We beginnen relaxed aan de dag, omdat Jasper ook naar Orlando komt gaan we pas in de middag, kunnen we nog wat dingen met het doornemen… Jasper werkt nog gewoon, en zal onze tijd 12:00u thuis zijn, dan zullen we even Facetime-bellen.. De ochtend doen we eerst relaxen in de pool, en tegen een uur of twaalf Facetimen we even met Jasper.. Hij zijn Esta zijn paspoort, neemt korte broeken mee en is er klaar voor..
Terwijl we aan Facetimen met Jasper zijn komen Pieter & Petra nog langs, ze brengen een paar Budlights Pieter heeft nog genoeg tot het einde van de week. De rest zou zonde zijn om te laten staan, zo is dat :-)

We doen Jasper allemaal de groeten, wij kletsen nog even met Pieter en Petra, en dan gaat ieder zijn eigen weg. Wij gaan naar het Epcot Food and Wine Festival.

FOOD
Wanneer we aankomen, staan we op Discover 18 het trammetje staat nog te wachten dus doen we het stukje met de tram.. We zijn zo binnen, we lopen hem links om via Mexico en kijken af en toe bij de kraampjes wat er te eten is.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Het is een beetje raar weer, vaak lopen we in de stralende zon, af toe een wolkje en soms een druppel.
We hebben geluk, telkens bij een druppel of een bui zijn we ergens binnen.. Wat is Epcot toch mooi!

Genieten
We halen twee Frappuccino bij Starbucks en lopen op ons gemak door het themapark, we zien weer van alles.
Ik zie zelfs mezelf in een plastic spiegel bij een kraampje, sta ik er ook weer op :-)

FOOD1
Ook wij proeven hier en daar wat, de drankjes niet… wij vinden het zo al gezellig genoeg:-)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Natuurlijk kijken we links en rechts, het is allemaal zo mooi gemaakt, voor Epcot moet je de tijd nemen .

Drums
Bij Japan zijn we op tijd om de Taiko Drum Performance te zien, altijd gaaf!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Bij Parijs gaan we even zitten om wat te drinken, terwijl we binnen zitten komt de regen met bakken uit de lucht.. Het buitje duurt 10 minuten, hadden wij even geluk!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Mandy heeft af en toe via de telefoon ( what’s App ) contact met Jasper, over wat laatste dingetjes.
Top overal is wifi, goed bezig Disney!!

America
In het US gedeelte worden we ontvangen met muziek…

Epcot
In Italië gaat de trukendoos open, in Duitsland zijn ze al klaar voor het WK.

Vuurwerk
Terwijl wij genieten is Disney bezig om de avondshow IllumiNations: Reflections of Earth op te bouwen, dit moet allemaal over het water.. We hebben het rondje gemaakt, volgens Ruwin & Gerrie moeten we vanavond een plek zoeken tussen Mexico en Noorwegen voor de vuurwerk show dat zullen we doen. Dan gaan we nog in Test Track, pracht attractie, Soarin 70min wordt hem helaas niet, we gaan wel naar Captain EO, ik was vergeten hoe goed dit eigenlijk was voor zijn tijd.. kan nog steeds!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Wanneer we uit Captain EO komen is het tegen zeven uur, de zon gaat langzaam onder, dat kan dus ook geweldig zijn in een themapark !!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
We lopen richting Mexico en Noorwegen, omdat hij zo mooi ondergaat en met de reflectie het water kan ik het niet laten..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
We vinden een prima plek tegenover de Margarita Stand, ik haal voor Mandy een koffie en neem twee waters mee. Braaf wachten we op wat gaat komen, met ons veel mensen het is gezellig druk!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Het eerste vuurwerk zet direct de toon je merkt het aan de mensen om ons heen WOW..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Wat kunnen ze dat toch goed, muziek, vuurwerk, verlichting, fonteinen ..

PA094410d
Het is echt prachtig vuurwerk, we hebben er weer van genoten, de plek tussen Mexico en Noorwegen in is inderdaad een top plek!!

PA094477-2d
Dan lopen we naar de uitgang van Epcot.. weer een top!!

Vandaag hebben we een Segway-tour geboekt via Z E Tours, deze hadden we alweer een aantal jaar geleden gedaan en deze wilden we nog wel een keer doen. We hebben een afspraak om 10:00u we moeten wel een halfuurtje voor tijd aanwezig zijn.. Na het douchen rijden we de richting…
Vandaag staat het gesprek bij ons in het teken van Jasper, hij komt voor de laatste week naar ons toe. Dan vliegen we gezamenlijk terug naar Amsterdam, Mandy kijkt af en toe naar de vluchtstatus. We gaan zelf kayakken bij King's Landing dat is een tour van 8,5 mijl tot…