We zijn zoals meestal hier weer vroeg wakker, dat is helemaal niet erg, zo starten we lekker rond 07:00u op het pooldeck. We nemen wat ontbijt en daarna gaan we douchen en rijden naar de Walmart. Daar kopen we nog het één en ander voor thuis en dan rijden richting Country Creek. We hebben met Arjen, Ina , Ton en Lidy rond half elf afgesproken, we zijn tien minuten te vroeg maar we worden hartelijk ontvangen door Ina en Arjen.  Ina en Arjen hebben dit huis ergens in ’86 gekocht, en ligt werkelijk prachtig aan het water, is van binnen ook geweldig. Country Creek is lekker wijds opgezet daardoor hebben ze veel ruimte tussen de buren/huizen.  We worden door Arjen met veel trots rondgeleid en terecht,  want wat een mooi bezit is deze villa. Ton en Lidy schuiven niet heel veel later aan, das niet moeilijk ze verblijven in de villa ernaast.  Ina had een heerlijke appeltaart gebakken van het soort waar je wel vijf stukken op wilt eten pfff te lekker dus.  We kletsen heerlijk over Florida, Florida enz enz en het is erg gezellig zo gezellig dat het zomaar half drie is dat we weg rijden na iedereen bedankt te hebben voor de heerlijke ochtend/middag.

We rijden naar de Lake Buena Vista Factory Stores, dat is hink stap sprong van Country Creek vandaan. We zijn net tien minuten bij de winkels als we het weer behoorlijk zien betrekken en donkere wolken komen onze kant op.


Ondanks het weer vermaken we ons prima bij de Factory Stores, ik slaag voor twee nette truien bij Tommy en Mandy vind bij Eddie Bauer het één en ander. Dan rijden we rond zessen op huis aan en besluiten bij Panera Bread te eten, veel honger hebben we niet dus is een lekkere soepbowl meer als genoeg. Tegen half acht zijn we thuis en doen we verder lekker relaxed, een poolbiljart en dat is het dan wel. Ook weer een lekkere maar ook een super gezellige dag!!

We zijn weer lekker vroeg wakker dus besluiten we ook vroeg op pad te gaan, vandaag willen we een stranddag pakken. New Smyrna Beach is  leuk voor een dagje strand... Tegen acht uur zitten we in de auto en rijden we richtig New Smyrna Beach, althans we rijden naar Smyrna…
Vandaag breekt de laatste volle dag aan, we hebben er echt weer alles uit gehaald, zoveel moois gezien en gedaan. Daar kom ik in mijn laatste verslag nog op terug, we hebben het plan opgevat om naar Tampa te rijden en Lettuce Lake te combineren met de mooie Tampa Outlets.…