Vandaag is een reisdag met als slaapplek een Campground aan een meertje, dit leent zich om even niets te doen… Zo starten we relaxed op en na het eten en wassen vetrekken we uit de mooie Black Hills, wat een prachtige bestemming was dit!

IMG 5673900 We rijden uit het mooie landschap van Custer, we genieten van de prachtige uitzichten door het voorruit!

IMG 5675900 Het midwesten is heel stil, 4 a 5 uur toeren en je komt nauwelijks mensen tegen…

IMG 5734900 Enige afwisseling is een keer rood asfalt, vlak voor Cheyenne slaan we af naar het Curt Gowdy State Park.

IMG 5737900 Wanneer we eenmaal op de plek staan neemt de bewolking toe maar het blijft droog. De plek is prachtig zo aan een groot meer, en je buren staan 30 meter verder.

IMG 5741900 We vermaken ons met een boek lezen terwijl we een heerlijk kampvuur hebben aangestoken.

IMG 5753900 In de avond steken we de BBQ erbij aan, zo gaat deze middag super relaxed voorbij. Dag is ook vakantie, morgen rijden we naar Estes Park, daar blijven we 4 dagen en wordt dat onze uitvalsbasis voor het Rocky Mountain National Park. We verblijven in Yogi Bear’s Jellystone Park Campground, dat klinkt alvast goed.

Het is een bewolkt bij het wakker worden, en goed afgekoeld ook. We wassen ons en nemen een makkelijk ontbijt in de caravan. Daarna vullen we de koelbox en rijden op weg naar Badlands National Park. De rit ernaar toe is snelweg, maar ja het schiet wel op. Eénmaal binnen…
Deze nacht moest de verwarming wel zijn ding doen, de nacht temperatuur was rond de 0 graden. We zijn wel al vroeg uit de veren, half zeven.. Ontbijten wat en daarna kijken we even buiten. Dat het koud is zie je wel aan de foto, maar de zon komt mooi…