keer uit voor een potje tafeltennis, welke ik win met 2-1.
Ik was uitgerust ;-))

Ik maak het blog af en vind het genoeg voor vandaag..
Er is niet veel gebeurd vandaag, dus een klein fotoverhaal…. nr 25 alweer.

Tot morgen!

Vandaag staan we vroeg op, we willen redelijk vroeg in het park zijn.. Niet voor dag en dauw, maar we zitten wel om 9:00 uur in de auto. Wanneer we bij Universal parkeren, valt de drukte wel mee, en we hebben goede hoop om Harry Potter te kunnen doen. Voor…
Mandy en ik zijn lekker vroeg wakker geworden, en rond 7:30 zitten we al onder de lanai met een bakkie koffie. Allebei lezen we wat op internet en zeker de leuke reacties op ons weblog !!!  In de ochtend willen we naar Celebration, voor Jasper hoeft dit niet, wij willen…