We worden tegen achtuur wakker, nemen eerst wat te eten, lezen wat bij op internet. We Face-timen nog met Mandy haar ouders, die genieten op afstand met ons mee!! Het Nederlandse nieuws glijd wat langs ons heen, zijn veels te druk met vakantie vieren. We hebben besloten om de ochtend lekker aan de pool te relaxen, nog even te genieten van dit werkelijk schitterende huis. Ik stuur een mail naar de eigenaresse Claire, of we een late checkout kunnen krijgen, dit was geen enkel probleem. We vliegen Zondag even na 15:00u en kunnen tot 12:00u de villa gebruiken, dan pakken we pas Zondag ochtend in, staat ook de Zaterdag nog helemaal in teken van de vakantie 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Na een tijdje gedobberd te hebben gaan we lekker in de hottub, tuurlijk een afgezaagde foto, maar als we over enkele weken en maanden het blog terug lezen heeft de foto weer een meerwaarde 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
De ligging van de villa is geweldig, vanaf het pooldeck zien we elke morgen een White Egret zijn ontbijt ophalen.. Super geconcentreerd stapt de dappere stapper op zijn doel af. Prachtig om te zien!.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
In de middag rijden we naar Kelly Park, Apopka je kunt hier heerlijk tubben, het is niet druk, toch is het leuk de mensen te zien genieten van de mooie heldere spring!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
De spring is zo mooi helder, er zijn ook mensen die zonder autoband gaan. Gewoon lekker zwemmend kan natuurlijk ook.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
We zien aan het begin maar één persoon op een autoband op het water drijven, heeft hij de trip mooi uitzicht? Ik dacht van wel…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Dan lopen we naar de toiletten, een laatste pitstop, en dan beginnen we aan de Kelly Loop Trail. Op dit stuk kom je eigenlijk nooit iemand tegen, vandaag dus ook niet!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Onderweg komen we wel hele grote dennenappels tegen…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Onderweg zien we een hertje tussen de bomen, niet al te ver van ons vandaan. Hij blijft beschut en eet voorzichtig verder, onze dag kan al niet meer stuk 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Wanneer we bij ‘3rd Landing’ aankomen is het water weer prachtig helder, dat hebben we wel eens anders gezien.. Het uitzicht is hier adembenemend, dit zie je wanneer je naar rechts kijkt !!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Het uitzicht naar links is nog zoveel mooier, we kijken naar de vissen in het water. We gaan hier even zitten en nemen wat te drinken.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Vlakbij ons tussen de bomen zit een Red-shouldered Hawk, als je oog hier niet opvalt loop je er zo voorbij. Over ‘blend in’ gesproken zeg!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Na 3rd Landing vervolgen we onze weg, we lopen onverharde paden, soms op de bladeren, soms op de Floridiaanse witte zand paden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
We zien weer een hertje, deze kijkt ons voorzichtig aan tussen de bomen door.. We blijven een tijdje kijken..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Op een geven moment huppelt het hertje weg, wat een leuke middag zo!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
We komen bij de volgende stop, weer een fenomenaal uitzicht.. Wat is Kelly Park toch fraai!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Het water is hier zo helder, zo fraai om te zien!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Het is al tegen halfzes als we bij het begin aan komen.., vanaf deze plek gaan de tubes het water in. Rond deze klok is kelly Park weer een beetje van ons, dit moet je niet op Zaterdag of Zondag doen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Mandy is op een rots gaan zitten, schoenen uit en lekker poedelen maar.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Zo ziet genieten er dan uit, ik geniet ook van het machtige uitzicht!!

In de avond rijden we naar Crave Restaurant, ik neem de Spicy Shrimp Fettucini, en Mandy de Crave Burger wat een top restaurant is dit toch.!! Na het eten rijden we naar de Mall at Millenia, hier wandelen we op ons gemak doorheen zonder doel, gewoon lekker kijken en genieten. Tegen negen uur rijden we op huis aan, wat een heerlijke Florida dag weer!!

Tot morgen, dat wordt SeaWorld bezoeken 🙂

Deze dag staat in het teken van zwemmen, relaxen, totale ontspanning dus.. Dat kan bij Discovery Cove, alles zit erbij eten, drinken prachtige snorkel plekken, en veel meer. Wij hebben de Dolphin Swim al eens gedaan compleet met foto en videopakket.  Discovery Cove stond even niet op de lijst. Totdat…
We beginnen aan de laatste volle dag, het doel is nog heerlijk te genieten van de pool en in de middag nog een bezoek aan SeaWorld te brengen.. We lezen wat bij op internet, lezen de reacties op de blog.. Altijd leuk!! Dan maken we het gezellig op het pooldeck,…