Vandaag blijven we lekker in de relax stand, Jezevac Premium Camping Resort op Krk leent zich er ook voor. Er is een verwarmde pool, lekkere strandjes, en ruime plekken. We zijn weer redelijk vroeg wakker, de golven op de achtergrond wiegen ons in slaap, maar maken ons ook wakker :-)

DSC 0717b Het ziet ernaar uit dat het weer een fraaie dag gaat worden.

DSC 0721b De zon piept in blakende gezondheid over de omliggende bergen heen.. de zonnestralen komen onze caravan binnen.

IMG 3861b We beginnen de dag met een gebakken eitje en vers brood.

IMG 3880b Daarna zetten we ligbedjes weer in het ‘baaitje’ voor onze caravan…

IMG 3884b We houden het deze dag weer lekker vol op Krk is relaxen niet moeilijk, moet ook zeggen dat even helemaal niets ook heel lekker kan zijn. Mandy en ik zijn best actief geweest, nu even niet.

IMG 3887b We eten in het restaurant op het resort, ik neem tonijn en Mandy kip, eten maken kunnen ze wel in Kroatië.

IMG 3899b Op het ligbed gaat de dag langzaam over…, we hebben beiden lekker gelezen en zijn weer helemaal zen :-)

DSC 0723b De bergen gaan op in de avondmist…
Morgen vertrekken we naar Campsite Porto Sole in Vrsar (Istrië ), dan kiezen we welke stadjes we bezoeken. Rovinj, Pula of Porec… maar dat zien we morgen en overmorgen.

Wat een lekkere camping is dit zeg, wakker worden direct tegen de waterkant... strandje voor de deur. We gaan eerst even douchen en halen dan verse broodjes. Mandy en ik besluiten om in ieder geval in de ochtend lekker te gaan zonnen. We hebben ook nog eens een hele ruime…
We hebben een relatief korte rit van Krk naar Campsite Porto Sole in Vrsar, een rit van +/- 150 kilometer. Toch gaan we vroeg weg want het weer verandert, er komt wat meer wind en bewolking. Dus neem ik een foto van het schouwspel en daarna hangen we caravan achter…