Vandaag breekt de laatste volle dag aan, we hebben er echt weer alles uit gehaald, zoveel moois gezien en gedaan. Daar kom ik in mijn laatste verslag nog op terug, we hebben het plan opgevat om naar Tampa te rijden en Lettuce Lake te combineren met de mooie Tampa Outlets. Natuurlijk zijn we weer veel te vroeg wakker en zitten we half negen in de auto. Het is een rit van een uurtje en het entree is slechts $2,-


Nadat we de auto geparkeerd hebben lopen we de boardwalk op,  deze loopt dwars door de swamp. We kijken veelal even over de rand want hier kun je van alles treffen onder je.


We zien een Limpkin op zoek naar schelpdieren….


In de verte zien we de uitkijktoren, daar wandelen we op ons gemak heen, genietend van de uitzichten op de boardwalk!


Net naast de boardwalk ligt een Banded Watersnake, een niet giftige soort.


De Black-crowned Night Heron zie je niet veel overdag, een Heron die voornamelijk snachts actief is! De rode rand  om zijn ogen verraad zijn “Night Vison” zeg maar.


Een fraaie Cyprus Trees met zijn vele Cyprus Knees, de manier om stabiel te worden in deze swamp omgeving.


We zijn bovenop de uitkijktoren beland hier heb je rondom uitzicht, een aanrader!


Wanneer we weer op de boardwalk lopen spotten we een Cottonmouth ( Water Moccasin ) deze herken je aan zijn driehoekige kop met een kaaklijn, en zijn lijf is veel dikker dan de Brown Watersnake. Deze slangen zijn wel giftig!


Een nog jonge gator ligt heerlijk te zonnen…


Zijn paar jaar oudere broer ligt even verderop….


Verderop verstopt tussen de bladeren is een Pileated Woodpecker aan het werk, ik heb moeite om er tussen de bladeren een foto van de maken.


Je kan hier ook Kajaks huren…


Een flinke alligator doet zijn best om niet op te vallen…


Een Brown Ibis staat op een poot te relaxen de zon licht alleen zijn oog uit.


Tja Florida en squirrels….. Het is een leuke ochtend op de boardwalks van Lettuce Park, eenmaal bij de auto pakken we wat te drinken en rijden naar de Tampa Outlets, das 20 minuten rijden!


We parkeren de auto en lopen er rustig rond..


De sfeer hier heeft een Beach-style, het is echt mooi gemaakt.


We slagen bij Columbia en Tommy onder andere, tegen een uur of 16:00 rijden we op huis aan… In de avond doen we verder niet zoveel meer, morgen pakken we op ons gemak de koffers en vliegen pas rond 21:40. We hebben een late checkout mbt de villa, dus we zien wel waar we nog zin in hebben.
Vandaag was weer genieten!!

We zijn zoals meestal hier weer vroeg wakker, dat is helemaal niet erg, zo starten we lekker rond 07:00u op het pooldeck. We nemen wat ontbijt en daarna gaan we douchen en rijden naar de Walmart. Daar kopen we nog het één en ander voor thuis en dan rijden richting…
Sjemig worden we zomaar wakker op de allerlaatste dag van onze vakantie in Orlando... We halen direct het beddengoed af en doen de meeste klusjes, daarna eten we wat en loop ik Mandy niet in de weg bij het inpakken van de koffers :-) Mandy springt snel het zwembad in,…