Vandaag hebben we dan de gevreesde vertrekdag, nu mogen we door een late checkout de hele dag nog gebruiken van het huis. Thanks Jon & Pam !!
Rick
Gisteravond had Mandy de koffers al ingepakt, we vliegen pas om 20:00u deze dag blijven we lekker aan de pool. Volgens Mandy sta ik nooit op de foto’s … nou bij deze dan:-)

Home
We hebben heerlijk genoten van huis en pool!
Voor wie interesse heeft in deze villa: http://www.ourdisneyorlandovilla.com
Stuur een mail naar Jon & Pam.. en je mag ons als referentie gebruiken.
Ligging is op het zuiden en geheel vrij aan de achterzijde, geen Hottub.
Een Hottub hadden wij in al onze vorige huurvilla’s, het enorme grote zwembad en extended pooldeck maken dit weer goed!! Je hebt er veel ruimte voor je ligbedden, er is altijd wat te zien!

Shoulderd-Hawk
Ik spot nog wat wildlife om het huis..

P5030024S
Een Dragonfly zit vlak voor me op een takje..

P5030006S
Lekkernijen genoeg voor de wildlife…

Sub4
Met de Oil Change kregen we een Suburban mee, deze reed heerlijk, we hebben er flink wat mijlen mee gezoeft. We zwemmen nog tot een uur of drie en gaan dan douchen. Tegen vier hebben de koffers in de auto en rijden naar Olive Garden..De salade vooraf en het eten smaakt weer top.

Benzine
Op de terugweg horen we het pingeltje dat de benzine moet worden bijgevuld…, das leeg terug brengen 🙂 De auto inleveren gaat vlot. Het inchecken bij British Airways in zucht.. Dan zitten we ineens achter de douane en is de vakantie echt wel voorbij. De vlucht gaat precies 20:05u acht beide vluchten gaan vlot,we hebben een uur voor het overstappen op Gatwick.

Thuis
En dan zien we weer nederlands georganiseerd grond.. We landen tegen kwart over één en na enige tijd taxiën kunnen we het vliegtuig uit. We halen we de koffers op, wanneer we door de douane zijn staan Pieter en Petra en Sandra, Han en Netty ons op te wachten.. Hoe leuk, we kletsen lekker bij.. Thanks Guys!!

Ik vergeet helemaal dat onze vaste taxi staat te wachten… Wanneer we weg willen lopen naar de Taxi staat onze chauffeer naast ons.. Hij zegt het was zo leuk om jullie te zien, ik dacht ik laat jullie maar even 🙂

Hij heeft een extra fooi gehad, zo relaxte vent !!
Dan na een ritje van 25 minuten zijn we thuis… nu maar weer in het ritme komen .
Bedankt voor het meelezen en natuurlijk het reageren !!!

Tegen zevenuur worden we wakker, het is nog vroeg.. Mandy maakt Koffie voor haar zelf en Thee voor mij, broodje erbij.. heel relaxed allemaal.. Ik maak de blog van dag 22, was te moe .. Dan wordt het te lekker om het zwembad te negeren, ohw wat zullen we dit…
Het beloofd een prachtige zonnige dag te worden, we zijn toch vrij dus zetten we een route uit. We kiezen de Fietsroute Bollenroute Julianadorp.. de koelbox wordt gevuld en de fietsendrager op de auto. Ik neem Mandy haar alles-in- één-camera mee op de fiets, de Olympus Stylus 1, mijn camera…