Vandaag komt Jasper naar ons toe, rond 18:00u zal hij landen op MCO.. Wij zijn vroeg wakker lezen de leuke reacties op de blog, lezen nog wat op internet daarna gaan we douchen. Na het douchen pakken we de koelbox in, en gaan op weg naar de  Paddling Center at Shingle Creek.
We komen er 20 minuten later aan, parkeren de auto en doen de formaliteiten met mede-eigenaar John Jacobs.  We hadden het met John over het instappen voor de dames, hoe dit altijd gaat.


Nou dat doe je zo… eerst zitten en dan duwt John je rustig het water in. Alles heel relaxed !!


We varen linksom direct naar de Shingle Creek… onder het houten bruggetje door.


De route naar de Creek toe gaat over een mooi breed water met fraaie views.


Een Great White Heron is in concentratie, op de wacht voor een langskomend visje.


We zijn vroeg begonnen dus het is nog lang niet warm, om negenuur in de kajak is heerlijk!


Er zijn kleine eilandjes, ook hier wordt druk gevist!!


We naderen de Creek, de Cypress Trees toren ineens hoog boven ons uit..


Het water heeft hier wat meer stroming, maar het varen gaat heerlijk!


De ochtend zonnestralen ploegen  door de gigantische bomen, het water is zeer doorzichtig maar de onder andere bladeren is het net thee.


Wanneer we halverwege een relax pauze houden zien we een Pileated Woodpecker  in de bomen.


Een reiger vangt een visje, we mogen weer niet klagen over de wildlife op deze kajak trip.


Hé ik sta ook op de foto,  genietend van de kajak trip.


We varen weer terug naar het begin en naderen het brede gedeelte van de andere kant… Moooi!


Een Ibis in de boom, wij varen onder hem door, terwijl hij zijn ‘target’ in de gaten houdt!


We glijden vlak langs een Turtle, ik zou hem kunnen aanraken, maar geniet van het moment!!


We zien een prachtige Tricolored Heron, bruin, wit en grijs, hij kijkt ons aan en maar verblikt of verbloost niet.


Heel langzaam naderen we weer het eindpunt wat een heerlijke trip, fijn dat we zo vroeg gegaan zijn. Genoeg gezien, en zeker niet te warm.


In de bomen zien we een eekhoorn eten van besjes, we glijden gewoon door.


We leveren de peddels en kajaks weer in, bedanken John, en gaan wat eten bij Panera Bread in de buurt. Daarna krijgen we email dat Mandy haar Iwatch (Series2) binnen is bij Best Buy. Daar is ze blij mee, dus rijden we naar Posner Park..


En ja hoor, ze heeft hem, ik heb Mandy de gehele middag niet meer gehoord lol.  Zo zijn we de rest van de dag thuis, ik heb tot een uur of 16:00 gezwommen, daarna alvast een begin van de foto blog gemaakt. Ik kijk met een schuin oog naar flight status dat ziet er naar uit dat Jasper later land. We zien dat Jasper 3 kwartier vertraging heeft en land niet om 18:05 maar 18:49.. Dus rijden we 18:00u bij huis weg, een half uur later zijn we op MCO, ik parkeer de auto en dan lopen naar de aankomst terminal B. Uiteindelijk verschijnt Jasper pas bij 20:00u, het vliegtuig kon pas na de onweersflitsen aan de slurf. Maar goed hij is er, wij zijn weer helemaal blij  :-)


We vragen of hij honger heeft of trek.. echt wel, we rijden naar een Five Guys  …  Mandy is blij dat Jasper bij ons in aangeschoven, hoewel hij 24 is blijft het onze kuiken :-)  We kletsen lekker bij onder het eten, daarna rijden we naar Sandy Ridge.
Fijn dat we weer compleet zijn!!

 

 

Vandaag staan we rond half zeven op, ik zet de hottub lekker aan, na een 20 minuten is hij warm en worden we langzaam wakker met een kop thee en koffie. Das alvast een prettige start van de dag. Zo doen we relaxed in de ochtend, bij negen uur douchen…
Jasper is al vroeg wakker even na vijfuur had hij al wat eten gepakt, wij volgen pas kwart over zes. Daarna eten we wat buiten op het pooldeck, Jasper is heel blij hier te zijn. We kletsen lekker bij over de afgelopen weken, hij over zijn werk en thuis. Wij…